@semonique vzdy vzadu sedia ti isty chalani taky fetosi a tak..socky a jeden z nich je vzdy uplne rozjebany,furt ma pri sebe riedidlo ci aspon vino a dnes bol uplne najebany,mal rozrezanu nohu a cele krvave gate,a on zacal pobehovat a skakat v autobuse,vsade bolo citit riedidlo,vzadu bordel jak hovado a sofer tam tak vrieeskaal a kontroloval kazdemu listky ked vystupovali ci ich nezahadzuju v buse
Podľa mňa môžu, ale veľmi nechcú. A ked chcú, tak ich nezmestnajú, lebo to už je taká šablónka. Keď hľadajú niekoho na upratovanie, zas sú to väčšinou ženy, ja teda upratovača moc často nevidím.
Ale určite to nie je tým, že by boli ženy horšie vodičky, to kategoricky odmietam.
v autobusoch to asi uz tak bude... ale v elektrickach urcite nie... mozno to bude tym, ze na vodenie elektricky clovek nepotrebuje vodicak na autobusy... a ten sa proste nikomu nechce robit... neviem, typujem xD
v Prešove som raz videla riadiť trolejbus ženu. Pár metrov po tom, ako sa pohla zo zastávky jej zdochol
Ale ženy v električke vidno často. Jedna mladá "píp", čo ju riadila, mi raz neotvorila dvere, keď som dobehla na zastávku a pokojne si odfrčala preč. Odvtedy mám na ženy za volantom v hromadných dopravných prostriedkoch veľmi ťažké srdce..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Neviem, možno ženy vodičky autobusu byť nechcú Ale zase,moja spolužiačka chce byť tak neviem
A prečo nie sú chlapi letušky?
Ale určite to nie je tým, že by boli ženy horšie vodičky, to kategoricky odmietam.
Ale ženy v električke vidno často. Jedna mladá "píp", čo ju riadila, mi raz neotvorila dvere, keď som dobehla na zastávku a pokojne si odfrčala preč. Odvtedy mám na ženy za volantom v hromadných dopravných prostriedkoch veľmi ťažké srdce..
ale no offense