preco to nefunguje vzdy tak ze si clovek vypije a je mu dobre zabava sa a hotovo ? preco to niekedy posobi tak ze je clovek agresivny alebo trepe kktiny ktore by inak normalne nikdy nepovedal a potom sa za to hanbi ? alebo preco je clovek niekedy po chlas
@trdelniiiq a tak vies raz za cas mi jebne a vyberiem sa do senku a potom si seci robia picu ze co som to robil a nechcem aby sa to dozvedela aj moja rodina alebo co no proste mi to jebe a jebeeeeeee
@trdelniiiq lebo inak ja som take kktiny uz porobil v tejto dedine a este aj v MA aj ked tam moc nechodim ze to ani neni mozne proste uz by som bol asi na policii par krat a este aj v blazinci ale ako ziadny fyzicky utok aspon to si na sebe vazim
je to celkom jednoduche, skoro kazdy sa pretvaruje, nieco skryva, potlacuje neake pocity alebo ich uplne ignoruje, vsetko je to vec sebakontroly a kazdy ma svoje specificke "nastavenia" ale alkohol proste sebakontrolu narusi a to co sa snazis normalne potlacit vyjde napovrch, ani si to nemusis uvedomovat, ako si sam daval priklady tak ty co su agresivny tipujem ze su normalne tichy a submisivny, pricom potlacuju hnev, alebo ked citis smutok tak ti asi nieco proste chyba viac ako si myslis
teda takto to vidim ja, ak ma niekto iny nazor ok ale nemienim tuna nic defendit lebo to na nekoho nepasuje alebo co...
ja zas nechápem prečo mi všetci chlapci volajú keď sú ožratí a chodia za mnou cez celé mesto uprostred noci len aby sme mohli dať cigu a nakoniec mi vyznajú lásku o___O fakt nechápem
pocuvaj ty exot. Uvedomujes si ze vacsine ludi tuna je z Tvojho nicku zle? Ze sa na to nechcu divat? Ani netuzia vediet ze si s nejakeho kokotova sakra? Kurva co mas za komplexy? Uvedom si, ze nie si tu sam. Nie vela veci ma vie vytocit ale toto Ti mam fakt dat na hubu. Jak ked nejaky ozrala minule za nami prisiel a kamosa sa spytal, ci mal problem a bavil frajera. Fakt nechybalo vela, aby som ho tak zrazil k zemi az by som sa bal, by sa znova prebudil. Opakujem. Nie si tu sam.
Tolko k prehovoreniu do duse a nechci ma stretnut. Nazdar. Fuj..
@glamorous Vzhľadom k tomu, že si pred chvíľou písala, ako ďaleko študuješ od chlapca, ktorému sa sex s Tebou nesmierne páčil a že sa okolo Teba motá veľa chalanov, je to asi normálne.
Alebo vyzeráš natoľko poddajne, až dúfajú, že za jednu cigu pred nimi roztiahneš nohy.
milujem tvoju úprimnosť i keď včera zasiahla mňa.-D
a k téme:
ja som sa prvý krát opila na svadbe svojej sesternici a bola tam jej kamoška, ktorú som nenávidela lebo išla potom istom chalanovi ako ja.
no a v tom opitom stave som ju z ničoho nič chytila za šaty, potriasla ňou, vyšplechla jej do ksichtu všetku svoju nenávisť a šmarila ju tak, že letela až pod tretí stôl od nás.
ale kupodivu som sa potomto čine som sa cítila fantasticky
Moc sa v tejto téme neorientujem, keďže nepijem ani som nikdy nemala žiadnu drogu ani nechcem, ale... Nie je to napr. marihuana? Ešte som nepočula, že by po nej boli ľudia agresívni, či smutní. A je aj zdravšia než alkohol.
A z tých legálnych a voľnedostupných (samozrejme s miernejším účinkom) sú to buď určité doplnky výživy a vitamíny, prípadne prírodné lieky na ukľudnenie a uvoľnenie.
Asi to prehlbuje to čo v tebe je , vela ludí potláča agresivitu atd, a ked su opity , skratka sa to potlačit nedá lebo ako sa hovorí , pravdu vám povie dieta a opitý človek .. A ked si nejaky pako dá chlast ked mu je uz v tu chvilu na hovno, ze má zlú naladu, depku alebo čo, tak jasné ze mu to nepomoze, teda aspon si to myslím. Vypit si s priatelmi do nalady, na prehlbenie super nálady, vtedy to má pozivitne ucinky , aspon u mna.. Ale načo to robit, ked mas v sebe nejake nevyriesené problemy, nieco zakrávas a niesi uplne v pohode.. Neviem ci vysledok bude ze an tie problemy zabudnes... Asi to posobi na kazdeho inak . Ja som vzdy v super nalade, ked si vypijem.
pretože človek je taký nevyspytateľný. nálady sú biochémia, chlast je chemikália ktorú si do toho mixu pridávaš, výsledný mix závisí od toho aký mix si tam mal pred pridaním chlastu, pochopiteľne. v zásade nie je ani možné "vymyslieť" niečo čo by malo jednoznačný, zaručený a vždy rovnaký (ani by nemusel byť pozitívny, hocijaký konzistentný) účinok na náladu.
@azizi efyks má pravdu, ani s ňou to nie je až také jednoznačné.
@efyks ale je to s ňou rozhodne jednoznačnejšie ako s alkoholom, hlavne práve preto že účinná látka v tráve je vlastne molekula príbuzná endorfínom, čiže agresívne reakcie po tráve sú skôr výnimkou.
@midnight nenamietam...ja osobne som na sebe agresivitu nespozoroval, ale nemôžem ani povedať, že nejaký pocit šťastia...teda väčšinou určite nie. A napríklad pocit neústalej paranoje, že ma niekto sleduje a neistotu či naozaj rozprávam, alebo sa mi to iba zdá nie sú zrovna príjemné pocity
@efyks ja som zatiaľ agresivitu nepozoroval na nikom.
paranoju párkrát aj na sebe, ale tá vychádzala z toho zintenzívneného vnímania, a keď som si neskôr uvedomil že ide o toto, že len príliš výrazne všetko vnímam, tak som sa upokojil. a tá neistota či naozaj rozprávam alebo sa mi to len zdá... to mám rád, to je vtipná vec, aj keď skôr mávam opak, v určitých momentoch sa zarazím lebo mi príde pocit že to čo som si len myslel som povedal nahlas, pričom to tak nie je
tí čo sú kokoti keď si vypijú sú kokoti stále , preto neznášam ľudí čo majú potrebu machrovať keď sú nadrbaní, lepší sú tí čo si myslia že sú vtipní a snažia sa furt haluze robiť. @10
Akože nič také nie je? Mne napr. pohyb (dlhá prechádzka alebo si zacvičiť) nikdy nič negatívne nespravil. Ak, samozrejme, nepreháňam a nemám po nejakom tom dni náhodou chvíľu svalovicu.
@flussica ma pravdu, je uz davno zname, ze na produkovanie dostatku serotoninu treba hlavne pohyb, zaujimave, ze aj slnko posobi blahodarne (primerane, opekat sa pol dna nie je primerane) ... ale ten pohyb to treba, kazdy den aspon polhodiny beh/bicykel/prechadzka/silove cvicenie/korcule/skakanie, hocico
alkohol by mali ludia pit iba ked maju na to naladu a povahu, inak je to len prehlbovac negativ ... ja som napr. alkohol nepil ked mi bolo nanic nikdy a nikdy nebyvam agresivny po nom
Aa s tymi prechadzkami hlavne suhlasim, to milujem sviezi vetrik, cerstvy vzduch, pohlad na prirodu a prijemne tempo, ake sa mi paci, myslienky sa usporiadaju, zabudnem na zlu naladu...@flussica
Ja som napríklad nikdy nechápala ľudí co problémy utápajú v alkohole, ked to nevedia vyriešiť za triezva tak alkohol im nepomôže
Ale celkove primerane pitie neodsudzujem :letim:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
teda takto to vidim ja, ak ma niekto iny nazor ok ale nemienim tuna nic defendit lebo to na nekoho nepasuje alebo co...
Tolko k prehovoreniu do duse a nechci ma stretnut. Nazdar. Fuj..
Alebo vyzeráš natoľko poddajne, až dúfajú, že za jednu cigu pred nimi roztiahneš nohy.
Je to skrátka záhada...
milujem tvoju úprimnosť i keď včera zasiahla mňa.-D
a k téme:
ja som sa prvý krát opila na svadbe svojej sesternici a bola tam jej kamoška, ktorú som nenávidela lebo išla potom istom chalanovi ako ja.
no a v tom opitom stave som ju z ničoho nič chytila za šaty, potriasla ňou, vyšplechla jej do ksichtu všetku svoju nenávisť a šmarila ju tak, že letela až pod tretí stôl od nás.
ale kupodivu som sa potomto čine som sa cítila fantasticky
ale divné je, že ani na druhý deň som nemala žiadne výčitky a nemám ich doteraz kôli tej krave
ale ona sa ma bojí jak diabla
Možno som občas len trochu viac kamarátskejší...
A z tých legálnych a voľnedostupných (samozrejme s miernejším účinkom) sú to buď určité doplnky výživy a vitamíny, prípadne prírodné lieky na ukľudnenie a uvoľnenie.
prečo je chlast taký nevyspytateľný?
pretože človek je taký nevyspytateľný. nálady sú biochémia, chlast je chemikália ktorú si do toho mixu pridávaš, výsledný mix závisí od toho aký mix si tam mal pred pridaním chlastu, pochopiteľne. v zásade nie je ani možné "vymyslieť" niečo čo by malo jednoznačný, zaručený a vždy rovnaký (ani by nemusel byť pozitívny, hocijaký konzistentný) účinok na náladu.
@azizi efyks má pravdu, ani s ňou to nie je až také jednoznačné.
@efyks ale je to s ňou rozhodne jednoznačnejšie ako s alkoholom, hlavne práve preto že účinná látka v tráve je vlastne molekula príbuzná endorfínom, čiže agresívne reakcie po tráve sú skôr výnimkou.
paranoju párkrát aj na sebe, ale tá vychádzala z toho zintenzívneného vnímania, a keď som si neskôr uvedomil že ide o toto, že len príliš výrazne všetko vnímam, tak som sa upokojil. a tá neistota či naozaj rozprávam alebo sa mi to len zdá... to mám rád, to je vtipná vec, aj keď skôr mávam opak, v určitých momentoch sa zarazím lebo mi príde pocit že to čo som si len myslel som povedal nahlas, pričom to tak nie je
@10
alkohol by mali ludia pit iba ked maju na to naladu a povahu, inak je to len prehlbovac negativ ... ja som napr. alkohol nepil ked mi bolo nanic nikdy a nikdy nebyvam agresivny po nom
Ale celkove primerane pitie neodsudzujem :letim: