tazky...pche! ti by si mali zakusit zivot niekde v darfure, iraku, severnej korei alebo somalsku. tito jebkovia s trapnymi problemami ma vedia pekne nasrat
suhlasim s jednym nazorom smutny ludia to nemaju kde vyjadrit a birdz je na to stvoreny a este moj postreh v zivote sa clovek stretava s mnohym smutnym a urcite to vnom zanecha niejaku stopu a potom to vyjadri takto ...
a mozno su mladi ludia veseli len o veeselom nevedia pisat je vela moznosti ...
Tu nejde o dobu, je tam proste súhrn reálu, toho čo naozaj je. Možno je to trochu viac precítené (emo) ale inak je to krutá realita obrazu dnešného dňa.
lebo bohuzial sa na svete deje vela ,strasne vela smutnych a zlych veci....ale v blogoch su zvycajne len nestastne lasky a to nevidim ako tragediu.......no ale dnesny ludia som si vsimla nevedia vnimat pozitivne veci
No, ja mám aj veselé, aj menej veselé, ale s tými smutnými je to aspoň u mňa tak, že sa mi možno častejšie ľahšie vyjadruje slovami smútok,ako radosť. Keď som smutná, viem väčšinou presne pomenovať, čo cítim a nebojím sa, že by to mohlo byť inak. Lenže keď som šťastná, mám čo robiť, aby som použila tie správne slová a neznížila slovami intenzitu radosti, ktorú práve prežívam
Mno,tak taká slátanina zo mňa vyšla,ale tak nejako to bude
ale nie, ja si nemyslim, ze by bol zivot mladych na slovensku taky smutny a tazky ako zo socialno-psychologickeho romanu.. ale ludia sa v blogoch upriamuju hlavne na smutne aspekty zivota a na to vesele zabudaju.. myslia si, aky je ich zivot tazky a to pritom casto ani netusia, co su to naozajstne problemy
Sa mi velice paci jak tu skoro kazdy druhy ma plne usta EMO... sa vam asi tazko bude vysvetlovat, ze podaktori maju takeho stylu fakt plne zuby a teda ho logicky asi nebudu napodobnovat proste ked maju problemy, ktore ich trapia ( aj ked nepracuju v zahranici a nemaju na pleciach tarchu celeho sveta ako niektori odbornici ) alebo proste maju po krk niektorych ludi, pretvarky, proste rebelske citenie, preco by ho nehodili do blogu? Nie kazdy dokaze pisat o veselych veciach, aj ked ho sem- tam prepadnu, ale proste preco by mali byt ludia, co pisu smutnejsie blogy, sudeni? To tu uz fakt nemaju podaktori co robit od dobroty? Kazdemu sa lahko grga, ked si mysli, ze ma uhladeny zivot a je v pohode. Egoista od srdca. Kaslat na inych. Ale k tomuto sa vyjadrovat nemienim, len mi nedalo nezareagovat ked som videla, ake nazory tu padaju...
ne kazdy smutny clovek musi byt emo...proste ludia pisu to co zo seba potrebuju alebo chcu dostat...ved naco by bol asi potom blog,ak nie nato aby sa ludia citili lepsie?_?_
Zrejme preto, že na slovensku sa maju vacsinou zle ako dobre aj ked tieto problemy niesu take strasne...ibaze kazdy povazuje vaznost problemu inak..podla toho v akom prostredi zije..moj nazor teda no...
lebo smutok sa lahsie vyjadruje ako stastie... a ked si stastny, thak nemas thaku velku potrebu napisat blog ako ked si smutny al. z niecoho rozhorceny...
niektoré veci je oveľa ľahšie vyjadriť takto v blogu a podobne...ťažko sa píšu,ťažko hovoria,ťažko ich z nás dostať priamo niekomu...nie je to tak,že by sa ľudia chceli len sťažovať(aspoň teda vo väčšine prípadov to tak nie je-podľa mňa...)človek musí zo seba dostať svoje myšlienky-aj keď sú to veľakrát totálne kraviny..proste to z nás vybehne a nám je potom ľahšie...nie o veľa,ale predsa len ľahšie..však pri čítaní niektorých-určite každého z nás napadne,že tie naše "problémy" sú totálne nepodstatné blbosti s porovnaní s tými...aspoň mňa určite...a po prečítaní niečoho takého si väčšinou viem uvedomiť,koľko toho mám a aká som rada,že to mám...pre nás je veľakrát samozrejmosťou mať čo ja viem? napríklad priateľov-pre niektorých však nie...ja si práve vďaka smutným veciam-viem uvedomiť,koľko šťastia je všade kolo mňa...skúste si vziať príklad a pozerať sa na to tak,že Vy daný problém nemáte a proste buďte radi,že ho nemáte... ja to tak robím a dovolím si tvrdiť,že som strašne šťastný človek,ktorý toho má neuveriteľne veľa-aj keď v podstate nemám nič hh
lebo su vsetci zdepkovani a musia napisat kazdu minutu tridstat basniciek aky su smutni... omg ja som s tym prestala bola jedna basnicka, bola v blogoch, bola vymazana z blogov a uz neni depka nejsu depresivne blogy cize asi tak a ne len jeden clovek sa trapi takze tak nechapem preco kazdi musi hned o tom napisat niekto trpi a nevie to nikto
pretoze si myslim ze urciti ludia to uz maju v povahe ze sa doslova vyzivaju v depresiach, smutku, a radi sa hraju na "tragickych hrdinov" ktorych by mal kazdy hned lutovat....aj ked na druhej strane, je mnozstvo osamelych ludi ktori to nemaju ako a komu vyjadrit tak vyuzivaju aspon tuto formu...prinajmensom sa im ulavi...
Lebo svet je niekedy smutny...dost casto a ludia to nemaju kde vyjadrit, tak si svoje pocity pisu aspon tuto....keby boli veselí nepísali by smutné blogy....
pretoze uz ten opis blogu hvovori za vsetko.v blogu ldia vyjadruju a prezentuju seba,preco by som mala pisat o zabavnom parku plnom usmievajucich sa ludi ked sa citim ako v opustenom parku plnom fetakov ,ktory mi nahana strach?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Veď koľko ľudí ďakuje zo dobro? Málo. A koľko sa sťažuje na zlo? Na všetko smutné atď.? Skoro každý...
No ja sem pisem smutne veci skor lebo ma to napada.Lebo ked si stastny nevplyva to tak na teba ako ked si smutny?? nemam pravdu??
ale preco ich tu je tolko? myslim ze odjakziva kazdeho viac zaujimali negativne temy ako pozitivne
a mozno su mladi ludia veseli len o veeselom nevedia pisat je vela moznosti ...
je blog ako denicek a tam clokvek vyjadruje svoj pocit ked ho nemoze dat inam.
pesimisticke aj optimisticke
Mno,tak taká slátanina zo mňa vyšla,ale tak nejako to bude
ale nie, ja si nemyslim, ze by bol zivot mladych na slovensku taky smutny a tazky ako zo socialno-psychologickeho romanu.. ale ludia sa v blogoch upriamuju hlavne na smutne aspekty zivota a na to vesele zabudaju.. myslia si, aky je ich zivot tazky a to pritom casto ani netusia, co su to naozajstne problemy
Ale nie...
Na toto neviem odpovedať, lebo sama mám viac menej smutné blogy...
preco?
lebo ludia zaaaavidiaaaa!
potom akoze aby som sa menej radovala nie?
taku radost vam nespravim
a ked je clovek veseli tak vacsinou kdesi lieta abo pise s ludmi a proste sa raduje a nema cas aby pisal blog