Prečo ľudia zvyknu hľadať útechu a riešenie problemov v alkohole?... a prečo som sa do toho dostala včera aj ja nechapem čo to do mňa vošlo včera.. opili ste sa niekedy kvoli problemom? prečo?
@3 práveže niekedy sa dostáva do ešte horšieho stavu, všetko zlé mu pripadá horšie a je ešte vo väčšej depresii nie? aspon ja poznám jeden taký prípad, ale to je asi individuálne
no ako aj mne bolo fajn ,ale nechapem preco som to prave tymto sposobom chcela "riesit".. si vravim ze sa po vylete opijem az po 15..no presiel polrok od prveho ozratia sa ..
@2 nechapes preto, ze si este ziaden problem, fakt velky, nemala...to je normalne
ja to chapem...tiez som zazila svoje a tiez som vtedy siahla po flasi...je to normalne..clovek sa snazi utlmit bolest...aj ked ako hovori mudre francuzke prislovie:"Nesnaz sa utopit smutok v rume, VIE PLAVAT."
no alkohol ti v tom nikdy nepomôže, alkohol je depresívum takže nečuduj sa že sa tak zle cítiš... ak si mala nejaké trouble tak teraz sa ti budú zdať ešte väčšie... sry za krutú realitu...
@9 ja viem,ja viem.. ale dnes su uz aj 11-12 rocny co sa kazde piatky ozieraju len tak z frajoviny takze asi tak ako povedal pernik "welcome back to reality"..ja sa nastastie takto nehodlam ozierat
@16 Keby nebol alkohol, tak by sa viac hulilo, drogoval Dnes ide o biznis a v piatok je 80percent klientely v podnikoch pod 18, čiže keď chceš ako podnikateľ prežiť a udržať si klientelu, tak to proste predáš.
Aj ty keby si mal nejakú tú krčmu a darilo by sa ti podstatne horšie ako konkurentovi, ktorí alkohol deckám predáva, začal by si nalievať, tomu ver.
@20 no daco tam ostalo..a nasi piju tak ze jednu flasku maju dva roky otvorenu,ze ked pride daka extra navsteva tak si trochu naleju..hadam na to nepridu.. ale ked ma neodhalil otec v telefone.. (to som sa dnes dozvedela ze som s nim 2x volala..asi pi mne stali vsetky anjeliky bohes
@21 no na základnej sa za mojich čias nepilo no s rovesníkmi sme hrali futbal, stavali si bunkre a tak @22 starých ožranov bude vždy dosť, stačí mať pivo, borovičku a hrací automat a prežiješ
ja tak problemy riesim kazdy den, je to unavne ale ved moja psychiatricka to isti. Budte radi ze ste na tom este dobre moj zivot si nechcite ani predstaviť. Spravite to jeden krat a bude sa to opakovat stale a stale az sa za kazdym rohom bude skryvat smola
@Noxardna - zbav sa toho.. pi len ak ste na nejakej veselej akcii
raz to takto začneš "riešiť", ostane ti to.. a inak - problémy sa nejaké vždy nájdu.
tým chcem povedať, že mala by si bojovať - nech už sa deje čokoľvek, nikdy nie je dostatočný dôvod, aby si zavrhla samu seba! nikdy ti nemôže byť všetko "úplne jedno".. pretože, v takom prípade alkohol = prehlbenie depresie, úzkosti, bezvýchodisková situácia a pod. - musíš sa naučiť byť silná, smútok je prirodzenou súčasťou života. prežíva ho každý z nás, aj depresie, aj samotu a plno iných vecí.. ak by som mala piť kvôli každému problému - tak už mám prepitú pečeň.
Váž si sama seba - nenechaj sa ovplyvňovať nikým - alkohol nikdy za teba nič nevyrieši.. tieto "veci" na teba vždy počkajú a budeš sa musieť s problémami vysporadúvať tak-či-tak
a pritom také pitie s kamarátmi, na chate zo zábavy sú oveľa príjemnejšie spomienky preorientuj svoju "chuť" na takéto situácie
a ak ťa niečo štve alebo si smutná, môžeš skúsiť hrnčekovú terapiu.. kúp si 6 hrnčekov - môžeš na ne napísať veci čo ťa štvú, a ak sa vyskytne nezvládnuteľný problém, proste jeden rozbi
otvor liter čokoládovej zmrzliny, šľahačku a konzervu s jahodami..
ale aj tak najlepší liek sú priatelia ktorý pri tebe stoja /nie taký čo ťa nabádajú, poď sa ožrať, to prejde.../
ja som kvôli problémom začal piť vo veku tuším 20 rokov či koľko... a je to pičovina zapíjať problémy. človek by mal problémy riešiť a nie topiť vo flaške chlastu
ja vie že alkohol nič nerieši..ale jednoducho nechapem čo som tak zrazu spravila.. uplne ako by mi v mysli preplo...ale na druhej strane mozno mi to trosku pomohlo,lebo ja som v tom stave telefonovala s kamoskou vraj a som sa jej nejakym sposobom vykecala..ja to totizto nejak nedokazem ,povedat inym o svojich problemoch,nemam dobry pocit.. no a nejak to uz riesime..a bez chlastu..takze k niecomu to mozno predasa len bolo dobre confused:.ale inac sa nepochopim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Keď je človek opitý, nemá problémy, je šťastný, veselý, všetko zlé sa pominie
Mám to rád, asi som alkoholik
prosimta na alkohol ani nemysli
v trinastich sa uchlastat od zialu??
tak to je vazne smutne
ja to chapem...tiez som zazila svoje a tiez som vtedy siahla po flasi...je to normalne..clovek sa snazi utlmit bolest...aj ked ako hovori mudre francuzke prislovie:"Nesnaz sa utopit smutok v rume, VIE PLAVAT."
@19 a to akože rodičia na to ani neprídu čo?
Aj ty keby si mal nejakú tú krčmu a darilo by sa ti podstatne horšie ako konkurentovi, ktorí alkohol deckám predáva, začal by si nalievať, tomu ver.
@22 starých ožranov bude vždy dosť, stačí mať pivo, borovičku a hrací automat a prežiješ
@Noxardna - zbav sa toho.. pi len ak ste na nejakej veselej akcii
raz to takto začneš "riešiť", ostane ti to.. a inak - problémy sa nejaké vždy nájdu.
tým chcem povedať, že mala by si bojovať - nech už sa deje čokoľvek, nikdy nie je dostatočný dôvod, aby si zavrhla samu seba! nikdy ti nemôže byť všetko "úplne jedno".. pretože, v takom prípade alkohol = prehlbenie depresie, úzkosti, bezvýchodisková situácia a pod. - musíš sa naučiť byť silná, smútok je prirodzenou súčasťou života. prežíva ho každý z nás, aj depresie, aj samotu a plno iných vecí.. ak by som mala piť kvôli každému problému - tak už mám prepitú pečeň.
Váž si sama seba - nenechaj sa ovplyvňovať nikým - alkohol nikdy za teba nič nevyrieši.. tieto "veci" na teba vždy počkajú a budeš sa musieť s problémami vysporadúvať tak-či-tak
a pritom také pitie s kamarátmi, na chate zo zábavy sú oveľa príjemnejšie spomienky preorientuj svoju "chuť" na takéto situácie
a ak ťa niečo štve alebo si smutná, môžeš skúsiť hrnčekovú terapiu.. kúp si 6 hrnčekov - môžeš na ne napísať veci čo ťa štvú, a ak sa vyskytne nezvládnuteľný problém, proste jeden rozbi
otvor liter čokoládovej zmrzliny, šľahačku a konzervu s jahodami..
ale aj tak najlepší liek sú priatelia ktorý pri tebe stoja /nie taký čo ťa nabádajú, poď sa ožrať, to prejde.../