pretože moja sestra je intergalagtické teľa a musela ma zaregistrovať kvôli Mister Birdz či čo to bolo Bez môjho vedomia! Achh... kedysi ma tak prezývali ale teraz som skôr tutti, či tutti frutti...
Podľa Otca Harryho Pottera čo bola moja veľmi obľúbená kniha a 144 pretože som mal vtedy 14,4roka a 14 už bolo obsadené(pokec). A nejak mi to prischlo sa to dobré pamätá keď mám ten istý(okrem gmailu tam to bolo obsadené tam mám 144James slight_smile:
pretože som už dlho griet a pretože kedysi bolo strašne kúl všetkých oslovovať milo a zdrobnene (akože grietuška a tak) a ja som bola úplne najviac kúl, tak som sa akože zangličtila na -usha.
ehm.
za tie dlhé roky som si na tú debilinu zvykla. ale nenávidím, keď ma tak niekto osloví!
no, lebo raz som videla jeden seriál viete no. A je to Japonský seriál a dievča menom Chidori mi pasovalo charakterom ako neustále jedného chalana pohlavkovala za jeho *nevie to charakterizovať* ale asi tak. ale ak tak, ten seriál sa volal Full metal panic. no a nejdem sa rozpisovať. tak asi tak k nicku i tak ho už nikde inde nepoužívam
@tatiana22 to je sranda, ja mam na pokeci killerik lebo som pozeral videa s takym zabijačikom... a zdrobnil som slovo killer, a pridal som tam 333 lebo šťastne čislo je 3, tak tri trojky ...
a k veci - FilipKoo ... filip preto lebo sa tak volam.. a ten zvyšok netušim
tak skusim znova este ked som bol mensi tak som kukal kakao a prednim isli rozpravky kde jedna sa volala cerveny klastor a tam sa volala taka miska matias a bolo
Lebo som chcela vysoko kreatívny nick s pôvodom vo fínčine Našla som si pár fínskych mien, trochu pohľadala v slovníku a potom som si povedala, že sa na to vybodnem, že perkele je bohato vystihujúce a vysoko kreatívne!
@fxx presne to auto ma vždy napadne keď ťa tu vidím... a aj som si myslel že to máš podľa neho len som to považoval za veľkú náhodu že by to bola pravda...
pretoze bola kedysi vo FUNku zenska s prezyvkou Katyka a mne sa to strasne pacilo a predstavovala som si aku by som mala prezyvku kebyze som v radiou a nic ine ako to iste pdobne ma nenapadlo ale je to uz davno a paci sa mi to
pretoze to bola moja prezyvka. pri kazdej prilezitosti som sa prezliekala za bunny. moje druhe ja sa vola bunny a je posadnuta zajacmi! a donutila ma k tomu! :´(
prečo Lawey? lebo pred niekolkými rokmi keď som ešte len tak začínala hrať rpg(nie tie hry ale na nete tie čarodejnicky školy atd...) tak som nejak vyprodukovala Lawey...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
ja moj? lebo som bola trapna teenagerska cierna dusa, no nee?
niektori dokonca ani nevedia ako sa skutocne volam xD som proste Zahi
VITAJ Rakovina !
a keď tento zabudnem, nedostanem sa ani na iné stránky
@feex8 mam dbat aj na velke a male pismenka?
(keď je to také populárne
» www.birdz.sk/webka/mielikki/...
» www.csfd.cz/film/7741-despe...
ehm.
za tie dlhé roky som si na tú debilinu zvykla. ale nenávidím, keď ma tak niekto osloví!
griet je v poriadku, ale koncovka za tým už nie.
@rakovina no to je teda veeeelmi vtipne...
@e12 ano, vazne. nechcelo sa mi vymyslat meno a kod, ktory to vygenerovalo sa mi zdal byt celkom dobre zapamatatelny
dá sa zmeniť meno aspoň myslím, že som to tu videla (pri tom, kde sa mení heslo)
a k veci - FilipKoo ... filip preto lebo sa tak volam.. a ten zvyšok netušim
a čo máš proti tomu?!
uz som to do x diskusii vravel...
dáááááá
@tatiana22 nedá pokiaľ nemáš kontakty priamo na tomáša
ale v podstate sa to dá no
Ale casom som si ho uplne zamilovala, je to ako moje druhe meno
toto bol iba ten kod, ktory sa generuje aby predchadzal automatickym registraciam
dá sa to aj bez kontaktov na tomáša
akurat s makkym i-takze Petika