Pretože majú niečo bez čoho yb neboli schopní existencie, volá sa to Ego, krásna a prospešná to pre človeka vec . Si síce trocha namyslená, no nenacháš sa utlacat a skakat si po hlave, dokonca do sitej miery ma par evci spolocnych so sebauvedomením a pudom sebazáchovy .
Ale nie je to nič čo by sa nedalo potlačiť .
Choď príkladom možno to bude nákazlivé držím palce.
prečo človek myslí len sám na seba? lebo v dnešnom svete na teba okrem teba samej bude myslieť málokto, dosť často nikto. prečo je človek zákerný? lebo je to najjednoduchší a najefektívnejší (a najzábavnejší) spôsob ako myslieť iba na seba.
A byť tiež taký nie je riešenie... Takým to niekto môže veľmi škaredo vrátiť... Stačí, ak sa obzriem okolo seba, ako niektorí znášajú kopu následkov za svoje činy...
Mozno aj pretoze sa nechali opantat kapitalizmom ktory vnima ostatnych ako konkurenciu namiesto toho aby ludia splupracovali.A aj pretoze sa nechaju skazit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Spravne by to bolo Preco su ludia (vacsina ludi) zakerni ?
Ale nie je to nič čo by sa nedalo potlačiť .
Choď príkladom možno to bude nákazlivé držím palce.
lebo ja si tiež nepripadám zákerný...
a vlastne väčšinu ľudí čo poznám tak z nich mi nikto nepripadá zákerný ...
a aj tak musia byť aj takí,,bez tých by svet neexistoval...
@7 Rada nad zlato .