mama ide do kuchyne a zakopne do stola"kurva!au ..som si asi zlomila nohu...TO ZA TO LEBO POZERAM NA TEN TVOJ BORDEL V IZBE, keby si to upraceš tak by sa mi to nestalo!"....prihorí jej koláč "sedíš tu a ani ta netrkne to vypnúť"...
stress z toho, že niečo robí/nestíha a k tomu sa pozerá na bordel, ktorý značí dve veci ( aspoň tak to berú) ona sa namáha a my sedíme za kompíkom napr. a druhá vec, že nás na nič vychovali, takže ich štve, že zlyhali ale to sú matky !
aj ja som vždy a všetkému na vine , a nehovorí to len moja mama , som čierna ovca rodiny, keď som chodieval ako malý na prázky k babke bolo nás tam takmer vždy aspoň 5 vnúčeniec , keď sa stalo niečo zlé , vždy a to naozaj vždy som bol na vine ja , po čase som si zvykol , tak teraz sa radšej ničoho nedotýkam keď niekam prídem , len si ticho sadnem a nič nerozprávam , ba čo viac radšej už ani na "rodinné" akcie ako sú babkine narodky či niečo také podobné nechodím aby som zas niečo nezpackal
nezda sa ti, ze si trochu nezodpovedny? preco vinis matku z toho, ze ta vini? zas len vinit toho druheho, vzdy vinte seba! vzdy vinte seba! opakujem, vzdy seba!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
2.ty si ten kolac nepiekol.keby ho nepichne do truby tak jej nema co zhoret
moja mama je v tomto macher
no,roman!vsetko je to tvoja vina!!