Mno,tak asi je vytazeny. Proste sa ho spytaj? odkial mame my vediet co robí?
Ach jaj zas ,,problem komunikacia,, ludia uvedomte si!
A aspon sa nan budes tesit ked budete spolu menej, mozte si voalt,pisat... len vsetko s mierou. Aspon uvidis,ci vasa ,,laska,, dokaze sa vysporiadat s tymto problemikom.
Ale odporucam sa s nom porozpravat,povedz mu co ti vadi,preco tu nie je s tebou castejsie,ak moze. Proste odstranujte problemy a budujte vzajmonu doveru,lebo ta vzdialenosť vas znici.
ak ma pracu tak co cakas? hm? ma pracu. chce si aj odychnut. ak je to tak, ze je starsi tak to musis respektovat. alebo ukonciv vstah ak nie je plnohodnotny a najdi si maldsieho.
jeziis... bud rada ze ste spolu kazdy den dve hodiny... ja som mala chalana co sme boli spolu len cez viikend..a len niekedy ked dosiel cez tyzden.. ale to mohlo by ttak 2x do mesiaca co sme boli spolu aj cez tyzden.. tak nechapem co stresujes.. bud rada.. ze aj ked je unaveny na tie dve hodky za tebou dojde... alebo sa ma vykaslat na robotu a byt s tebou stale??
bud rada, ze vobec za tebou chce chodit. horsie by bolo, keby sa vyhovaral ze nemoze vobec. Ja som mal dlhy krasny vztah, a krachol mozno preto, lebo sme boli spolu az privelmi casto. Takto si aspon zacnete vazit jeden druheho.
Ja som to cele necitam, takze ak uz to tu bolo tak sorry...
Jednak urcite ma aj nejake povinnosti, cize musi makat (ci uz skola alebo praca) okrem ineho 7 km je malo, ale tam aj spat to mas 14km a to ked pride kazdy den tak to mas cca 100km. Povedzme ze to ma spotrebu 10-11L (zalezi od auta) to mas tak 400-450SK tyzdenne co je vcelku nakladnne. Prirataj si k tomu aj dalsie vydavky co ma a uz je zrejme v minuse.
Nie je to sice ospravedlnenie, ale moze to byt dovod preco s tebou nie je kazdy den.
Asi začinaš stracať na hodnote, ktoru on vidí, tak sa vyhovára a už ho asi nepritahuješ. Skús vymyslieť niečo,alebo navrhny niečo čo by ho dostavala do rozpakov. To na väčšinu chlapov zaberá...
Ja som s mojím drahým asi 3 hodiny za týždeň a to bývame v tom istom meste...
No ale iné som chcela. Môže to byť tým, že on skrátka nevie, čo by ti povedal a myslí si, že ak by nastalo to "trapne ticho", tak sa z toho už nijako nevymotáte a že by o teba mohol prísť, keby sa snažil to ticho prerušiť a tresol by nejakú blbinu. Tak radšej to zariadi tak, aby k tomu tichu ani nedošlo
dakujem...no sme spolu 2 týždne takže snád nestrácam na hodnote ...ale už viem ako na to ako ho zdržat...ale tak už aj chápem že má fakt dost roboty...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ach jaj zas ,,problem komunikacia,, ludia uvedomte si!
A aspon sa nan budes tesit ked budete spolu menej, mozte si voalt,pisat... len vsetko s mierou. Aspon uvidis,ci vasa ,,laska,, dokaze sa vysporiadat s tymto problemikom.
Ale odporucam sa s nom porozpravat,povedz mu co ti vadi,preco tu nie je s tebou castejsie,ak moze. Proste odstranujte problemy a budujte vzajmonu doveru,lebo ta vzdialenosť vas znici.
ale keby len tak ze no mam frajerku lebo musim, patrilo by sa lebo inak tak ... nic moc teda
a ano 2 hodinky je málo cez prázky lebo ked budem na intráku ked sa začne zas škola tak nebudeme spolu celý týžden !
Napr. teraz som od stedreho vecera spala doma iba 3 krat vsetko u neho ..
Jednak urcite ma aj nejake povinnosti, cize musi makat (ci uz skola alebo praca) okrem ineho 7 km je malo, ale tam aj spat to mas 14km a to ked pride kazdy den tak to mas cca 100km. Povedzme ze to ma spotrebu 10-11L (zalezi od auta) to mas tak 400-450SK tyzdenne co je vcelku nakladnne. Prirataj si k tomu aj dalsie vydavky co ma a uz je zrejme v minuse.
Nie je to sice ospravedlnenie, ale moze to byt dovod preco s tebou nie je kazdy den.
No ale iné som chcela. Môže to byť tým, že on skrátka nevie, čo by ti povedal a myslí si, že ak by nastalo to "trapne ticho", tak sa z toho už nijako nevymotáte a že by o teba mohol prísť, keby sa snažil to ticho prerušiť a tresol by nejakú blbinu. Tak radšej to zariadi tak, aby k tomu tichu ani nedošlo