mám naj kamosku, ona sa hrozne hambi hovorit o svojich problemoch. Zdoveruje sa iba mne, no tentoraz jej neviem poradit. Pytala sa ma, preco ked sama masturbuje stale krvyca, nie velmi ale krvaca.Viem niekto solidne poradit?
Nejdem teraz pisat ci ty alebo kamoska to je teraz aj tak jedno
kedy dostanete rozum deti. krvacat moze ak nema dobre pretrhnut blanu mam taky pocit (ja nie som pri tom ked si to robi takze neviem kde je problemik) a ak sa jej nieco nezda, tak nech zajde ku gynekologovia a nie sa zverovat kamoske. aj male problemiky mozu mat problem velkeho razu.
podla toho ako dlho to mas ( sorry kamoska teda) ak to trva dlhsie ako 5 dni tak by mala navstivit gynekologa. Naozaj nieje zdrave ked niekto mi masturbacii krváca a nieje to asi ani nic prijemne.Nam sa zas stavalo ze po pohlavnom styku s frajerom som krvacala asi 3 dni bola som z toho na nervy ale potom to preslo ,, mojko cho ku doktorovi radsej..Alebo si to nerob sama ani nevies mozno to robis nejako nespravne a ublizujes si radsej si kup vybrator... Nestoji vela xe xe
ked uz neni panna tak si asi tazko moze nejaku blanu pretrhnut. 16tky a podobne mudre baby a chalani chodte sa past, tu clovek potrebuje poradit, ta si z nej p*** robite.
Beybi: chces radu? Uz si ju dostala (ako prvy prispevok c4) a Xkrat ti to zopakovali. Nikto tu nie je gynekolog (ak hej sorry). Viac ti nikto povedat nemoze. Btw nie je krvacanie ako krvacanie. Mozno ma dlhe nechty a poskrabe sa, citit to nemusi, kedze pri stupajucom vzruseni sa posuva prah bolesti (overene vedcami neviem odkial). A aj ked uz trtkala, neznamena, ze si musela pretrhnut vtedy blanu. Dokonca bolo par pripadov, ze ani po porode sa nepretrhla. Ale aj take, ze pri sporte.
naco pisete take kraviny? baba ma problem a seriozne sa opytala a caka asi aj serioznu odpoved a nie blbe pripomienky zakomplexovanych neinteligentnyh "internetovych hrdinov".
Zdraví rozum mi napovie,že najlepšie bude ísť ku gynekológovi ako sa radšej pýtať cudzých ludí na fóre,no nie??...Jaaaj jediný kto je tu neinteligentný si akurát ty...
Rockstar, no dobre ty chytrak, ale nemoze mat kazdy zdravy rozum. a ty si asi este nebol u gynekologa, ze? keby si vedel ake to je, tak by si sa tam asi tiez velmi neponahlal. a tie pripomienky by si si mohol kludne nechat pre seba.
mozno je to panenskou blanou aj taketo pripady sa uz stali ( kamoska ) nemusis sa o tom bat hovorit na to sme tu my aby sme ti pomohli .. teda az na par debilou ktory sa vysmievaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
kedy dostanete rozum deti. krvacat moze ak nema dobre pretrhnut blanu mam taky pocit (ja nie som pri tom ked si to robi takze neviem kde je problemik) a ak sa jej nieco nezda, tak nech zajde ku gynekologovia a nie sa zverovat kamoske. aj male problemiky mozu mat problem velkeho razu.
Či ho to baví.. O_o
...alebo si ju šucha drotenou kefou...
Takze naposledy: nevies, chod ku gynekologovi.
naco pisete take kraviny? baba ma problem a seriozne sa opytala a caka asi aj serioznu odpoved a nie blbe pripomienky zakomplexovanych neinteligentnyh "internetovych hrdinov".
to: Beybi
povedz kamoske nech ide ku gynekologovi