prečo? lebo, psychika dnešných detí sa zaoberá takýmito sprostými a ešte sprostejšími témami, ktoré tú majú bohvie-akú identitu...a svoje nízke sebavedomie, si potrebuju uplatňovať...vetou,áno na tej fotke si super joj...asi na dajaké liečenie odporúčam
Zakomplexované sú... to je taký vek, keď si slečinky hladajú frajeroov, a preto zakladajú takéto fóra.. si myslia, že tu na birdzi je komunita 11 ročných, najlepšie z toho istého mesta, aby si toho frajera mohli nájsť, možno im nejaký sexoš napíše.. tuším si aj ja založím fórum či som sexi, dám fotku s našpúlenou hubou.. viete čo, urobte tak všetci a možme si hladať frajerov a frajerky po komunitnom portáli BIRDZ.. a NezaBúúDajtHee zHee ak nEpÝShethe taQto taQ Tho nhenY sExY.. akozheee waZne wAm howOrkáám.. Abi som nezAbudLaa nA zAwerCeek taQ cMaQ Lowam wAs wsetkich
Ono celkovo ta intelektualna uroven velkeho mnozstva mladeze je nieco co mi sice zily netrha, ale obcas sa fakt aj jamusim za hlavu chytit, ked pomyslim, ze predstavuju buducnost sveta......
ťažko povedať.... ja by povedal že sa nudia a tie ich mladé hlavy nič normálne s nich nedostanú ...aj mne to už lezie na nervy ved im vždy napíšem svoje , ale to je stejne na h....
je tu milión zbytočných fór, ktoré nikoho nezaujímajú.. ale to je chyba rodičov.. ja keď som mala 11 som sa hrala vonku so psom a chodila na tanečnú a nesedela deň i noc pri PC s potrebou riešiť komu sa zdám sexi..
@schizoofrenik to mas tak, si zober ze pokec je taky lunik a tieto 11-13 rocne lamy su cigani...som Kosican a tiez sa stane ze ked vyjdem na ulicu stretnem degesa...asi je ich pokec plny tak prisli aj sem
lebo su to retardovane male deti, ktore si myslia ze su hrozne "cool" ked si sem vycapia fotky v kupelni v zrkalde (idealne v pozadi z toalentnym papierom) a napisu nejaku taku chujovinu ...
A predsa si iste vybavíš niekoho, s kým si vyrastal zároveň a tiež sa dalo povedať, že väčšina ľudí, s ktorými si vyrastal, bola o čosi napred
No, teraz ja skúsim uviesť svoj neobjektívny optimistický záver overený na úboho malej vzorke ... Pre mňa je aj birdz indikátorom, že ľudia sú na tom lepšie ako kedysi, lebo podľa mňa neexistuje, aby bolo bežné, že ľudia vo veku 13-15 rokov mali v minulosti takéto názory, aké tu často vidieť ...
Pričom som si samozrejme dobre vedomý toho, že birdz nie je zrovna dokonalou štatistickou vzorkou a že taká by na tom bola asi horšie, ale stále ostávam pri tomto
Proste existujú ľudia, oproti ktorým si jednoducho napred ... V tvojej vekovej relácii, aj v tých mladších ...
A ja som asi natoľko optimista, že keď niekto vyvodzuje takéto negativistické závery, väčšinou z toho viním chuť frflať na mladšiu generáciu a z toho vyplývajúce vyzdvihovanie negatívnych prípadov oproti ostatným ... Teda všímanie si najmä negatívnych javov v intelektuálnych prejavoch mladších ...
Aj keď sú tieto principiálne rovnaké, ako v ktorejkoľvek inej generácii ...
Zoberme si ako prvy ten, ktory si napisal sam - pokrocila technologia.
Kedysi decka vedeli co to je pomahat fotrovi drevo rubat, slamu zbierat na ohen, lebo inak by v noci zmrzli.
Kedysi deti vedeli co to je slapat 3 km kazde rano do skoly...
Myslis, ze to nemalo vplyv na ich inteligenciu ? Myslis, ze doba,v ktorej dostavame vsetko v hotovej forme, pomaly ani nevieme co sa ako vyraba a vsetko mame ulahcene milion sluzbami a technickymi vynalezmi nas ziadnym sposobom NEOTUPUJE ?
Aby si si nemyslel ja nemam nic proti pokroku.... ale to, ze pre kazdu generaciu platia rovnake principy je hold blbost.
Potom je tu vplyv medii.... aj pre dospeleho cloveka je narocne nepodlahnut mu, poddajne dieta aktomaticky akceptujuce vsetky podnety..... stopercentna zaruka.
Idem spať, odpoviem zajtra, ale večernú ironickú poznámku si neodpustím - Že mi napíšeš, že lepšie predpoklady na inteligenciu má drevorubač, ako človek prichádzajúci do styku s modernými technológiami, to som teda nečakal
Zakladna poucka hovori, ze inteligencia je predpoklad k urcitemu psychickemu vykonu. Nedefinuje, ci k matematickemu, filozofickemu, nejakemu druhu osvietenia....
Urcitou formou inteligencie je aj instinkt, ktory vychadza z nasich predoslych skusenosti.
Ak vas niekto oklame urcitym sposobom , vy na to zabudnete a o 20 rokov sa niekto pokusi oklamat vas rovnako , nebudete mu verit. Bezohladu na to, ze na svoju predchadzajucu skusenost ste uz zabudli. Vnemy sa detailne uchovavaju vo vasom podvedomi. A to je instinkt. Predosla skusenost.
Vedome vsak podnet postradame, proste to citime.
A to, ze sa nenechate oklamat je vas vykon.
Inteligenciu v tomto zmysle mozeme teda definovat ako urcity potencial.
Tento potencial sa nasim snazenim jednak naplnuje, ale zaroven sa zvacsuje.
Osobny strop je dany skor fyziologickymi zmenami pri starnuti... clovek uz nevladze, nie je ochotny sa ucit. Prakticky ide o to, kolko toho stihneme kym vladzeme. Akou rychlostou sme schopni ist dopredu....
O inteligencii sa da povedat, ze:
- predstavuje len potencial k urcitej mudrosti, nie samotnu mudrost
- sucastou tohoto potencialu je rychlost, akou sme chopni porozumiet suvislostiam
- nasimi skusenostami rastie nie len mudrost, ale i samotna inteligencia
- ma vela foriem
Inteligencia nie je konstantna. Moze stupat a klesat v zavislosti od toho, ako svoj mozog zatazujeme a kolko skusenosti ziskavame.
Doba, ktora nas vyslovene demotivuje premyslat a vazit si ludske hodnoty a poznanie jednoducho plodi coraz viac primitivov.
Tolko som chcel.
Pripustam, ze to rubanie dreva nebol najslavnejsi priklad, ale keby si velmi chcel pochopis to, lebo ta pointa v tom je... len blbsie napisana vzhladom na neskorsiu hod.
sranda bola, keď tu z času na čas jahoda12 založila fórum typu "Strašne milujem svojho 19 ročného chalana...
a teraz zrazu ako by sa s 11 ročnými dievčatkami a imbecilnými debilmi vrece roztrhlo. myslím si o nich asi toľko, že sú to: zakomplexované malé piče ktoré nemajú čo robiť, tak sa snažia byť strašne kúl a myslia si, že zakladať jebnuté ankety typu "Chceš môj fejsbúk?", "Páčim sa vám?" a podobne je strašne IN. Dotyční chalani sú nadržaní debili, ale sú buď príliš sprostí alebo škaredí na to, aby si zohnali babu. Tí nadržaní a sprostí sa preto snažia získať "tipy" - "know-how->ako si honiť vtáka". Tí nadržaní, sprostí A škaredí sa pýtajú, či sú pekní, lebo chcú aby im niekto (najlepšie tie zakomplexované 11 ročné lamy) trošku dvihli ego/sebavedomie/whatever. Keď im ostatní napíšu (už len z princípu) že sú strašne škaredí, snažia sa veľmi nešikovne vykrútiž z toho, že "to mysleli zo srandy" a že my "sme to nepochopili".
PÁNI, akí sme všetci sprostí, všetci 50 čo sme to komentovali sme úplne vymletí, lebo sme nepochopili tú strašnú srandu, ktorú si až 2 hodiny po založení ankety vymyslel zakladateľ.
jeezisi a komu to vadi? teda pokial to niesu zakompleksovany debili s kazdou druhou fotkou zo ksixtom alaa kacer donald s azet.sk alebo facebooku tak nemam nic proti
nikto nepríde na to prečo sú tie deti také sprosté, otravné a trápne...lenže sú ...a si myslím že stále sa hľadajú-.......chcú niekde zapadnúť a v tých ich hlavách im nedošlo že sú mega trápne....raz im to snáď dojde....a keď nie stanú sa z nich cvoci na okraji spoločnosti...a ostanú im iba fc-bukoví priatelia... čo je si myslím dosť bieda...
buď sú zakomplexovaní, alebo nás chcú len nasrať...väčšinou sú to aj tak fejky a tých sa nezbavíš...len škoda, že ich tu pribúda stále viac a viac + ako sme práve spomínali s @prodigy1 tu začína byť až moc pokec "dievčin"...
@natashatko dakujem susedka no nemôžme si vyberať viem že ich je tu dosť jak zvierata na spalenie do kafilerie 11,12,13,14 ročne ked napíšu 21 ročnemu cmuQ, popísmenQuješ citím sa už ako v Pezinskom Ustave.Čím dalej to bude horšie.... Stačí sa pozrieť na par fotiek našpúlenými ústami....alebo velkým vystrihom už viem že spáda pod kategoriu...azet fotiek
Reagovať budem pomerne stroho, lebo vo väčšine toho, čo si napísal bohužiaľ nevidím reakciu na to, čo som napísal ja ...
No hlavne, ja som sa pozastavil nad tým, že ironicky hovoríš o mladších
ako budúcnosti, neskôr hovoríš o tom, že si v ich veku bol pred nimi ...
Potom mi ale odpovedáš o rúbaní dreva a chodení 3km do školy.
Medzi tebou a tvojou generáciou a ľuďmi o pár rokov mladšími ale nenastala žiadna jasná zmena ohľadom rúbania dreva a chodenia 3km do školy, ani v ničom podobnom.
K otupovaniu pokrokom ... Kedysi musel skoro každý človek vedieť vypestovať nejakú potravu, inak by umrel od hladu, dnes nemusí, lebo výrobe potravy sa venuje nejaká špecifická menšia časť spoločnosti, pričom ostatní ľudia majú nejaké iné úlohy ...
A nie sú otupení, jednoducho sú súčasťou spoločnosti, ktorá sa niekam posunula
K vplyvu médií - Vymývanie mozgov a jednostranná propaganda a podobné veci sú strašne pekné vetné konštrukcie na frflanie, ale skús sa zamyslieť napríklad nad tým, ako sa pristupovalo k pluralite názorov kedysi a ako je to dnes
tak to je asi záhada sveta, čo ich vedie k tomu, aby to robili...podľa mňa je veľa faktorov v tom...výchova, TV (presnejšie americké filmy a reklamy), možno sa veľa krát udreli do hlavy, ale najpravdepodobnejšia možnosť je asi tá telka...pozerajú kadejaké chujoviny, potom si myslia, že aj oni to musia robiť a že sú už dostatočne starí a "dospelí" na také veci a potom sa musia ubezpečovať o tom aj takýmto spôsobom...a o pár rokov z nich budú zakomplexované trosky závislé na drogách a alkohole, prípadne sa tej závislosti ani nedožijú a spáchajú samovraždu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
@schizoofrenik ja som akurát bola :p
Bola by tu nuda
...
(YEAAAAAAAAAH IDE YOUNG BLOOD)
-predstav si, že oni dostávajú odmala viac chémie než my...odvšadiaľ
-ich rodičia tiež nežili v dlhodobo v slušáckom socíku......,,si užili aspoň"
-plus žiarenie
-plus dostávajú mrte nefiltrovaných informácií
-plus intenzívny brainwash z reklamy
SA ČUDUJEŠ?!
A prečo jediné meno, aké si vo svete Slovensko robí, je, že má neschopných policajtov a neschopných podvodníkov vo funkciách ? ..
Nonsens ...
vid. » www.birdz.sk/forum/baby-kolk...
Nie je to úplne zbytočne negativistické?
Všetky deti mali, povedzme, svoje momenty ...
Len dnes je trocha iná doba, tak sa to prejavuje viac do očí bijúco ako kedysi ...
Samozrejme.
A predsa si iste vybavíš niekoho, s kým si vyrastal zároveň a tiež sa dalo povedať, že väčšina ľudí, s ktorými si vyrastal, bola o čosi napred
No, teraz ja skúsim uviesť svoj neobjektívny optimistický záver overený na úboho malej vzorke ... Pre mňa je aj birdz indikátorom, že ľudia sú na tom lepšie ako kedysi, lebo podľa mňa neexistuje, aby bolo bežné, že ľudia vo veku 13-15 rokov mali v minulosti takéto názory, aké tu často vidieť ...
Pričom som si samozrejme dobre vedomý toho, že birdz nie je zrovna dokonalou štatistickou vzorkou a že taká by na tom bola asi horšie, ale stále ostávam pri tomto
Proste existujú ľudia, oproti ktorým si jednoducho napred ... V tvojej vekovej relácii, aj v tých mladších ...
A ja som asi natoľko optimista, že keď niekto vyvodzuje takéto negativistické závery, väčšinou z toho viním chuť frflať na mladšiu generáciu a z toho vyplývajúce vyzdvihovanie negatívnych prípadov oproti ostatným ... Teda všímanie si najmä negatívnych javov v intelektuálnych prejavoch mladších ...
Aj keď sú tieto principiálne rovnaké, ako v ktorejkoľvek inej generácii ...
Zoberme si ako prvy ten, ktory si napisal sam - pokrocila technologia.
Kedysi decka vedeli co to je pomahat fotrovi drevo rubat, slamu zbierat na ohen, lebo inak by v noci zmrzli.
Kedysi deti vedeli co to je slapat 3 km kazde rano do skoly...
Myslis, ze to nemalo vplyv na ich inteligenciu ? Myslis, ze doba,v ktorej dostavame vsetko v hotovej forme, pomaly ani nevieme co sa ako vyraba a vsetko mame ulahcene milion sluzbami a technickymi vynalezmi nas ziadnym sposobom NEOTUPUJE ?
Aby si si nemyslel ja nemam nic proti pokroku.... ale to, ze pre kazdu generaciu platia rovnake principy je hold blbost.
Kedysi deti nevychovavala telka.....
Idem spať, odpoviem zajtra, ale večernú ironickú poznámku si neodpustím - Že mi napíšeš, že lepšie predpoklady na inteligenciu má drevorubač, ako človek prichádzajúci do styku s modernými technológiami, to som teda nečakal
Zakladna poucka hovori, ze inteligencia je predpoklad k urcitemu psychickemu vykonu. Nedefinuje, ci k matematickemu, filozofickemu, nejakemu druhu osvietenia....
Urcitou formou inteligencie je aj instinkt, ktory vychadza z nasich predoslych skusenosti.
Ak vas niekto oklame urcitym sposobom , vy na to zabudnete a o 20 rokov sa niekto pokusi oklamat vas rovnako , nebudete mu verit. Bezohladu na to, ze na svoju predchadzajucu skusenost ste uz zabudli. Vnemy sa detailne uchovavaju vo vasom podvedomi. A to je instinkt. Predosla skusenost.
Vedome vsak podnet postradame, proste to citime.
A to, ze sa nenechate oklamat je vas vykon.
Inteligenciu v tomto zmysle mozeme teda definovat ako urcity potencial.
Tento potencial sa nasim snazenim jednak naplnuje, ale zaroven sa zvacsuje.
Osobny strop je dany skor fyziologickymi zmenami pri starnuti... clovek uz nevladze, nie je ochotny sa ucit. Prakticky ide o to, kolko toho stihneme kym vladzeme. Akou rychlostou sme schopni ist dopredu....
O inteligencii sa da povedat, ze:
- predstavuje len potencial k urcitej mudrosti, nie samotnu mudrost
- sucastou tohoto potencialu je rychlost, akou sme chopni porozumiet suvislostiam
- nasimi skusenostami rastie nie len mudrost, ale i samotna inteligencia
- ma vela foriem
Inteligencia nie je konstantna. Moze stupat a klesat v zavislosti od toho, ako svoj mozog zatazujeme a kolko skusenosti ziskavame.
Doba, ktora nas vyslovene demotivuje premyslat a vazit si ludske hodnoty a poznanie jednoducho plodi coraz viac primitivov.
Tolko som chcel.
Pripustam, ze to rubanie dreva nebol najslavnejsi priklad, ale keby si velmi chcel pochopis to, lebo ta pointa v tom je... len blbsie napisana vzhladom na neskorsiu hod.
sranda bola, keď tu z času na čas jahoda12 založila fórum typu "Strašne milujem svojho 19 ročného chalana...
a teraz zrazu ako by sa s 11 ročnými dievčatkami a imbecilnými debilmi vrece roztrhlo. myslím si o nich asi toľko, že sú to: zakomplexované malé piče ktoré nemajú čo robiť, tak sa snažia byť strašne kúl a myslia si, že zakladať jebnuté ankety typu "Chceš môj fejsbúk?", "Páčim sa vám?" a podobne je strašne IN. Dotyční chalani sú nadržaní debili, ale sú buď príliš sprostí alebo škaredí na to, aby si zohnali babu. Tí nadržaní a sprostí sa preto snažia získať "tipy" - "know-how->ako si honiť vtáka". Tí nadržaní, sprostí A škaredí sa pýtajú, či sú pekní, lebo chcú aby im niekto (najlepšie tie zakomplexované 11 ročné lamy) trošku dvihli ego/sebavedomie/whatever. Keď im ostatní napíšu (už len z princípu) že sú strašne škaredí, snažia sa veľmi nešikovne vykrútiž z toho, že "to mysleli zo srandy" a že my "sme to nepochopili".
PÁNI, akí sme všetci sprostí, všetci 50 čo sme to komentovali sme úplne vymletí, lebo sme nepochopili tú strašnú srandu, ktorú si až 2 hodiny po založení ankety vymyslel zakladateľ.
trolling trolling trolling trolling
Chodia sem pretoze sa im to zda strasne vtipne. Navrhujem uplne odignorovat podobne prispevky, pripadne nahadzat tam zavinace na admina.
buď sú zakomplexovaní, alebo nás chcú len nasrať...väčšinou sú to aj tak fejky a tých sa nezbavíš...len škoda, že ich tu pribúda stále viac a viac + ako sme práve spomínali s @prodigy1 tu začína byť až moc pokec "dievčin"...
No tak nakoniec teda až dnes
Reagovať budem pomerne stroho, lebo vo väčšine toho, čo si napísal bohužiaľ nevidím reakciu na to, čo som napísal ja ...
No hlavne, ja som sa pozastavil nad tým, že ironicky hovoríš o mladších
ako budúcnosti, neskôr hovoríš o tom, že si v ich veku bol pred nimi ...
Potom mi ale odpovedáš o rúbaní dreva a chodení 3km do školy.
Medzi tebou a tvojou generáciou a ľuďmi o pár rokov mladšími ale nenastala žiadna jasná zmena ohľadom rúbania dreva a chodenia 3km do školy, ani v ničom podobnom.
K otupovaniu pokrokom ... Kedysi musel skoro každý človek vedieť vypestovať nejakú potravu, inak by umrel od hladu, dnes nemusí, lebo výrobe potravy sa venuje nejaká špecifická menšia časť spoločnosti, pričom ostatní ľudia majú nejaké iné úlohy ...
A nie sú otupení, jednoducho sú súčasťou spoločnosti, ktorá sa niekam posunula
K vplyvu médií - Vymývanie mozgov a jednostranná propaganda a podobné veci sú strašne pekné vetné konštrukcie na frflanie, ale skús sa zamyslieť napríklad nad tým, ako sa pristupovalo k pluralite názorov kedysi a ako je to dnes