láska bolí..pretože ľudia sú take hlupe bytosti ( teda ako kto )...ze z takej trivialnej veci ako je laska spravil nieco zlozite...preto si ludia ublizuju a trpia...keby sa lubili a milovali nebolela by
13,15- nerozumiem...to bolo riadne od veci...dufam ze nehodnotite Mjey-ovu fotku alebo cosi take...lebo ak hodnotite vyzor, a podobne kraviny podla ktorych sa vlastnosti cloveka nedaju zistit, tak ste ma prave riadne nastvali!!!! nesud to co nepoznas !
>> Mjey, to predchadzajuce forum, kde si zacal s tym, ze sa ta ta baba boji som precital cele. Uplne na zaver som aj vyjadril moj nazor. Potom uz sa k tomu nikto nevyjadril.
Nejak mi ale hlava nebere, preco vytvaras dalsie forum na tu istu temu ? Aky to malo vyznam, vysvetli nam to prosim.
ehm...miluje?? abo ju otravuješ a ona chuderka už nevie ako ti povedať aby si jej dal pokoj a tak ti nakecá že ťa miluje...no nwm, abo tak možno nechce vážny vzťah..inak neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Nejak mi ale hlava nebere, preco vytvaras dalsie forum na tu istu temu ? Aky to malo vyznam, vysvetli nam to prosim.
a pokiaľ nevie, nepokúsil si sa jej pomôcť to zistiť?
vieš, komunikácia, je to super vec.
skús niekedy