Ale mne sa tak či tak nechce ísť spať niekedy o desiatej alebo čo, to by som snáď ani nezaspala. Iba keď som na dovolenke a som za celý deň tak dobre unavená a mám sa na čo znova ráno tešiť.
Ale ja mám dosť rada východ Slnka a celé to skoré ráno, ale nemám príliš príležitosť to bežne zažiť, aj preto, že v paneláku, navyše oknami na západ, je to úplne na prd. Ale na dovolenku sa hrozne teším!
to, že miluješ spánok, nevypovedá o tom, kedy počas dňa spávaš. keď to niekomu najviac myslí večer a rád má okolo seba kľud, nebude sa ponáhľať do postele. niekto je proste večerný typ a aj keby si ľahol, nezaspal by. takú to má logiku.
to je jedno či miluješ spánok alebo nie, proste keď sa ti nechce spať nespíš keď hej tak ideš spať a miluješ to proste, čo je na tom tak nepochopiteľné ?
idem spat ked som unavena.... a aj napriek tomu ze milujem spanok tak len velmi nerada sa prespim, lebo potom som divna cely den a neviem sa prebudit....
po prve..riesis uplnu kokotinu a po druhe..to ze niekto miluje spanok neznamena ze o osmej uz musi byt v posteli..aj ja ho milujem a velakrat som do druhej hore...no a co..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Radšej si pospím 12 hodín za denného svetla.
A doobeda sa v podstate nikdy nič zaujímavé nedeje, takže prečo to neprespať?
A i tak, načo pôjdem spať o desiatej, keď sa budem prehadzovať v posteli ešte dve hodiny, kým zaspím?
Mám problém zaspať, ale keď už zaspím tak je problém vstať
V noci sa napríklad lepšie premýšla. Nikto Ťa neotravuje, máš čas sama pre seba.
Spať sa dá aj cez deň Niekedy vyskúšaj, je to super