ja som bol na viacerých koncertoch, ale dokopy z toho nemám nič a už si na to ani nepamätám... a prečo práve youtube? youtube je len pre tých, ktorí nemajú inú možnosť ako sa dostať k nejakej hudbe... ja mám satelit a tiež tam mám aj hudobné stanice, ktoré sú zadarmo, a dokonca aj rôzne iné, na ktorých dávajú rôzne koncerty
Pretože koncerty sú jedna z najlepších vecí pod slnkom a každý víkend by som na nejakom rada bola. Keby na to boli peniaze. Možno zajtra vidím nádejne Kvafest ale nie je to isté. Atmosféra koncertu je dokonalá, hudbu tam počuješ úplne inak, hudbu cítiš úplne inak, tá tlačenica a pogo ktoré je niekedy neznesiteľné a pritom tak super, ten otrasný smrad cigariet a alkoholu že sa ti z toho točí hlava aj keď nič si nedáš ale proste to dotvára to všetko, lebo tam vidíš tých geniálnych ľudí čo to vytvorili, lebo podporíš ľudí čo to vytvorili, lebo nesedíš večer za PC, lebo tam stretneš kopec známych, lebo tam stretneš veľa nových ľudí, kotrí sa ti budú zdať niektorí pekní, hlúpi, divní ale hudba kotrú zbožňujete vás bude spájať
Nikdy som nakoncerte nebol, a divim sa preco to maju ludia tak radi. Neviem mozno je chyba vomne ale tak ja si to vzdy radsej pozrem a vypocujem z tepla domova, stopnem a pustim znova kedy chcem a nemusim sa trepat niekam do hornej dolnej a este za to platit aby som pocul len to co mozem pocut doma. Dobra atmosfera? Co ja viem, velka tlacenica, spina smrad, je to moc nahlas, ale mozno to niekedy skusim. Inak nieco podobne hovoril aj Homer ked sa pital preco platime za kino ked to mame doma zadarmo. Kazdopadne vam dakujem za nazory. BTW, nie toto forum nieje fake, naozaj ma toto zaujima, uz dlhsiu dobu, no tu na birtzi castokrat ked poviete nazor ktory nieje vacsinovy celite potom kritike...
@flysser nesúď to,keď si tam nikdy nebol...iné by bolo keby si mal z koncertov zlé skúsenosti
Ja som na pár bola a atmosféra bola úžasná, vyskákala som sa, na 2 dni ohluchla a nevedela hovoriť,ale vieš ty čo? Tešila som sa z toho...aspoň budem mať o čom rozprávať vnúčatám....
všetci ludia tu pisu picoviny vidno ze nikdy neboli na poriadnom koncerte.... na youtube nezazijes ten pocit ked ti grcky sprchuju hlavu a niekto (ja) ta param nozom
@n0win0u este ze si ma zavolal a mozem robit poriadky
@flysser to co je za kokotnu otazku? prepac, ale ja som napr neni nejaky odbornik, alebo nadsenec hudby ci ako by som to navzala, ani nerozznam niektor kapely od inych... ale proste koncert a net? to uz co je? .. sak ta atmosfera, ze mozes tancovat, a ten dav a vidis ju na zivo a ja neivem ... milujem festivaly aj ke dnepoznam kapelu tak tam idem .. ak lominuly rok na Pohode, som objavila kapely co pocuvam aj teraz
@alysia co tam po atmosfere, ja na take proste niesom, je to nepochopitelne ale niesom. ani diskoteky nemam rad, ani na hokejovych ci futbalovych zapasoch sa necitim dobre hoci mam tieto sporty rad. kazdy tu pise ake je to uzasne byt tam a tancovat a neviem co. nie, dakujem
a hej, že prečo je to také super - atmosféra, hlasitosť hudby, "rovnaký" šialenci a hlavne pochybujem, že cez nejaké youtube sa stretneš so svojim obľúbeným spevákom alebo skupinou
lebo ten pocit keď sa na druhý deň zobudíš, ledva sa postavíš na nohy, bolia ťa ešte aj vlasy a hlasivky tak bolia že nemôžeš rozprávať, je to proste pocit na nezaplatenie a hlavne ten euforický obláčik čo mňa osobne drží ešte stále z minulého týždňa, je very very faaajn
@flysser co tam po atmosfere proste ja ti nebudem picovat na tvoj nazor a brat tvoje sedenie za pc, a ty mi neber moje OK, ak to niej e pre teba, tak dobre, ale toleruj a snaz sa pochopit inych uz ten nadpis mal blby ton ... si to proste ty.. ok fajn... kazdy sme ini proste ... A co ta inak bavi? a bol si uz na nejakom koncerte? lebo obcas plati nezazijes=nepodchopis ale to len obcas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
že ty si na nijakom koncerte nikdy nobol a strašne ťa to serie
Preco ludia chodia na zachod, ked sa mozu vysrat aj v lese ?
Ja som na pár bola a atmosféra bola úžasná, vyskákala som sa, na 2 dni ohluchla a nevedela hovoriť,ale vieš ty čo? Tešila som sa z toho...aspoň budem mať o čom rozprávať vnúčatám....
a už chcem budúci týždeň uá
v priemere každé dva týždne som aspoň na jednom koncerte a neviem si predstaviť svoj život bez nich!
však ani keď ideš na film do kina a keď ho kukáš doma, neni to to isté....
@mattiway dojdi plz
@n0win0u este ze si ma zavolal a mozem robit poriadky
tá atmosféra, keď je okolo teba 15000 ľudí s rovnakým hudobným štýlom, je nenahraditeľná
prečo?
lebo tie kapely slovensko len tak nenavštívia
o chvíľu sa všetko zmení na internet...boooha -.-
lebo inak nechápem ako toto môže niekto napísať....