Sú ťažké, nepohodlné, veľké, "neobratné", škaredé, umelé a ešte ani lekári ich vraj neodporúčajú nosiť. Tak by ma zaujímal váš názor, čo na tejto zvláštnej obuvi ľudia vidia
Zaujalo ma, že píšete, že sú pohodlné To som nečakala. Ja som si ich skúsila asi pred dvoma rokmi, lebo moja spolubývajúca ich mala ako papuče a nevedela som v tom spraviť pomaly ani dva kroky. Strašne ťažké, mohutné a neobratné to bolo. Najradšej nosím papuče ako normálne jednoduché šľapky z takej penovej gumy alebo čo to je a mne teda prídu omnoho pohodlnejšie, ľahučké, tiež sa ľahko čistia a nesmrdia. Na tých kroksoch mi príde úplne zbytočná tá extrémne mohutná predná časť. @Narazuvzdornaa@Vsakpredsajaa@Sasi2680@Fukaj
Tak ja som to najprv pochopila keď sa objavili na trhu, ze pôvodne su určené na leto na nejakú pláž a do vody tak preto taky tvar a mne boli pohodlné lebo majú ten taky tvarovaci "výrez" na chodidlo
@sasi2680 Hm to more by možno celkom dávalo zmysel, pokiaľ sú vo vode ježkovia a tak. Ďakujem moc za názor a vysvetlenie Aj keď teda ja aj k moru radšej používam len klasické gumené šľapky.
pretože sú pohodlné, ľahké, ľahko sa obúvajú (vlastne len nasunieš a ideš) a zároveň sú pevnejšie, ako napríklad šľapky (ktoré sú obvykle aj ťažšie mimochodom) a hlavne čokoľvek iné ako obuv v dome mi príde príšerne nepohodlné...
hej a ešte do nich môžem ísť rovno z vane s mokrými nohami, nechať ich len tak a oni vyschnú... a proste kebyže si nie úplne nasucho vojdem do papúč, tak ten pocit by asi nebol nejak top ._.
@annyejnji Hm no ja práveže, ako som písala vyššie, mám už niekoľko rokov ako papuče šľapky z takej penovej gumy, ktoré sú tiež super aj do vody a hlavne mi prídu oveľa ľahšie a jednoduchšie, ako tie kroksy. Ale tak asi je to aj vec názoru. Fakt je, že také papuče sa zháňajú dosť ťažko (aspoň teda mne). Ja mám jedny z Adidas a druhé z potravín Albert v ČR , no odvtedy už neviem také nikde zohnať. Keďže mám viacero "domovov", tak by sa mi ešte min. jedny hodili. Myslím, že v Adidas majú také stále, len už sa mi nepáčia vizuálne.
Tie tvoje kroksy su asi nejaký prototyp,. keď píšeš,. že sú ťažké. Nebol to len dáky prvý sadrovy odliatok a potom začali podľa neho robiť tie gumené? XD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a su umyvatelne a nesmrdia a su pohodlne