lebo zivot nie je prechadzka ruzovou zahradou a keby bol bez ublizovania nemali by sme co riesit... predstav si, ze by bolo vsetko krasne a ty by si sa unudila k smrti ... aspon mas co riesit v zivote proste zivot je o tom ! ono to tak musi byt aj ked nam to nie vzdy vyhovuje. Ludia su len ludmi a su to najskazenejsie stvorenia na Zemi, tak sa nie je preco cudovat.
Tý čo ubližujú musia mať na to dôvod...skús sa na to pozrieť z ích pohľadu...
Si šťastná, dostaneš raňajky do postele, vykúpeš sa vo vani plnej peny a niekto ti zavolá a ty si rada že si na teba niekto spomenul...máš chuť ubližovať? Samozrejme že nie...
Ale ak sa zobudíš v preležanej postely a zo stropu ti kvapká pleseň, v obývačke ožratý foter a matka rozhadzuje peniaze v hracích automatoch a ty si navyše dostala zlú známku...máš chuť ubližovať? Hej to máš...
Ciže chcem povedať že tý čo ubližujú majú na to asi dôvod
Ludia ublizuju aby sa ostatni ludia okolo nich mali zle..a potom ten co ublizil sa ma lepsie ako ten ktoremu bolo ublizene lebo neciti tu bolest..a vtedy moze povedat ze sa ma dobre..
ja mam take heslo, ze nerob druhemu to co nechces aby on robil tebe...sak ublizovanie je aj na nieco dobre aspon sa z ludi, ktorym druhi ublizuju stavaju silne osobnosti
19. aha dobra otazka...ja som take nezazil...no ale pocul som ze ti ludia ktori si to prezili...potom robia to iste inym ludom ci vo svojich vlastnych rodinach
Ja ublizujem len vtedy, ked ma niekto fakt poriadne naserie... napr. raz na telesnej... sme hrali basket... ma tak hrozne nasrala spoluziacka, ze som jej hodila celou silou basketbalku do hlavy
Lebo im to robí radosť, že aj druhý sa potom majú zle, nie iba oni, to je len príklad, tých dôvodov je samozrejme veľa, napríklad závisť, škodoradosť a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Si šťastná, dostaneš raňajky do postele, vykúpeš sa vo vani plnej peny a niekto ti zavolá a ty si rada že si na teba niekto spomenul...máš chuť ubližovať? Samozrejme že nie...
Ale ak sa zobudíš v preležanej postely a zo stropu ti kvapká pleseň, v obývačke ožratý foter a matka rozhadzuje peniaze v hracích automatoch a ty si navyše dostala zlú známku...máš chuť ubližovať? Hej to máš...
Ciže chcem povedať že tý čo ubližujú majú na to asi dôvod
Neda sa stale vyhoviet kazdemu vo vsetkom...:p:p:p
ja by som to nezhŕňal na problém, kde muži ubližujú ženám (lebo to môže byť aj opačne)...berme to tak, že ľudia ubližujú ľuďom......
jj...ani ja to nechápem...ľudia sú proste svine, svet je plný hnusných kreténov, ktorých baví iba ubližovanie iným
cim si budes brat take veci k srdcu,tym to bude s tebou horsie..tak sa preber a ber veci ake su..ine nebudu len preto ze to chces ty...
zivot je uz taky...ako hovori 7.Geordie
v tejto problematickej oblasti je dolezite vediet riesit situaciu, ked sa to uz raz stane...
Cy3aha:skus jej nabuduce rozbit nos..odporucam