neviem prečo ale pre mojich spolužiakov som asi vzduch......skoro nikto mi nepozdraví ráno keď prídem do školy, nikto ma nerešpektuje, aj keď si pevno stojím za svojím názorom.......samozrejme to neplatí o mojich naj kamoskach a o jednotlivcoch ktorych je
Ked si uz myslis, ze ta kazdy ignoruje tak si vaz svoje kamosky .... no a co tak prist k spoluziakovi/čke a zacat sa s nim rozpravat ako prva??? niekedy musis urobit prvy krok ty ,nie ten druhy .... mozno tak najdes ze mate spolocne zaujmy a uz bude o jedneho viac kto sa bude o teba zaujimat a tak viac sa usmievat byt mila a menej urazat a okrikovat viac sa pristavit a porozpravat .... bud otvorenejsia k spoluziakom a neboj ono to pojde
hmmm tak to fakt neviem ..... ale skus porozmyšľať či nerobiš nahodou ty chybu v niečom, možno im fakt niečo vadi na tebe skus porozmyšľať čo by to asi mohlo byť a skus to zmeniť a uvidiš potom či sa niečo zmeni
No ked stretnem niektoreho z mojich spoluziakov alebo spoluziacok tak sa vacsinou tvarim ze ich nevidim alebo zmenim smer...teda az na par ludi...no tak ale nestava sa casto ze sa stretne tolko infantilnych jebnutych ludi v jednej triede...ja len ze nepoznam ten pocit...kedy by som chcela aby ma pozdravil nejaky spoluziak
Ináč ja mám teraz na strednej tiež takú triedu sa niektoí poznajú už od zíkladky,alebo sú z rovnakého mesta a mna ignoruju,ale tak ja ich mám tiež v piči ..v triede mám 4 super kamošky a aj na intráku a aj doma v mojom rodnom meste a v triede iba prežívám....
sak to je uplne normalne... ja ked som prisiel o triedy tak som sa pozdravil len chalanom lbo vzdy sedeli v kruhu okolo katedry a na baby som len kyvol rukou... len par som sa pozdravil, to boli tie ktore som bral inak ako spoluziacky...
neries to najdi si inych kamaratov ktori ta budu respektovat... a tie kamosky sa bawia aj s ostatnymi ? ked hej tak nech ta nejak dostanu do kolektivu ...ked ne tak kasli na to ....
no nebuď smutny pride čas keď sa to zmeni.len prosim ťa nič nerob na silu aby sa ti potom nevysmievali buď sam sebou a uvidiš že niekto to v triede oceni .
no pozri....moj kamos mal v triede 2 spoluziacky....ostatny boli chlapy.....no a ked sa islo na vylet cela trieda jednu z nich plkla...a potom do konca 4 rocnika sa s nou nikto nerozpraval....a prezila to=D
mna tiez ignoruju a ne len to, myslia si ze som krava, a ja na to kaslem, niektorich co sa so mnou bavia si vazim, elbo si sami spravili nazor a nepriklanaju sa len k tym ostatnym, mozno by ti len stacilo sa bait s tymi co sa s tebou uz bavia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
...a ja neviem kto ma ma rad, keby ma mal niekto rad asi by to dal najavo nie???????
no nebuď smutny pride čas keď sa to zmeni.len prosim ťa nič nerob na silu aby sa ti potom nevysmievali buď sam sebou a uvidiš že niekto to v triede oceni .