Predom by som len chcel povedať to, že touto témou nechcem nijako rasisticky niekoho urážať.
No tak niekedy v januári som si povedal, že skúsim zoznamku. Kamarát stadiaľ spoznal dosť báb tak som si vytvoril profil. Po nejakom čase som mal len pár swajpov a aj tak z toho, ale nič vážne nevzišlo. Keď už ma to nebavilo tak som si povedal, že skúsim si to zo srandy dať niekde do Los Angeles, že, ako na tom budem tam. Čo sa týka swajpov od bielych báb, ktoré boli pekné, priemerné aj menej pekné tak to bolo na bode mrazu. Čo sa týkalo takých černošiek a aziatiek tak hádam aj polovíc báb, ktoré som swajpol ma swajpla naspäť. A, preto som si nejako povedal, že prečo? Som pre belošky moc priemerný alebo, ako to mám vnímať? Asi sa zaoberám hlúposťou, ale tak ak máte zaujímavé teórie píšte.
V ázii a v afrike ľudia vysia na sociálnych sieťach totálne zo srandy. 5000 priateľov, bez problémov, pridať kohokoľvek. A tam je to dosť často aj preto, že ťa automaticky berú ako niekoho z vyššej spoločenskej vrstvy, a tiež v ázii(minimálne) byť biely znamená krásu. Všetci sa tam snažia byť čo najviac biely, aj keď im to nejde lebo na to nemajú klímu či gény častokrát.
Tiež je dosť možné, že tie účty sú falošné.
Tiež je možné, že sú neaktívne.
A tiež, že nie si pekný.
A inak áno, pre belošky nie si natoľko atraktívny aby si vynikal, aby si ťa všimli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
No tak niekedy v januári som si povedal, že skúsim zoznamku. Kamarát stadiaľ spoznal dosť báb tak som si vytvoril profil. Po nejakom čase som mal len pár swajpov a aj tak z toho, ale nič vážne nevzišlo. Keď už ma to nebavilo tak som si povedal, že skúsim si to zo srandy dať niekde do Los Angeles, že, ako na tom budem tam. Čo sa týka swajpov od bielych báb, ktoré boli pekné, priemerné aj menej pekné tak to bolo na bode mrazu. Čo sa týkalo takých černošiek a aziatiek tak hádam aj polovíc báb, ktoré som swajpol ma swajpla naspäť. A, preto som si nejako povedal, že prečo? Som pre belošky moc priemerný alebo, ako to mám vnímať? Asi sa zaoberám hlúposťou, ale tak ak máte zaujímavé teórie píšte.
Tiež je dosť možné, že tie účty sú falošné.
Tiež je možné, že sú neaktívne.
A tiež, že nie si pekný.
A inak áno, pre belošky nie si natoľko atraktívny aby si vynikal, aby si ťa všimli.
A čo sa ti nepáčia aziatky z Los Angels ?