Prečo majú ľudia potrebu večne urážať,ponižovať a kritizovať druhých?
V čom pramení to ich správanie z ktorého mi je doslova že na grc?? Človek sa potom denno denne stretáva s ľudmi, ktorí sú zhnusený zo života, lebo nejaký imbecil sa pravdepodobne "zle vyspal" a tak musel skaziť náladu aspoň ostatným, keď nie horšie, dovie
Sú to ľudia, ktorých neustále (napr. v mladosti) niekto urážal, ponižoval ich, týral... a teraz to chcú ľuďom vrátiť. Alebo sa im proste niečo zkazilo ( napr. rozchod s priateľkou) a nemajú si na čom vybiť zlosť tak si ju vybíjajú na ľuďoch.
lebo to neznášajú, považujú to za hnusné a myslia si, že za také správanie by sa človek mal hanbiť. zároveň sa chcú trestať za predošlé zlé skutky a takým správaním samých seba trestajú.
Myslím si, že to máme nejak geneticky dané, všimol som si, že Slováci radi kritizujú druhých, ponižujú a urážajú... Netvrdím, že iné národy nie, ale mám pocit, že u nás je to taká "jedna z národných vlastností". Možno je to proste stredoeurópska kultúra, alebo nejaká "Slovanskosť"
@monicqa15 to nie je o tom že dnes, nikdy neboli k sebe ľudia ideálne ústretoví, milí a priateľskí, to je klam, len teraz sa o rôznych veciach viac diskutuje, sme tiež len obyčajný druh živočícha a nikto nie je dokonalí, aj keď sa mi tiež niekedy zdá, že platí výrok: "Inteligencia je konštantná, len ľudí pribúda" máš slobodnú voĺbu, vyberaj si ľudí, ktorých správanie Ti sedí, lebo ľudia sa len ťažko menia...
Pretože si myslia, že sú tí najlepší, najkrajší, najmúdrejší- a tým, že to robia len ukazujú, že takí nie sú. Vlastne zhadzujú sami seba a takých ľudí si vôbec netreba všímať, aj keď to býva neraz dosť ťažké....bohužiaľ, takí sú ľudia, celá ich mentalita, výchova a podobné podnety ovplyvňujú správanie ľudí.
Lebo nie su spokojni sami so sebou a v minulosti asi zazili nejake trapenie a to ich poznacilo a zanevreli na svet bohuzial je takych stale viac a viac...
ako tuna? keď vidím niečo čo považujem za primitívne, fake alebo osobné pre toho človeka kludne som prehnane ironická a hnsuná
ale keď je neičo normálne tak nemám na to dôvod....
ale väčšinou to robia ludia preto lebo su zakomplexovany kkti a chcu sa vyšvihnúť na slbaších jedincoch... inštinkt... veľmi jasný príklad býva v školách....
@16 no ked chces sudit ludi podla toho ako vyzeraju, a nie co maju v hlave, tak ta radim k tym, ktorym som adresovala moju posledu vetu v prispevku 0
a ty tiez s tym co mas na hlave nevyzeras zrovna zeby ta isli vyvazit zlatom, tak ak mas potreby urazat ta si len dalsia do radu tych ubohych ludi z ktorych mi je na zvracanie
Vieš prečo ? Aby ma naučili usmievať sa a nič ma nezaskočí... vďaka týmto ľudom (hovorím im vysávači energie /akýmkoľvek uvedeným spôsobom zo mňa vysávali energiu/) som odolnejšia, silnejšia, odhodlanjšia, usmiatejšia a tak celkovo si viem udržať dobrú náladu dlhšie Ešte že ich tu máme inak by ma každá drobnosť každá blbá poznámka položila
Pretoze niektori si tym priam zvysuju svoje ubohe ego ked mozu niekoho ineho ponizovat,kritizovat(aj ked na to nemusia mat ani dovod)len tak z nudy proste
lebo sme ludia a kazdy je nejaky; niekto to potrebuje a vytesuje sa vo svojej obmedzenosti a ponizovani kdekoho mysliac si, aky je super..ale to su veci, ktore treba pustit jednym uchom dnu a jednym von a nebrat tie dristy vazne, len mavnut rukou a ist..dalej a osvedcilo sa mi este na take veci jedno slovicko.."dobre" resp. "samozrejme"
@monicqa15 pre teba to je skor comment ktory urcite beres ze ti niekto sklania uctu . A btw. zalezi od typu cloveka, sudiac ze mas v nicku Q a fotku ako ku... asi mas v hlave nasrate .
@junkychess ty uz co za komplexy mas az mam chut ti zaplatit psychologa ked tak citam co za traposiny tu davas...... sklania uctu hej? to ta co napadlo zrejme TEBE nikto uctu nesklonil jak sa tak pozeram na tvoju ruzovu hlavu tak ma to ani neprekvapuje.....
Q mam v nicku pre dovody ktore ta zaujimat nemusia ani to ze mam na profilovke len sortky aj to preto lebo v lete inak ani po byte nechodim a jak tak si vsimam v lete tak chodia ludia aj po vonku, ale neviem na co ti to tu vysvetlujem, ja nemam povinnost tebe sa obhajovat co mam kde, preco a naco, tak ak si taka mudra, chod aspon urazat ludi vo svojom okoli, a nie neznamych na internete, to vie aj posledny chudak utocit na druhych v bezpeci vlastnej izby....
"asi mas v hlave nasrate" co za trapas to pisu presne ti ludia o ktorych sa zmienuju hore ... taky s dojebanym egom asi tvoj pripad
Lebo ludia su KOKOTI a medzi KOKOTMI prezijes len ked sam si KOKOT ........
umelecky vyjadrene, inak povedane- najdi si par ludi co zratas na jednej ruke- co sa fakt da na nich spolahnut a tych sa drz.... s ostatnymi sice mozes byt v kontakte, ale aj tak nic z nich takze ich neries len ich ber ako istu nepotrebnu vypln tvojho zivota............no a tych zvysnych retardov, kurvy falosne, vypatlancov zakomplexovanych, pisule infantilne, nervozne babizne, internetove jebliny a jebovia, a podobne zakomplexovane individua tie rovno pri prvej prilezitosti posielaj do pici, a dalej neries, nestoji ti to za to, viem z vlastnej skusenosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a už len 1 vetu: "Vitaj na Slovensku."
ale keď je neičo normálne tak nemám na to dôvod....
ale väčšinou to robia ludia preto lebo su zakomplexovany kkti a chcu sa vyšvihnúť na slbaších jedincoch... inštinkt... veľmi jasný príklad býva v školách....
a ty tiez s tym co mas na hlave nevyzeras zrovna zeby ta isli vyvazit zlatom, tak ak mas potreby urazat ta si len dalsia do radu tych ubohych ludi z ktorych mi je na zvracanie
dovidenia
made in Slovakia!
@interrupcio , hej aj mne to chybalo ...
Q mam v nicku pre dovody ktore ta zaujimat nemusia ani to ze mam na profilovke len sortky aj to preto lebo v lete inak ani po byte nechodim a jak tak si vsimam v lete tak chodia ludia aj po vonku, ale neviem na co ti to tu vysvetlujem, ja nemam povinnost tebe sa obhajovat co mam kde, preco a naco, tak ak si taka mudra, chod aspon urazat ludi vo svojom okoli, a nie neznamych na internete, to vie aj posledny chudak utocit na druhych v bezpeci vlastnej izby....
"asi mas v hlave nasrate" co za trapas to pisu presne ti ludia o ktorych sa zmienuju hore ... taky s dojebanym egom asi tvoj pripad
umelecky vyjadrene, inak povedane- najdi si par ludi co zratas na jednej ruke- co sa fakt da na nich spolahnut a tych sa drz.... s ostatnymi sice mozes byt v kontakte, ale aj tak nic z nich takze ich neries len ich ber ako istu nepotrebnu vypln tvojho zivota............no a tych zvysnych retardov, kurvy falosne, vypatlancov zakomplexovanych, pisule infantilne, nervozne babizne, internetove jebliny a jebovia, a podobne zakomplexovane individua tie rovno pri prvej prilezitosti posielaj do pici, a dalej neries, nestoji ti to za to, viem z vlastnej skusenosti