a ako by povedal môj kamoš (ktorého hlas som počula vo svojej hlave hneď ako som prečítala názov ankety) - lebo cicky chodia po vonku už menej naobliekané a je to radosť sa prejsť po meste
Pretože po pár mesiacoch kokotskej zimy keď dobreže nechodím v skafandri aby som prežil sa môem v kľude posadiť na balkón pri kávu zobrať si do ruky knihu a kvasiť tam aj dve hodiny
pretože mám rada všetky obdobia okrem leta a tá vôňa, keď sa sneh roztopí, a slnečné lúče rozrážajú ešte pomerne chladný vzduch (a možno sa i odparuje ten roztopený sneh, čo spôsobí istú príjemnú vlhkosť vzduchu) a vtáčky zrazu spievajú a je teplučko, ale tak akurát, nie príliš a to všetko je proste skvelé
slnko ma dobíja energiou, všetko sa zelená, kvitne, nemusím mať na sebe desať vrstiev oblečenia, je lepší, čerstvejší vzduch, jasná modrá obloha, nemusíme s kamarátmi stále len vysedávať v kaviarňach kvôli ukrutnej zime, ale môžeme sa ísť prejsť. A nestmieva sa tak skoro.
hned mám lepšiu náladu ked je teplejšie a krajšie počasie ako ked idem do školy a tie kokotiny mi vejú do ksichtu to mi len dojebáva náladu na celý den
milujem jar.. je teplejšie, všetko kvitne, príroda ožíva, môžem ísť von do prírody, kúpať sa, bicyklovať.. zobrať deku a ísť niekam na lúku.. jediné čo mi prekáža je veľká noc a to množstvo chrobákov a hmyzu ale ked je tak pekne tak aj to zvládnem.. jar je krásna.. už nech je tu!
Lebo po takej dlhej zime príde jedno ráno nebíčko bez oblakov svieti slnko je +5 a je JAR preto ju milujem lebo som sa jej nemohla dočkať, ale jar ešte nie je či? prvý jarný den eše nebou kedy bude?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Sto teplo je tiez super
ale tak u mňa taký mix všetkého... nemusím nosiť veľa oblečenia, je pekne a mám aj meniny
ja mám tiež narodky v apríli....