lebo bozkávanie s otvorenými očami ani snád nemôže byť bozkávanie ! Mám ich zatvorené aj vtedy, ak mi na dotyčnom vôbec nezáleží.. proste si užívam momentu, a nepotrebujem sa rozptylovať okolím ..
Ale zase, ked si to situácia vyžaduje, v rodičovskom dome, pred blízkymi, na nevhodnom mieste.. tak treba to jedným očkom kontrolovať
Ak ten človek bozkáva dobre, mám väčšinou zatvorené oči, lebo tak si to lepšie vychutnávam, sústredím sa vtedy iba na to. Iba občas možno oči pootvorím a zisťujem, či má tá dotyčná osoba oči tiež zatvorené, alebo sa pozerá Väčšinou ich ale zatváram. Iba raz sa mi stalo, že ten chalan bozkával tak zle a nudne, že som pri bozkávaní radšej sledovala okoloidúcich... No ok, dva-krát. Ešte som raz pri bozkávaní sledovala ježka v tráve
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Lepsie chuti, viac vnimas...
Zatvor oci a po chvilke zisits, ze lepsie pocujes, lepsi cit mas v rukach...
Tak preto !
...Zatvor, oci bozkavaj, osahavaj, ohmatavaj a viac si to uzijes, nez ked mu budes kukat na vyrazku na cele z bezprostrednej blizkosti
a inak keď obmedzíš jeden zmyslový vnem, tak potom ostatné vnímaš intenzívnejšie, ale nakoniec, čo sa budem opakovať, keď @3 je celkom jasný
Ale zase, ked si to situácia vyžaduje, v rodičovskom dome, pred blízkymi, na nevhodnom mieste.. tak treba to jedným očkom kontrolovať