kvoli rodicom, ked mam hlad, niekto/nieco ma nasere, ked ma byt skola, ked umieram od bolesti pri kramoch, ked niekto vkuse nieco nechape alebo ma jednoducho irituje a som typ ktory ma nervy skoro na kazdeho aspon raz za tyzden
Príde nejaká zlá správa, zlá udalosť, alebo mi nejaký exot skazí náladu, a potom to už ide z kopca začnú sa hrnúť všetky nepríjemné situácie a slová, a veci ktoré nenávidím.. a začína obviňovanie... A potom celý deň je v pi*i a každý okolo mňa má zo mňa napi*u náladu
pre svoju blbost a to, ze klamem sama seba... D a ze som neuprimna k sebe aj druhym, presne ako tie smajliky DD
A tie sacky z caja, to je pravda, este ked do toho pustia tri litre vody az sa to tak fajne rozmoci alebo roztrhne, bleee !!! alebo este ked musim 5 minut cakat v sprche, kym sa zohreje voda, zatial co mrznem v tej ladovej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Najprv pre svoju. A potom pre tú cudziu .
ale keď už - tak buď je v tm rodinný problém alebo zdravie.
(niekedy je v tom nejaká žena, alebo keď do školy treba nejaké kokotiny robiť a pod.)
Môžem byť šťastný so svojim životom a aj som, do pitche
pre vlastnu debilnost
pre bordelarstvo mojej rodiny
pre sestru
pre skolu
pre debilov v skole
pre debilne pocasie ( velmi horuco aleo podrbana zima ze usi odpadavuaju a sopel na polceste zamrza)
ked nieco neviem najst (napr. na nete, v ucive, v knihe, doma medzi vecami)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ked niekto vyluhovany sacok od caju hodi do umyvadla medzi neumyte riady ( za to zabijam)
A tie sacky z caja, to je pravda, este ked do toho pustia tri litre vody az sa to tak fajne rozmoci alebo roztrhne, bleee !!! alebo este ked musim 5 minut cakat v sprche, kym sa zohreje voda, zatial co mrznem v tej ladovej...
P.S.: Neflákam sa