ahojte mojenkovia tak uz som tu,v Anglicku..a moj priatel zostal bezomna..neviem,ci smuti,alebo oslavuje..sice sme v online kontakte..ale..vcera od poobedia sa mi vobec neozval..celu noc som sa o neho bala..a aj som si poplakala..ale mobil mal zapnuty..
urcite ti to nerobí naschwal....asi skor teraz robi veci, ktore musel odložiť ked bol stebou, a asi sa mu to lubi .... a trošku zabuda na to svoje mile .. =D ale neboj buje OK
4
8. 7.júla 2006 18:59
tak nefim kolko ste spolu a ci sa nacisto lubite,ale urcite ma svoj dovod,sak on sa ti este ozwe zbytocne sa netrap prosim ta.....
neboj sa, vobec to nie je tak, ako tu popisal isty clovek hore..
mozno nieco mal, take, ze mu to nedovolovalo prezvonit/ napisat, ale nemyslim tym, ze hned bezal za dalsou suknou. aj mne to moj drahy obcas robi, ze sa mi dlhsie neohlas- aj pol dna, lebo co ja viem, nema pri sebe telefon,je vonku s kamosmi alebo hocico.
vobec sa preto neznepokojuj, predsa by vztah, co trva 4 roky, nesmaril za hlavu za par dni kvoli dakej pipe..
Ak sa ti neozýva nechaj to tak snaž sa naňho netlačiť a nevolaj mu prvá. Určite aj ty mu chýbaš. Ale má aj iné povinosti. Možno keď sa mu neozveš ty bude si pokladať takú istú otázku ako ty.
chlap sa vzdy ozve... skor ci neskor ale VZDY... mam take skusenosti... sice niekdy to bolo na druhy den a niekedy o 3 mesiace, pol roka a podobne, nuz ale vtedy ho uz len do prdele poslat mozem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
mozno nieco mal, take, ze mu to nedovolovalo prezvonit/ napisat, ale nemyslim tym, ze hned bezal za dalsou suknou. aj mne to moj drahy obcas robi, ze sa mi dlhsie neohlas- aj pol dna, lebo co ja viem, nema pri sebe telefon,je vonku s kamosmi alebo hocico.
vobec sa preto neznepokojuj, predsa by vztah, co trva 4 roky, nesmaril za hlavu za par dni kvoli dakej pipe..
Vztah prechadza roznymi fazami...
Ak mate spolu prezit zivot, tak sa neboj, ze ti nezdvihol fon...
Iste sa tam ma dost co obracat, bud v pohode a ty tiez pozeraj na to, ze to je skuska. Je to obojstranne.
5o