kúpia si starú lacnú kraksňu a predvádzajú sa na nej ako páni tvorstva - prečo niekoho baví predbiehať sa na ceste plnej jám vyblikávať a riskovať život keď to auto a jeho ego ledva drží pokope - dnes som si išiel zo zm do nr po ceste bublal som si to sla
tiez chodis po tej starej ceste? inak je uplne krasna. obcas to tam vyzera ako pred 20-30timi rokmi. dakedy dost nehodovy usek, hlavne pre nerespektovanie plnych ciar, ale dnes uz vacsinou ide vsetko po dialnici.
Bohužiaľ to je normálne už. A keď sú to hlavne takí magori. A nerobia to preto, že majú ego. Teda podľa mňa.. Robia to preto, pretože ich ego siaha hlboko pod ich prdel a na niečom si ho zvýšiť predsa musia.
@matheusko kedysi tam často merávali ale ako odklonili ten ťah tak na dialnici sa trošku premávajú super-Béčka a táto cesta je vyslovene pre pretekárov pošahaných a mrzí ma hlavne to že poväčšinou doplatia na to nevinné osoby kedysi keď som ešte mal Golfa tak mi jeden taký pako rozbil celý predok a dokonca nemal zaplatenú ani poistku išlo ma rozhodiť a preto teraz jazdím na menšom tanku a snáď ďaľší taký frajer na to pod mojimi kolesami raz doplatí aby neohrozoval ostatných
Vám dobre pripeká na hlavy, preto že niekto obieha si musí automaticky honiť ego ? Preto že ty nemáš nato šliapnuť na pedál ? Ja jazdím skoro stále, a už ma prestala baviť taká "neutrálna" jazda a preto obieham stále proste neni trasa, po ktorej idem a nejaké auto neobehnem .....Lebo pripečenci 20 km/h po dialnici ...samozrejeme toto je nehonenie si ega a rýchla jazda honenie si ega Vy ste tábor nových definícii
@soreljulien nie je to ani sprostost , mladicka nerozvaznost ani hormony-testosteron..ani frajerovanie
podla mna su ludia, neviem tazko odhadnut kolko ich je, ktory skratka MILUJU ADRENALIN, napriklad krasny priklad Michael Schumacher, jazdil F1 do 40ky, predtym skusal motorky, a nakoniec si ide zalyzovat a neda mu to neist na zakazany super nebezpecny svah ist.. to je typicky priklad cloveka zavisleho na adrenaline..
tak isto su ludia co miluju adrenalin, casto su to bud adrenalinovy sportovci, alebo v beznej spolocnosti najviac GAMBLERI, vsadi v rulete 100 eur na cervenu a tych par desiatok sekund kym niekde gulicka sadne citi obrovsky adrenalin, kedze bud bude mat 200 eur alebo 0, a strasne sa mu to paci ten adrenalin
to iste rychla, nebezpecna jazda autom to tiez prinasa cloveku obrovsky adrenalin..
@tvojasanca kiez by sa dala hrat ruska ruleta o obrovske peniaze, 1 ku 6 ze zomries ak by si prezil vyhral by si napriklad 500 tisic eur to by bol vrchol adrenalinu
@7 cez sviatky zvyknu robit kontroly a merat. ja mam pocit ze "pretekarov" je priblizne rovnako. ale aut je podstatne menej a aj to sa pocita ako plus.
@9 toto je skor o tom ze niekto nevidi za horizont, prechadza cez plne ciary a potom ked zisti ze na to nema tlaci sa ti naspat do pruhu, alebo sa rozflakne ako mucha na chladici. pricom chladic je v tomto pripade zvodidlo topolova alej, ci pole, v horsom protiiduce, alebo tvoje vozidlo.
casto to robia bud domaci "pretekari", alebo "turisti" z oblasti kde kopce nemaju a najvyssi strom je u nich kukurica.
ja ňevijjem ako to iný majú
ale ja mám rád rýchlu a bezpečnú jazdu. milujem to. nevravím že som nikdy neriskoval, zas ale mám auto, na ktoré sa viem spolahnúť. že keby niečo, tak brzdí dobre, alebo keď dupnem na plyn, tak sa fakt bere. je trochu rozdiel dovolovať si na 1,2ke a na dvojlitri
@soreljulien ale aspon na nieco su dobre slabe auta ako mam ja novu fabiu rocnik 2013 obsah 1.2 a 44kW aspon ma to nelaka turovat aj ked sem tam som pretocil otacky tak ako som nemusel ale to bude asi tym ze som zaciatocnik ale predpisi dodrziavam a snazim sa starat o svoje auto
@omegared ja mám S500 4matic a 306 koní a jazdím ako človek takže to nechápem a pritom mám možno 5x vyššiu pasívnu aj aktívnu bezbečnosť a o brzdách a stabilizačných systémoch nehovoriac ale ako keby to niekoho nútilo aj na semafóroch ke´d stojím tak dobre že kôli mne neotrhnú spojku len aby ma predbehli OMG
nechcem byt zly, ale dufam, ze to natankuju do stromu jedneho dna a bude hned o kokotov menej. a to hlavne motorkari co si to jebu 130 v meste, fakt dufam ze skapu.
@soreljulien No ja mam na aute v zadu nalepenu nalepku zaciatocnik a som si vsimol ako som si to nalepil tak ludia na inych autach viac machruju predbiehaju ma na plnej ciare v zakrute ... este aj v meste co je rychlost 50Km za hodinu tak oni ma tam predbehnu 70Km .... a to vsetko robi to moje Zetko co mam nalepene nechapem co maju s toho co sa mi chcu ukazat ? aj ja vies ist rychlo a predviehat ale naco ? ja chcem zit a nie umriet a navyse na pokuty nemam zbytocne peniaze navyse
@omegared si prvý človek čo má mozog a nie miesto neho nádrž ... raz ke´d budem mať na to tak nebudem váhať G-klasu pretože už viac krát som mal haváriu a cítim v kostiach že raz na nejakých takých doplatím
@omegared čelný, od zadu, a potom ešte dva krát po bokoch ale už mi je to jedno na slovensku ľudia zdravý rozum nebudú mať vždy som sníval o tom ako si kúpim víkendové vozítko a ako si ho budem reštaurovať vo voľnom čase ale tu len čakať kedy ho niekto prejde kľúčom alebo mi ho rozbije :/
@soreljulien No ja mam nove auto a tiez mam strach kedy niekto ho skrabne a co mam robit nemozem byt furt vonka a strazit ho a zas co si nekupim nove auto skrz inych ludi aby mi ho neskrabli ? chapes raz sa to aj tak stane nemusi ti ho nikto skrabnut ale moze sa to stat aj tebe ze sa niekde oskres ...
@omegared to je to odjakživa mi záležalo na tom aby som si urobil radosť stálo ma to veľa úsilia a odriekania aby som si to čo som veľmi chcel mohol dopriať a stále na to doplácam ... buď kôli tým cestám rozbitým že dobre že nie každé dva roky vymieňam vankúš nejaký alebe kompressor ale to by som ešte prežil ale to čo by byť nemuselo to je nasmutnejšie a o kradnutí u nás ani nehovorím
@omegared ja som si pred reg. daňou doviezol z nemecka 2004 malo pokazenú prevodovku a bolo za smiešnu cenu tak som predal autá čo som mal a investoval som do toho všetko čo som mal ale mám k tomu citový vzťah tak preto pre to tak tŕpnem a trpím vtedy som strašne chcel pred zavedením reg. dane nejakú kultovku ale na to som nemal a doteraz ma to mrzí
@soreljulien Chapem ta ale nikdy neni neskoro ... to co nemas teraz neznamena ze to nebudes mat nikdy treba si verit a nasledovat svoje sny pre sen velky.
@omegared tiez si tu nalepku kupim, ked budem mat auto ... ale ja planujem tak o co ja viem 4roky najskor asi kupit a bude to elektromobil dufam, alebo aspon hybrid
to ani nebude mat vykon na predbiehanie a je mi to u prdele, staci ist normalne bezne
@karbyhokonstanta prestava ta bavit "neutralna jazda" a preto budes ohrozovat vsetkych okolo seba?
rozstrihal by som ti hned teraz vodicak a na bicykli by si chodil, kreten
@matwejo Za prvé ja neohrozujem ích, ale oni mňa, pretože idú tak pomaly že som nútený ich obiehať a vlastne idú tak pomaly že si dotyčný ani nevšimne či ho niekto obehol... A za druhé ak by si mi mal roztrihať vodičák Starý nesranduj Toto keby sa stalo tak sa vlastnými rukami už nenaješ ty neštastník
@nenay Pozri ja sedím vo svojom aute, za svoje peniaze a jazdím na svoje riziko ....pokuty platím ja, a neohrozujem nikoho ....takže je to moja vec ako jazdím...Aha tu pán autor neobieha a aj tak ma za sebou už nejaké nehody ...čím to je ?? Neschopnosťou vy mudrci
@karbyhokonstanta vieš lebo takí frajeri ako ty majstri sveta najúžastnejší nezvládli riadenie na svojich kraksiach a nadrbali do mňa škoda len že to ľudia nemusia platiť z vlastného vrecka ale cez poisťovňu bol by som zvedavý ako by mi platili len za svetlomet 250 euro
pokial sa to bude stale posudzovat tak ako v tomto pripade /neviem ale, ake su presne podmienky na slovensku/, tak sa toho vela nezmeni a ludia nesposobili k jazde autom nim budu stale jazdit. az kym nepride pruser.
@soreljulien Si ma pobavil Jeden múdrejší ako druhý ...Pozri ja som nevysolil za auto toľko peňazí len preto aby som v ňom počúval hudbu, ale preto že keď na ten plyn šliapnem tak to auto musí makať...A teraz ako čakáš že si poviem ..."jééééžiš pre ľudí som kretén božéé čo s tým idem teraz robiť, asi predám auto a zmením svoj život ! " ...Prestáááň A @matwejo až budeš mať auto potom sa zapájaj do diskusie, alebo založ svoju o kolobežkách, pretože ešte nevieš ako budeš jazdiť, ja by som chcel vidieť kto tu jazdí podľa predpisov ...
@matwejo Boh ? Urazil si ma Ja som viac než boh ... Inak tento obrázok je asi tvoj obľúbený však ? Dávaš ho vždy keď sa spolu dostávame do "kontaktu" ...nájdi už iný tento je trápny
niekto si asi neuvedomuje že to vôbec nie je o tom či človek auto má alebo nemá ale ide o to či má zodpovednosť v sebe a zmysel pre dodržiavanie zákonov a hraníc únosnosti
@soreljulien Ale ako môže vedieť či má zodpovednosť alebo nie keď ešte nejazdil ?? ..tiež som si vravel že budem jazdiť podľa predpisov a nakoniec to nevyšlo ..takže tak
no ty si typický východoeurópsky čurák. Tepláková súprava, auto za posledné životné úspory a 200km/h po okreske... lebo nemáš na to zaplatiť si jazdy na okruhu... Keď jedného dňa spôsobíš smrteľnú nehodu som zvedavý aký macher budeš pred sudcom a rodinou pozostalých. :ehm:
@trtken Zaplatiť si jazdu na okruhu ?? Ty si dobre pripečený takisto ..Takže daj si paralen, pred spaním si daj facku a takto to opakuj aj cez víkend a potom sa príď ukázať, ak nepomôže pôjdeš opäť do škôlky... a inak na ceste je to zábavnejšie.
Auto za posledné životné úspory Jasné však žiguľáák Jak páán...Dobre neadrtalci nechce sa mi už s vami hádať je to nuda kua ale začiatky sú najlepšie
Keď chceš jazdiť ako pretekár, tak jazdi na okruhu. Neviem čo je na tom zložité. Tam aspoň nezabiješ nikoho nevinného. Inak vôbec ma tvoja reakcia neprekvapuje. Vrážať peniaze do auta, to áno. zaplatiť si jazdy na okruhu to nie.. lebo je to drahé a vlastne podľa teba lepšie je to na ceste lebo to je ZADARMO a vôbec ťa pritom netrápi, že ohrozuješ iných. Zodpovednosť žiadna, hlavne, že sa tváriš ako chlap... nie si ním ani náhodou. Gratulujem, si podobná sračka ako Žitný, čo zabil 5 ročného chlapca a potom pred súdom plačkal a vyhováral sa ako malé dieťa. Jediný rozdiel je v tom, že ty si zatiaľ ešte nikoho nezabil.. zatiaľ.
predpisy niesu len tak pre srandu, ty bezohladny polopako ... naparovat sa tu tym, ze jazdis mimo zakon a nebezpecne, lebo "inak je to nuda" je bezcharakterne ubohe ...
a to, ze nemam vlastne auto neznamena, ze som nikdy nesoferoval
@matwejo Takže nedodržuješ zákon ! A tým že si už šoféroval bez vodičáku si ty magor neohrozoval nikoho ? ....vidíš tu to je .. tie vaše kvalitne názory ...
@karbyhokonstanta kde som pisal, ze nemam vodicak, 5 rokov uz ... pisal som, ked si kupim vlastne auto, tak to bude elektromobil, ty inteligencia ...
a @64 je skvost, necitis sa ako debil, ked ti niekto bezohladnou jazdou zabil nieco blizke a sam to potom robis? chod si dakam pohladat chrbtovu kostru
@matwejo Hej dobre beriem späť sorry, neviem prečo som si myslel že nemáš vodičak .....A nie pretože ja to chcem robiť, chcem byť taký ako si poviem a keď chcem byť zlý, budem zlý, a to isté aj naopak..proste som čo chcem byť ..
Raz (asi 5 rokov naspäť) ma viezol jeden vtedy asi 40 ročný vodič nákladného automobilu, čo je vodičom z povolania odkedy pracuje. A ten mi povedal, že väčšina dopravných nehôd, je kvôli POMALÝM vodičom.
Aj 80Km/hod je pomaly. Keď niekto ponáhla a ide 90, dobehne takého, a začne byť BRZDENÝ = snaží sa predbehnúť. Jasné, treba dodržiavať bezpečnosť.
Ja osobne jazdím väčšinou predpisovo a niesom proti rýchlej jazde, keď je s ROZUMOM Skôr mi nervy pijú tí hulváti, čo jazdia bez smeroviek...
A čo sa týka drahých áut - viete akú hodnotu bede mať Váš automobil, za rok, alebo za dva??? Viete akú hodnotu má úplne nové auto, keď s ním opustíte predajňu???
- Aj tak Vás dopraví kam potrebujete, tak isto ako Trabant a toho o 2 roky predáte drahšie, ako ho kúpite teraz! Tak rozmýšlajte Tak
@karbyhokonstanta tebe ale uplne unika pointa, co sa ti tu snazia ludia povedat.
Bud sam sebou, je super byt sam sebou! POKIAL tym neohrozujes druhych. A prepac, ale rychla jazda porusujuca predpisy statisticky dokazatelne druhych ohrozuje.
To, ze mas ist jazdit na okruh, je uplne normalna rada - bavi ta rychlost? Well, ok, existuje sposob, ako si ju dopriat, a neriskovat zivoty a zdravie sebe a ludom okolo.
@pajo86 ano, aj mne moj ucitel autoskoly hovoril, ze jazdit v meste 55 je ovela bezpecnejsie ako jazdit 45 (lebo tym nebrzdis agresivnych ponahlajucich sa ludi, ktori chcu ist aspon tou 50).
ale predbiehat v zakrute ako to tu opisoval @0 urcite nie je bezpecnejsie, ako jazdit pomalsie.. to sa snad nesnazis tvrdit
@nenay Jasné, že sa nesnažím niečo také povedať, veď som písal:"BRZDENÝ = snaží sa predbehnúť. Jasné, treba dodržiavať bezpečnosť. Žmurk"
V poslednej dobe ma tieš dosť iritujú mladíci, jazdiaci neosvetlený na doskách po nočných cestách. A keď náhodou musia prerušiť svoju "úžasnú" jazdu kvôli autu, je počuť ich hlasné nadávanie :ble:
Keď som mal osemnásť- devätnásť jazdil som o dosť riskantnejšie ako dnes. Dnes sa už tak neponáhľam a aj na auto som si zvykol ako na niečo obyčajné. Podľa mňa je to hlavne vec mladých. Nie sú ešte mentálne dosť vyspelý a tak si neuvedomujú riziká. Bohužiaľ niektorí v tomto smere nedospejú kým niekoho nezabijú.
Druhá vec je že prečo si išiel slabých 80(Čo v reáli môže byť kľudne 70)? Nepoznám tu cestu ale bezdôvodne pomalá jazda je tiež priestupok. Tak ako píše @71. Spôsobuješ kolóny a ľudia pri predbiehaní stále riskujú.
@james144 tachometrových osemdesiat je v skutočnosti menej ako 80, doteraz netuším kde si nabral že to je priestupok, na to by som sa pozrel, myslím že ke´d tú cestu nepoznáš, tak by si si ju mohol prv prejsť a potom sa vyjadriť... no samozrejme prečítaj si celú diskusiu a zistíš že je to cesta smrti a že ju R1-ka takmer celkom odklonila nemám nič proti predbiehaniu v prehľadných úsekoch a v rýchlostnom limite!!! Nemám slov, lebo táraš a bolí ma z toho hlava!!!
myslim si ze to ide s vekom , ked som mal 18 robil som hluposti jazdil rychlo a pod. .. pacil sa mi ten pocit rychlosti a adrenalinu a samozrejme aj sutazivosti.. teraz mam 21 a snazim sa ist na spotrebu , ale pride niekedy cas ze potrebujem aspon o nieco zrychlit nie tak ako kedysi ze bezhlavo ale normalne s mierou a prehladom... vsak kazdy chlap potrebuje niekedy aj dupnut na plyn
@soreljulien Máš pravdu. Mýlil som sa taký priestupok nie je. Myslel som na to pravidlo, ktoré hovorí o tom že "vodič nesmie prekážať v jazde rýchlejšie idúcim vozidlám a obmedzovať plynulosť cestnej premávky" ale vraj sa to takto nedá aplikovať: » auto.sme.sk/poradna/pokuty/...
@james144 keď ma poučuje niekto kto v svojich teóriách má značné trhliny, musím tak reagovať, ak by si čo to jazdil, tak by si vedel že na diaľnici a rýchlostnej ceste je u nás minimálna povolená rýchlosť - takže keby som tých svojich 80 išiel aj po nej, nik mi nemôže nič povedať a gor nie dávať za vinu!!! a tu sa bavíme o okreske, pri ktorej nie je nijaká spodná hranica teda limit - čiže aj ke´d by som išiel 60, nemá ma kto ohrozovať svojou jazdou nad 90, pretože tú zákon nepovoľuje, taktiež predbiehanie cez plnú čiaru - plnulosť cestnej premávky tak akurát spĺňa eko rallye - kde je nastavená tepmomatová rýchlosť v najvýhodnejších otáčkach a automobily idú aero tuneli rovnako rýchlo ... na margo nemecka neviem čo je kuriózne na tom keď spopred autobusu môže vybehnúť na zastávke decko, to znáženie rýchlosti okoloidúceho auta je samozrejmé a ten 9. bod čo platí vo francúzsku to by som sem zaviedol okamžite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
podla mna su ludia, neviem tazko odhadnut kolko ich je, ktory skratka MILUJU ADRENALIN, napriklad krasny priklad Michael Schumacher, jazdil F1 do 40ky, predtym skusal motorky, a nakoniec si ide zalyzovat a neda mu to neist na zakazany super nebezpecny svah ist.. to je typicky priklad cloveka zavisleho na adrenaline..
tak isto su ludia co miluju adrenalin, casto su to bud adrenalinovy sportovci, alebo v beznej spolocnosti najviac GAMBLERI, vsadi v rulete 100 eur na cervenu a tych par desiatok sekund kym niekde gulicka sadne citi obrovsky adrenalin, kedze bud bude mat 200 eur alebo 0, a strasne sa mu to paci ten adrenalin
to iste rychla, nebezpecna jazda autom to tiez prinasa cloveku obrovsky adrenalin..
@9 toto je skor o tom ze niekto nevidi za horizont, prechadza cez plne ciary a potom ked zisti ze na to nema tlaci sa ti naspat do pruhu, alebo sa rozflakne ako mucha na chladici. pricom chladic je v tomto pripade zvodidlo topolova alej, ci pole, v horsom protiiduce, alebo tvoje vozidlo.
casto to robia bud domaci "pretekari", alebo "turisti" z oblasti kde kopce nemaju a najvyssi strom je u nich kukurica.
ale ja mám rád rýchlu a bezpečnú jazdu. milujem to. nevravím že som nikdy neriskoval, zas ale mám auto, na ktoré sa viem spolahnúť. že keby niečo, tak brzdí dobre, alebo keď dupnem na plyn, tak sa fakt bere. je trochu rozdiel dovolovať si na 1,2ke a na dvojlitri
a kraksne.
win!
A potom že prečo sú vence a kahance pri každej druhej zákrute.
Však možno majú radi rýchlosť...
to ani nebude mat vykon na predbiehanie a je mi to u prdele, staci ist normalne bezne
@karbyhokonstanta prestava ta bavit "neutralna jazda" a preto budes ohrozovat vsetkych okolo seba?
rozstrihal by som ti hned teraz vodicak a na bicykli by si chodil, kreten
...kreten.
» zpravy.idnes.cz/zakazy-rizeni-a...
ach si pan, si skvely, si boh, zlozil si ma uplne,
no ty si typický východoeurópsky čurák. Tepláková súprava, auto za posledné životné úspory a 200km/h po okreske... lebo nemáš na to zaplatiť si jazdy na okruhu... Keď jedného dňa spôsobíš smrteľnú nehodu som zvedavý aký macher budeš pred sudcom a rodinou pozostalých. :ehm:
» www.cas.sk/clanok/234394/p...
» www.topky.sk/cl/10/1368734/H...
» www.tvnoviny.sk/domace/1748118_...
» www.cas.sk/clanok/209134/n...
Auto za posledné životné úspory Jasné však žiguľáák Jak páán...Dobre neadrtalci nechce sa mi už s vami hádať je to nuda kua ale začiatky sú najlepšie
Keď chceš jazdiť ako pretekár, tak jazdi na okruhu. Neviem čo je na tom zložité. Tam aspoň nezabiješ nikoho nevinného. Inak vôbec ma tvoja reakcia neprekvapuje. Vrážať peniaze do auta, to áno. zaplatiť si jazdy na okruhu to nie.. lebo je to drahé a vlastne podľa teba lepšie je to na ceste lebo to je ZADARMO a vôbec ťa pritom netrápi, že ohrozuješ iných. Zodpovednosť žiadna, hlavne, že sa tváriš ako chlap... nie si ním ani náhodou. Gratulujem, si podobná sračka ako Žitný, čo zabil 5 ročného chlapca a potom pred súdom plačkal a vyhováral sa ako malé dieťa. Jediný rozdiel je v tom, že ty si zatiaľ ešte nikoho nezabil.. zatiaľ.
ved aj tie predpisy k niecomu su, ci nie? zrejme by ti nebolo prijemne, ak by ti niekoho, na kom ti zalezi, zabil clovek, ktory podla nich nejazdi.
to, ze ich ini nedodrzuju, neznamena, ze to tak musis robit aj ty, ci?
predpisy niesu len tak pre srandu, ty bezohladny polopako ... naparovat sa tu tym, ze jazdis mimo zakon a nebezpecne, lebo "inak je to nuda" je bezcharakterne ubohe ...
a to, ze nemam vlastne auto neznamena, ze som nikdy nesoferoval
a @64 je skvost, necitis sa ako debil, ked ti niekto bezohladnou jazdou zabil nieco blizke a sam to potom robis? chod si dakam pohladat chrbtovu kostru
prave preto by to mohlo byt pre teba poucenim. aby sa nestalo, aby si niekomu sposobil to iste.
vykasli sa na ostatnych, dolezite je, aby si sam mal svoje zasady.
Aj 80Km/hod je pomaly. Keď niekto ponáhla a ide 90, dobehne takého, a začne byť BRZDENÝ = snaží sa predbehnúť. Jasné, treba dodržiavať bezpečnosť.
Ja osobne jazdím väčšinou predpisovo a niesom proti rýchlej jazde, keď je s ROZUMOM Skôr mi nervy pijú tí hulváti, čo jazdia bez smeroviek...
A čo sa týka drahých áut - viete akú hodnotu bede mať Váš automobil, za rok, alebo za dva??? Viete akú hodnotu má úplne nové auto, keď s ním opustíte predajňu???
- Aj tak Vás dopraví kam potrebujete, tak isto ako Trabant a toho o 2 roky predáte drahšie, ako ho kúpite teraz! Tak rozmýšlajte Tak
Bud sam sebou, je super byt sam sebou! POKIAL tym neohrozujes druhych. A prepac, ale rychla jazda porusujuca predpisy statisticky dokazatelne druhych ohrozuje.
To, ze mas ist jazdit na okruh, je uplne normalna rada - bavi ta rychlost? Well, ok, existuje sposob, ako si ju dopriat, a neriskovat zivoty a zdravie sebe a ludom okolo.
Come on. Nebud hnusny egoista.
ale predbiehat v zakrute ako to tu opisoval @0 urcite nie je bezpecnejsie, ako jazdit pomalsie.. to sa snad nesnazis tvrdit
V poslednej dobe ma tieš dosť iritujú mladíci, jazdiaci neosvetlený na doskách po nočných cestách. A keď náhodou musia prerušiť svoju "úžasnú" jazdu kvôli autu, je počuť ich hlasné nadávanie :ble:
Druhá vec je že prečo si išiel slabých 80(Čo v reáli môže byť kľudne 70)? Nepoznám tu cestu ale bezdôvodne pomalá jazda je tiež priestupok. Tak ako píše @71. Spôsobuješ kolóny a ľudia pri predbiehaní stále riskujú.
Napríklad v Nemecku áno. » adam.azet.sk/clanky/559/10-n...
A nemáš pocit, že reaguješ trochu neprimerane?