@1 Same, tipnem si ja, ze niekedy 1.4. sa rozostupia nebesa a dakto dojde vsetkym hromovym hlasom oznamit, ze projekt Birdz•sk a aj projekt Slovenska republika boli len nejakymi socialnymi experimentmi.
Podľa mňa to ma vlastnik len v správe, ale nevenuje sa tomu, a keďže s tým nemajú ako vzniknúť nejaké vážne problémy, tak sa tým vôbec nezaoberá. Možno mal v pláne alebo stále má, s tým niekedy niečo urobiť, ale prioritou to nie je. Možno kým by sa k realizácii malo dostať, už bude 2 roky birdz offline.
Ono to je najlogickejšie, avšak pravdepodobne to tu iba bude prežívať ako sa to už deje skoro 3-4 roky @waagbistritz69@9
Predtým som chodila na iné miesto, ale teraz to tam zíva prázdnotou, ľudia sa rozišli a predsa to nerušia
@pink@7 ja som tuto istu anketu zakladala pred 2 rokmi a vtedy som hlasovala, ze im je len luto zrusit komunitu. A o rok na to bol novy Birdz a spustenie registracie, no tak teraz som zahlasovala za to
Je skoda, ze si to ludia tu vobec nevazili, iba nadavali na vsetko. A mam potvrdene, ze toho noveho velmi ochotneho a aktivneho admina v podstate vyhnali neprestajnymi nadavkami a urazkami. Odvtedy to islo zas dole vodou, takze si to velmi vystizne pomenovala.
Sme socialny experiment. Zakonzerovali si tu hrstku tinedzerov, zamedzili prichod novych ludi a teraz nas skumaju. Napr ten s meciarom je urcite admin ktory na nas robi socialne experimenty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@waagbistritz69 @9
Predtým som chodila na iné miesto, ale teraz to tam zíva prázdnotou, ľudia sa rozišli a predsa to nerušia
Je skoda, ze si to ludia tu vobec nevazili, iba nadavali na vsetko. A mam potvrdene, ze toho noveho velmi ochotneho a aktivneho admina v podstate vyhnali neprestajnymi nadavkami a urazkami. Odvtedy to islo zas dole vodou, takze si to velmi vystizne pomenovala.
No ale nechajme sa prekvapiť