Teda prečo ju tu nenapíšete (tu=Birdz.sk) ?? sa zaňu hanbíte ? či? nechcem tu tých ľudí vymenovať ktorí si sem nedali ani jednu orientáciu lebo to by sa mi nevymestilo
a čo ti spravili gayovia? sú napríklad niektorý ktorý sa mi protivia ale zasa je aj kopec heterakov ktorý sa mi protivia svojim správaním.... nemáš dôvod ich nenávidieť...pokial nejaký neprebral tvojej mame manžela nemáš dôvod prehlasovať že ich nenávidíš
takze s nejakym chalanom si trebars pises. dajme tomu pol roka. beries ho, ze je super kamos. .... ale ako nahle sa dozvies, ze je homosexual, tak by si ho znenavidel aj kebyze je to dobry kamarat?
Staci sa pozriet kolko ludi tu ma iny vek ... naco>? bud si myslia ze je to vtipne (nie je) alebo sa citia byt strasne zaujimavi tym ze : ""do mojho veku nikoho nic nie je""
@zajko30 ano som hetero, jakých chalanov? aháá myslíš fotky na ktorých som ja no hej to som JA akurát teraz na profilovke je moj oblubeny spevak z mojej oblubenej skupiny , spevák: Joakim Brodén skupina:Sabaton Krajina z ktorej pochádza: Švédsko atd atd
@b0ng odstúpil si a ty si pvoedal že nikomu neustúpiš YOU FAILED
@hluzar jezis Mária prestan filozofovat uz 20 ročný a filozofuje, no a že Nora Mojsejová je p*ča 10000-krát lepšia jak takýto filozofujúci 20 roční jak ty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
ja tam mam lesbicka a nik este neprisiel na to, ze preco (a nie, lesbicka nie som
Dúfam, že ti napíšeš čo najviac utajených i neutajených buzerantov.
@stenatko
si ty ale dement.
a @lawey poslednú dobu sa úplne stotožňujem s väčšinou tvojich názorov!
Cmuq
Ináč, ževraj iba chlap, ktorý pochybuje o svojej orientacií, sa takto správa
@youngchemist to je super vyznamenanie
mm47=2. kráľ birdzu hned po tomas-ovi
Súdiť podľa orientácie je úbohosť, vieš o tom?
you made my day
A rovnako aj pod uroven niektorych ludi ktori sa tu ako vidim nechali strhnut.
A ROZHODNE je pod uroven si s nim dohadovat bitku.
Zo psychologickeho hladiska je to v 14 ospravedlnitelne.
Avsak nemal by tento nazor, keby ho doma nepocul z kazdej strany.....
A sam este nevie, co z neho bude.....
Takze tak.
@epickfailguy r u a mastertroll?
Ale celkovy prejav o cloveku povie, ci ma nejake zivotne skusenosti, alebo si nicim nepresiel....
Ubezpecujem ta, ze poznam 14 rocnych ktori vedia co je zivot 10 krat viac ako ty.
nope.avi
Thank you, come again.
V 14 rocnom cloveku to svedomie este je.... a este sa moze stat , ze sa zmeni.... rep. urcite sa zmeni len nevieme ci k lepsiemu alebo k horsiemu.
A ci tu ide o nejake fakticke homofobne citenie alebo len o potrebu vyvolat konflikt a nenudit sa ? To sa tiez neda s urcitostou povedat.
@b0ng odstúpil si a ty si pvoedal že nikomu neustúpiš YOU FAILED
@louis Mas rad ryby?