áno a to si čítal v dievčenských časopisoch alebo kde?
úplne milujem takéto hádzanie do vreca a zúfalosť z toho, že v 16tich si ťa žiadna nevšimla... miesto toho aby si niečo robil alebo sa snažil zaujať tú, ktorú chceš, tu budeš vyplakávať
To je snáď logické, nie? Ten čo je obľúbený je obľúbený z nejakého dôvodu, a tým pádom má aj to dievča dovod aby ho mala rada, a tí čo sú sami sú tiež sami kvôli niečomu, buď preto, že im to tak vyhovuje, alebo preto, že ostatných nejakým spôsobom odpudzujú alebo niečo.
pretože tí bez kamarátov nemajú kamarátov z nejakého dôvodu a väčšina ich vníma ako "iných", a hej pokiaľ nie si nejaký "sexi upír" tak ťa väčšina báb bude ignorovať, lebo byť s iným chalanom asi nie je "cool" v dnešnej spoločnosti
Ženy priťahujú muži, ktorí už priťahujú iné ženy. Keď neznáma žena spozoruje záujem iných žien o chlapa, tak pre ňu je to jasný signál toho, že nemá problém so ženami a je o neho záujem. To znamená, že ženy chcú to, čo chcú aj iné ženy.
Mozno v 16. A prave ze to by bolo aj logicke ale statisticky je skor opak pravdou. Hladaju prave tych v ustrani tych ktorym sa nedari ktori su strateni a snazia sa ich spasit. Boh vie preco. Toto mi skor nedava zmysel.
Pre ženy je veľmi sexy ak si záhadný a tajomný ale zasa nieje vôbec sexy ak si čudak.. Rozdiel je hlavne v tom že ak sa spýta na teba hocikoho koho pozná povie jej že ťa nepozná alebo vie toho o tebe malo ale zároveň ťa vidí, že máš prí sebe niekoho..vtedy si tajomný a zároveň veľmi príťažlivý.. Ale ak ťa vidí v kuse samého ako kukaš do zeme a vyzeráš ako 2hod pred samovraždou tak to príťažlivé určite nieje..
@mmajuskaa3 dajme tomu že pred 3-4 rokmi to mohla byť pravda ale teraz nie Teraz ked človek neni obľúbený,nepije,nefajčí alebo nefetuje tak je odpísaný Ani jedna baba sa za ním neobzrie a ak áno tak utrúsi blbú poznámky typu ,,pozri na toho čudáka alebo bifľoša,, . Dám príklad.Ideme s kamošom po meste.On s cigaretou v hube a fľašou v ruke a ja ako normálny smrteľník.On dôjde na stanicu so 6 babami a ja sám.
@johny2012 a prečo nezadaní chalani idú skôr po obľúbených ako po šedých myškách? zaprvé, hej, zovšeobecňuješ. zadruhé máš vo všeobecnosti v podstate pravdu, zatretie si neuvedomuješ že opačné pohlavie má rovnaké sklony, a zaštvrté si neuvedomuješ že je to psychologickospoločensky ľahko vysvetliteľná a pomerne logická vec.
akonahle nemas kamaratov indikuje to ze budes pravdepodobne nejakym sposobom drbnuty uzavrety nudny zakomplexovany etc etc etc a to by ziadna normalna nechcela mat pri sebe
@mmajuskaa3 stredné Slovensko XD Ale ved to je v tom že on zbalí aj tie ktoré také nie sú.A to my vadí najviac
@orajzdrib nie bo ja sa ešte zastavím v Kauflande XD
@najivna no vidíš to Mňa majú za drbnutého preto že sa učím Za nudného kôli tomu že čítam A za zakomplexovaného kôli tomu že sa po večeroch netúlam Zákon schválnosti
@kolcak123 ... možno dojde so 6 babami, ale zrejme s takými 20 kilovými tzn. ľahkými (všetka česť výnimkam) .. fakt neviem, ktorej normálnej babe sa páči chalan čo len chlasce a fajčí jak dúha
@charisno tak to by si sa divila Som rozmýšľal že ako to jeden spolužiak robí.Každý den je nahulený alebo ožratý a idú po ňom samé slušné baby Jasné že také bez mozgu nechcem . No toto,konečne správne dievča. Držím ti palce
@popeyka no tak dajme tomu že majú okolo 40 kg.Keby som ich mal menovať tak tu strávim celý deň.Som si zo začiatku myslel že baby idú po takých čo majú rozum ale opak je pravdou Takými skôr opovrhujú XD
a stojis o take , ktore mozno ani nemaju tolo rozumu aby ste si rozumeli, to ze citas atd. je vzacne prave, tak rob co ta bavi a uvidis a je to tragedia nemat v 16 ,,vztah,,?
samotára bohužiaľ sám so seba a že baby nemajú ich radi nie je pravda, ale čo už, keď na teraz ešte polroka nechcem spájať svoj život s nikým a hlavne ničím okrem školy. na všetko je zatiaľ dosť času a budem spokojný neskôr i s jedinou slečnou.som vyrovnaný a nepotrebujem sa zapliesť s kadekým ako sa hovorí na najlepšie sa oplatí počkať a ja si počkám
Vezmi si takého Edvarda...bledý, chudý, tichý, utiahnutý, upír a šalia po ňom
Inak nechápem ako môže niekto v 16tich povedať že je forever alone V tom veku väčšina chalanov ešte nemá ani páru ako na dievča. Pár ich odplašíš a za rok dva už nebudeš mať problém Takže skúšať skúšať skúšať. Vezmi si že všetci tvoji predkovia to nejak zmákli, presadil si sa medzi miliardami spermii a na svete je pekných pár miliard žien. Je nepravdepodobne aby ste všetci boli forever alone
nie forever alone, ale now alone, tak by to bolo skôr správne a keď si povie niekto v 40-50, že je forever alone, tak tomu to skôr uverím a takých je veľa, najmä trpiacich sociálnou fóbiou
ja len chcem do tejto hadky dodat, ze treba rozlisovat dve "prirodzenosti" zien: 1. rozumna baba sa nebude bavit s debilom. 2. ale ak je nadrzana, tak je jej fuk, co ma v hlave, dolezite je, aby ju zabaval a citila vzrusenie - preto baby idu po takych co v kuse hulia, piju, nadavaju atd.....ked budes slusny, najdes si vela kamaratok, ale ak budes debil, budes mat malo kamaratok, ale vrznes si
@kolcak123 to čo si hovoril že baby sa obzeraju len za tými fajčiarmi, feťakmi bla bla..... áno obzeraju ale tiež len také pičky by som povedala zase aj ty ber s tej strany keď aj oni hulia a fajčia idu za takými ,,svojho druhu,, náhodou mne sa páčia chlapci čo sa neožierajú,sú inteligentný zlatý s pekným úsmevom -horšie je že na takých šťastie nemám -
@johny2012 Prečo hádzeš všetky baby do jedného vreca? A prečo si väčšina chalanov vždy všimne štetky ako prirodzené baby, ktoré sa na nič nehrajú? No prečo?
aj pre mna zaujimava otazka prečo vyholeny fajčiar s teplakmi o 2 čisla väčšími a mikinou po staršom bratovi ma okolo seba 2 baby a kúdol dymu....
@qossyend ale takých chlapcov čo sa neožierajú,sú inteligentný zlatý s pekným úsmevom je málo a treba si to vážiť ak v dnešnej dobe na takého natrafíš osobne nepijem, nefajčím ale za to športujem a tým si kompenzujem svoj sociálny život v nejakej tej skupinke lebo aj nás športovcov je celkom hojne
@lolko60 veď hovorím keď -niečo- tak patrí do tej druhej skupiny, a zväčša tý fajn milý- sú moc hanblivý alebo už majú pri sebe milé, dievča s pekným úsmevom a kedže aj ja som dosť hanblivá...ta s toho nič neni
@lolko len je škoda že si nás nevážia Väčšinou nami pohŕdajú Napríklad ja som inteligent(ja len citujem čo hovoria učitelia),nepijem,nefajčím,nefetujem,k dievčatám som vždy milý a predsa len som na tom horšie ako moji kamoši a spolužiaci
@qossyend ďalší hanblivý človiečik vitaj v skupine My hanblivý to máme dosť ťažké Hádam sa už aj nám pošťastí XD
ja ani náhodou nejdem po obľúbených, už len toto by mi chýbalo , chcieť niekoho, o koho je veľký záujem a každý deň sa nervovať , kto sa naňho lepí a ešte aby na mňa nemal čas
netreba mať strach z ničoho, a žiť život naplno a s humorom, je jedno akou cesto sa vyberieme, inač ked máš iba 15 rokov tak kašli na baby šak ono to raz príde samo a budeš s nejakou ani sa nenazdáš
@11mat12 díky za radu ja už mám vlastne 16 ale tu mi ukazuje stále 15 A nesťažujem sa že nemám žiadnu babu.Možno sa aj tá raz ukáže.Zatiaľ je pre mňa prvoradá škola No nebránim sa novým vzťahom
@kolcak123 ale to je fakt moji kamoši a spolužiaci majú viac kamošiek ako ja lebo dnes to je tak že väčšina báb myslím mladých báb fajčí a pije a tým pádom sa skupinkujú. Napr. ked kamoš zavola von baby tak dojdu s prepačením kurvy jak sa patrí a samozrejme s cigou , predsa jak inak...
Ešte jedna poznamečka do diáru . Netreba sa hanbiť ale treba si vždy veriť
@reddot moja reč.Oni si tým dokazujú že sú viac než my.Myslia si že ich to robí staršími,že si ich všetci budú vážiť.Nastúpim ráno do vlaku a pozerám ako sú mladé dievčatá nacicané.Prídem do triedy a vidím to isté.Darmo,alkohol spája ľudí XD V tejto dobe nejde o to čo vieš ale o to koľko toho vypiješ,poprípade vyhulíš
@reddot to, co som napisal.....ze mily inteligentny chlap si najde mile, inteligentne kamaratky (tych je veeelmi malo), ale debil si najde "kamaratky" s vyhodami, a tych bude mat pomerne dost....lebo sexualna pritazlivost nema nic spolocne s tym, ci je niekto mily, slusny a pod.
@kolcak123 ale dočkáme toho by som sa nebál aspoň za seba všetko má svoj čas a všetko v správnom čase príde. len treba byť trpezlivý. nehovorí sa nadarmo, že trpezlivosť ruže prináša
zober si to takto.. kto by chcel žiť so svätcom? pokial chalan není vyslovene sexy alebo pekný tak je nezaujímavý ak je tichý alebo prílišne slušný.. nemusí fetovať aby zaujal, stačí charizma a sexepíl.. to je to podstatné aj preto, prečo sa napríklad baba zamiluje do škaredého a naopak. Je to o tom čo vyžaruješ..
@candy36 a keď už sa zaháňať tou gramatikou tak ani ja by som nechcela chalana kt. by mi všade hľadal chyby keďže viem že s tým mám problém skor som myslela to logické myslenie, alebo ešte viac povedané normálny názor
@hoperpohroma 1. Gramatiku neopravujem skoro vôbec, tu na birdzi to proste NEJDE
2 Viem, že pôsobím nepríjemne, keď ma niečo/niekto serie, dávam to jasne najavo, neviem ovládať svoje myšlienky, a hovorím ľuďom vždy úprimne to čo si myslím
3. Nemyslím si že som najmúdrejšia na svete, čo som tu písala som vôbec nepísala o sebe
1. ked ju neopravujes skoro vobec, tak nevidim dovod preco to opravovat tejto slecne, kedze jej prispevky som si narychlo presla a ziadna gramaticka chyba nebola natolko hrozna, ze by vo mne evokovala potrebu vynadat jej za to, popr. poukazat na to ze chce inteligentneho ale sama je debilna (nepriamo povedane)
2. myslienky a fyzicky prejav su dve rozne veci. casto si aj ja co-to pomyslim ale nemam potrebu to vesat ludom na nos. ze sa nevies ovladat a budes takto v buducnosti pravdepodobne kritizovat tvojich spoluziakov a este dalej spolupracovnikov, to je dost smutne.
3. co som si od teba vsimla prispevky, casto sa tykali inteligencie. napr. vychvalovanim sa ze tvoj priatel ma iq 150 ci kolko. prepac, ale podla mna si prave myslis ze si najmudrejsia a tym padom viac, ako ostatni.
@kolcak123 nevedela som, že sa to píše inak, ako slovo Halloween - od ktorého je to odvodené, a autor to mal vtedy napísané ešte viac nahovno než ja, tak buď radšej tichúčko
1. ja som jej ju neopravila, len som jej povedala, že inteligentného chlapca by sai hnevalo chodiť s dievčaťom ktoré nevie písať, a máš pravdu, žiadna nebola nejaká príšerná, ale takú menšiu mala približne v každom druhom slove
2. ano, svojich spolužiakov kritizujem, a som k nim hnusná, ale väčšina z nich sa za to nehnevá, pretože fungujem ako spoľahlivý ťahák na všetkých písomkách
3. to koľko IQ má môj priateľ svedčí o tom, že si o sebe myslím že som najmúdrejšia?
1. aj moj byvaly bezne sem-tam hodil zle I-cko, ja tiez spravim obcas chybu, mylit sa je ludske a rozchadzat sa kvoli tomu je blbost, pokial tam naozaj nie je ta inteligencna bariera.
2. to je pekne, aspon vies ze ich kamaratstvo je uprimne
3. svedci to o tebe v tom, ze si strasne zakladas na iq (ked o nom tolko rozpravas) a tym padom posobis ako presne ta osoba, ktora si o sebe mysli ze za to ze sa narodila inteligentna je lepsia ako ostatni. mozno by si sa mala o to iq zacat starat menej, lebo inteligencia nie je vsetko. je podstatna, ale co z nej ked s tou osobou sa neda vydrzat.
@hoperpohroma 1. ja sa s nikým nebudem rozchádzať kvoli zlému I-čku
2. koľko kamarátstiev je úprimných? mám vo svojom okolí XY ľudí, čo boli také "BFF" až sa po pol roku pohádali kvoli uplnej hovadine, a začali sa nenávidieť, ja a moja najlepšia kamarátka sme sa nepohádali snáď 4 roky, a poznáme sa raz toľko
3. ano, zakladám si na inteligencii, nehovorím, že inteligencia je všetko, ďalšia vec čo na ľuďoch obdivujem je milá a trpezlivá povaha, lebo je veľmi vzácna, a sama ju nemám
@kolcak123 aha, to bolo tvoje fórum? potom sorry. ale teraz robíš presne to, čo ja, sám si to zle napísal a pindáš mi za to
@kolcak123 ale ty si to mal prvý zle! ale dobre, toto prerastá do škôlkarskej hádky v štýle "to bol on, nie ja" takže asi končíme, uznávam že som to TIEŽ napísala zle
1. pisala si ze toho chlapa by hnevalo chodit s takou zenou. ked cloveka vo vztahu nieco hneva, tak ten vztah podla mna ukonci. ale to sa tebe samozrejme nemoze stat, ze tvoj priatel by hodil zle I-cko. O____o
2. mat neuprimne kamaratstvo nie je ziadna vyhra ani ziadne umenie. bohvie ci aj tu tvoju BFF neserie ta tvoja povaha, alebo ste mozno rovnake a picujete ludom na gramatiku spolu. ktovie..
3. ked nehovoris ze je to vsetko tak mozno by si na nu mala tak prestat upozornovat. nepresviedcam ta o tom aka naozaj si, len poukazujem na to ako posobis, aspon tu.
1. hodil zlé I-čko už veľa krát, ale prestala som mu opravovať gramatiku akúkoľvek, českú, slovenskú, aj anglickú, hovadsky ho serie keď vie niekto niečo lepšie než on, tak načo si zbytočne robiť problémy?
2. keby ju to sralo, tak mi to povie, a ano, "pičujeme" spolu
3. viem ako pôsobím, nechce sa mi to meniť, som kurevsky lenivá, a vždy budem, a aj keby som chcela, moja povaha bola daná XYmi rokov (ne)výchovy mojich rodičov, proti ktorej sa ide veľmi ťažko to, že sa kvoli mojej povahe chceš so mnou hádať nie je môj problém
@candy36 zase Einsteina nechcem nezniesla by som niekoho kto by ma neustále poučoval, len tak zdravo a tak čo ty vieš deju sa zazraky možno sa raz aj ja tu gramatiku naučím
2. no vies co, niekedy tie kamaratky su take typy ze sa nechcu hadat tak su radsej ticho, aj ja som taka na okolitych ludi lebo je proste zbytocne stracat nervy nad niekym kto ani nema zaujem zmenit sa
3. ja sa s tebou nejdem hadat, zacalo to tym ze si povedala ze vsetci inteligentni ludia poucuju o gramatike, co vobec nie je pravda - je to proste fakt a nemame sa tu o com hadat
@candy36 mne to vadí ohľadne pravopisu - od mami to počúvam neustále, lebo ona vie pravopis ,,dokonale,, a ja možem čítať knih kolko chcem ,učiť sa to... ale v hlave sa mi to neusadí asi nikdy
2. jop, o toto presne ide, ako môžeš vedieť aká je? btw, väčšinou keď jej niečo vadilo mi o tom povedala, a nikdy som sa za to nehádala
3. nepovedala som že všetci inteligentní ľudia poučujú o gramatike, a možno keby si si aj prečítala občas čo ti odpovedám tak táto hádka vôbec nevznikne
@gossyend nikto nevie pravopis dokonale si myslím, a ano, sú aj ľudia ktorí sa takéto veci učiť nemusia, sú aj takí ktorí sa to nenaučia ani keby ako chceli (nehovorím že zrovna ty si tento prípad) ja mám možno šťastie že mám na takéto sračky dobrú pamäť, no a čo, tak ty zase vieš dobre niečo iné, každý sme iný...
2. lebo ked s tebou vydrzi, tak bud mi pride ze je rovnako neprijemna ako ty a tym padom si rozumiete, alebo je ten tichy typ ktory je rad ze sa s nim vobec niekto bavi
3.
"candy36 10 ročné dievčatko, kúzelný les, dnes 17:34
@qossyend lenže tí NAOZAJ inteligentní ťa fakt budú stále opravovať, nech už ide o gramatiku, alebo o čokoľvek, to mi ver "
mozno by si mala skorej ty po sebe citat, ako ja po tebe. praveze cim dalej tym vypustas vacsie zvasty co si navzajom odporuju a preto si myslim, ze ta "hadka" este neskoncila.
tým som chcela povedať, že ANO bude ju opravovať, ale nie preboha každý ypsilon!!! no by sme sa tu asi scvokli, a sú aj dôležitejšie veci čo treba opravovať než gramatika, keď už tie dôležitejšie veci nie sú, potom môžme prejsť k blbým ypsilonom a opravovať tie.
A táto hádka skončí keď ma prestane baviť, lebo ty si očividne potrebuješ niečo dokázať, a mne je to akurát tak vtipné. zatiaľ.
@candy36 a dospeli sme tam, kam som chcela. teraz ked hovoris ze su aj dolezitejsie veci ako opravovat gramatiku, preco tie tvoje vyssie komentare v tomto fore? zase si to odporuje a to dose ocividne.
ja si nepotrebujem dokazovat nic, som zmierena s tym ze nie som najinteligentnejsi clovek na svete a som rada ze si to o sebe nemyslim, som so sebou spokojna a nemam potrebu ostatnych upozornovat na male chyby a zakladat si na niecom o co som sa ani nezasluzila. je pravda, ze ty inteligentna si (to vidim z tej debaty ze sa nevyjadrujes ako idiot). lenze stojim si za tym, ako som napisala vyssie, ze to nie je vsetko a skorej ty, ked tu inteligenciu vsade vytahujes, posobis ako nevyrovnana osoba co si opravovanim gramatiky inych potrebuje dokazat ze "ano, ja som mudra a super, ja to viem". okej, opravit gramatiku.. ale co si napisala dalej, ze inteligentni ludia ju budu na to stale upozornovat O_________o tak ako sorry, ale taku picovinu.....
@hoperpohroma lebo v tom čo napísala nie sú dôležitejšie veci čo by sa dali opraviť tak som jej vytkla gramatiku
EŠTE RAZ nemyslím si že som najinteligentnejšia, a písala som že iteligentní ľudia ju budú upozorňovať stále na niektoré veci, nie len na tú gramatiku, (aj keď napr. jedna pani učiteľka, ktorú si veľmi vážim, lebo je to úžasná a vzdelaná osoba sa ide posrať aj keď namiesto "veľmi" poviem "strašne", ale to je už niekde inde ) a ano, som nevyrovnaná, to si priznám, a vedela by som ti vymenovať xy svojich chýb, prípadne aj psychických porúch, nemusíš mi ich vytýkať, vidím ich
@hoperpohroma nie, mojou občianskou povinnosťou by podľa noriem nášho štátu malo byť skôr držať hubu, a nestarať sa o nikoho a nič, ale ja proste stále neviem pochopiť ako to niektorým ľuďom môže vadiť, keď ich opravujem, ja to mám rada, napríklad, aspoň viem niečo nové keď ma niekto opraví ale uznávam, že by som asi mohla pochopiť konečne že to ľudí serie
@11mat12 keby mi to povedal niekto kto má viac ako 30 tak ok Ale ked mi to povie niekto kto má 17 tak to beriem ako úplnú blbosť Ja potrebujem ísť aj na výšku.Myslím si že ked sa budem radšej učiť ako tárať sa s kamošmi tak to dotiahnem dalej.Povedz mi z koľkých predmetov aktualne prepadávaš??
@kolcak123 ja ti tvoj názor neberiem, ale sám postupom času pochopýš že škola nieje život a okrem školy a tárania sa s kamošmi sa dá robiť aj milion iných užitočných vecí. Neprepadávam z ničoho momentálne.
@johny2012 sme spoločenské zvieratá. spoločenské zvieratá majú v tlupe hierarchiu. primárnym určovateľom príťažlivosti jedinca je jeho pozícia v hierarchii (a primárnym určovateľom pozície jedinca v hierarchii je jeho príťažlivosť, je to príčina aj dôsledok zároveň). ľudia už sa vyvinuli o kúsok ďalej, takže sa im do tohto pudového ratingu miešajú aj rôzne vedomé/intelektuálne záležitosti, ale tento mechanizmus v podvedomí stále dosť silno funguje, a vo veku okolo 16 je u väčšiny ešte stále o niečo silnejší než vedomé rozhodnutia.
3. aj tak som si práve všimol že už som asi predvčerom či kedy do tejto diskusie reakciu napísal, tá je jednoduchšia, takže ju môžem vyhlásiť za fallback variant
@midnight ale zas nie je to primárne to, čo by ženu priťahovalo..len ako bonus..keď ho už pozná..také uvedomenie si, potvrdenie, že "ach, on je taký úžasný(a vidia ho tak aj iné)" ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
165 komentov
úplne milujem takéto hádzanie do vreca a zúfalosť z toho, že v 16tich si ťa žiadna nevšimla... miesto toho aby si niečo robil alebo sa snažil zaujať tú, ktorú chceš, tu budeš vyplakávať
To nie je pravda, čo tvrdíš Zahoď ten časopis.
to na tom nezáleží, tvl..
mas u mna + , uz za minule nieco ti dlzim, mozno dostanes internetovu medailu !
@rifla nehádž nás všetkých do jednoho vreca Napríklad ja som na štetku ešte ani okom nehodil
a práve v tom to je,že on zbalí všetky tie povrchné a niktoré naozaj idú po takých to nepopieram,ale zas nedá sa hovoriť,že všetky
a @42 placem smiechom
@orajzdrib nie bo ja sa ešte zastavím v Kauflande XD
@najivna no vidíš to Mňa majú za drbnutého preto že sa učím Za nudného kôli tomu že čítam A za zakomplexovaného kôli tomu že sa po večeroch netúlam Zákon schválnosti
a to že keď aj nechodí po večeroch alebo nepozná 300 ľudí z mesta a že nikomu sa nepáči sú tiež somariny. Mne sa napríklad jeden taký aktuálne páči.
@popeyka no tak dajme tomu že majú okolo 40 kg.Keby som ich mal menovať tak tu strávim celý deň.Som si zo začiatku myslel že baby idú po takých čo majú rozum ale opak je pravdou Takými skôr opovrhujú XD
@kika2211 nie si sama
Inak nechápem ako môže niekto v 16tich povedať že je forever alone V tom veku väčšina chalanov ešte nemá ani páru ako na dievča. Pár ich odplašíš a za rok dva už nebudeš mať problém Takže skúšať skúšať skúšať. Vezmi si že všetci tvoji predkovia to nejak zmákli, presadil si sa medzi miliardami spermii a na svete je pekných pár miliard žien. Je nepravdepodobne aby ste všetci boli forever alone
or
@qossyend ale takých chlapcov čo sa neožierajú,sú inteligentný zlatý s pekným úsmevom je málo a treba si to vážiť ak v dnešnej dobe na takého natrafíš osobne nepijem, nefajčím ale za to športujem a tým si kompenzujem svoj sociálny život v nejakej tej skupinke lebo aj nás športovcov je celkom hojne
@echoechoecho teoreticky je to pravda ale prakticky je to úplne naopak Ked si debil tak máš viac kamarátok ako ked si slušný
@miki24 len či sa dočkáme
@lolko len je škoda že si nás nevážia Väčšinou nami pohŕdajú Napríklad ja som inteligent(ja len citujem čo hovoria učitelia),nepijem,nefajčím,nefetujem,k dievčatám som vždy milý a predsa len som na tom horšie ako moji kamoši a spolužiaci
@qossyend ďalší hanblivý človiečik vitaj v skupine My hanblivý to máme dosť ťažké Hádam sa už aj nám pošťastí XD
Ešte jedna poznamečka do diáru . Netreba sa hanbiť ale treba si vždy veriť
Tebe sa to ľahko hovorí
CHodila som s forever alone .D
a nečudujem sa že je forever alone
asi toĺko...
priroda
alfa samec
zdroje
postavenie v spolocnosti
hormony
Ja som nebol oblubenec nikdy a pritahoval som ich zopar.
@qossyend ved hovorím že ,,agent provokatér,,
Dúfal som že ked sem prídem tak tu už nebude nič nové
@hoperpohroma nehovorím len o gramatike...
*sarcasm alert*
nemysli si ze za to ze si neprijemna (sry, ale vo forach tak posobis) tak ze si automaticky najmudrejsia na svete.
ja tiez nie som 2krat hlupa a opravujem ludom gramatiku az ked mi vypadavaju ocne bulvy.
2 Viem, že pôsobím nepríjemne, keď ma niečo/niekto serie, dávam to jasne najavo, neviem ovládať svoje myšlienky, a hovorím ľuďom vždy úprimne to čo si myslím
3. Nemyslím si že som najmúdrejšia na svete, čo som tu písala som vôbec nepísala o sebe
@candy36 ty vôbec nie,všade za to hubuješ Ale raz si ma dostala Ked si sa hrala na chytrú S tou skupinou Helloween
1. ked ju neopravujes skoro vobec, tak nevidim dovod preco to opravovat tejto slecne, kedze jej prispevky som si narychlo presla a ziadna gramaticka chyba nebola natolko hrozna, ze by vo mne evokovala potrebu vynadat jej za to, popr. poukazat na to ze chce inteligentneho ale sama je debilna (nepriamo povedane)
2. myslienky a fyzicky prejav su dve rozne veci. casto si aj ja co-to pomyslim ale nemam potrebu to vesat ludom na nos. ze sa nevies ovladat a budes takto v buducnosti pravdepodobne kritizovat tvojich spoluziakov a este dalej spolupracovnikov, to je dost smutne.
3. co som si od teba vsimla prispevky, casto sa tykali inteligencie. napr. vychvalovanim sa ze tvoj priatel ma iq 150 ci kolko. prepac, ale podla mna si prave myslis ze si najmudrejsia a tym padom viac, ako ostatni.
1. ja som jej ju neopravila, len som jej povedala, že inteligentného chlapca by sai hnevalo chodiť s dievčaťom ktoré nevie písať, a máš pravdu, žiadna nebola nejaká príšerná, ale takú menšiu mala približne v každom druhom slove
2. ano, svojich spolužiakov kritizujem, a som k nim hnusná, ale väčšina z nich sa za to nehnevá, pretože fungujem ako spoľahlivý ťahák na všetkých písomkách
3. to koľko IQ má môj priateľ svedčí o tom, že si o sebe myslím že som najmúdrejšia?
1. aj moj byvaly bezne sem-tam hodil zle I-cko, ja tiez spravim obcas chybu, mylit sa je ludske a rozchadzat sa kvoli tomu je blbost, pokial tam naozaj nie je ta inteligencna bariera.
2. to je pekne, aspon vies ze ich kamaratstvo je uprimne
3. svedci to o tebe v tom, ze si strasne zakladas na iq (ked o nom tolko rozpravas) a tym padom posobis ako presne ta osoba, ktora si o sebe mysli ze za to ze sa narodila inteligentna je lepsia ako ostatni. mozno by si sa mala o to iq zacat starat menej, lebo inteligencia nie je vsetko. je podstatna, ale co z nej ked s tou osobou sa neda vydrzat.
2. koľko kamarátstiev je úprimných? mám vo svojom okolí XY ľudí, čo boli také "BFF" až sa po pol roku pohádali kvoli uplnej hovadine, a začali sa nenávidieť, ja a moja najlepšia kamarátka sme sa nepohádali snáď 4 roky, a poznáme sa raz toľko
3. ano, zakladám si na inteligencii, nehovorím, že inteligencia je všetko, ďalšia vec čo na ľuďoch obdivujem je milá a trpezlivá povaha, lebo je veľmi vzácna, a sama ju nemám
@kolcak123 aha, to bolo tvoje fórum? potom sorry. ale teraz robíš presne to, čo ja, sám si to zle napísal a pindáš mi za to
1. pisala si ze toho chlapa by hnevalo chodit s takou zenou. ked cloveka vo vztahu nieco hneva, tak ten vztah podla mna ukonci. ale to sa tebe samozrejme nemoze stat, ze tvoj priatel by hodil zle I-cko. O____o
2. mat neuprimne kamaratstvo nie je ziadna vyhra ani ziadne umenie. bohvie ci aj tu tvoju BFF neserie ta tvoja povaha, alebo ste mozno rovnake a picujete ludom na gramatiku spolu. ktovie..
3. ked nehovoris ze je to vsetko tak mozno by si na nu mala tak prestat upozornovat. nepresviedcam ta o tom aka naozaj si, len poukazujem na to ako posobis, aspon tu.
1. hodil zlé I-čko už veľa krát, ale prestala som mu opravovať gramatiku akúkoľvek, českú, slovenskú, aj anglickú, hovadsky ho serie keď vie niekto niečo lepšie než on, tak načo si zbytočne robiť problémy?
2. keby ju to sralo, tak mi to povie, a ano, "pičujeme" spolu
3. viem ako pôsobím, nechce sa mi to meniť, som kurevsky lenivá, a vždy budem, a aj keby som chcela, moja povaha bola daná XYmi rokov (ne)výchovy mojich rodičov, proti ktorej sa ide veľmi ťažko to, že sa kvoli mojej povahe chceš so mnou hádať nie je môj problém
a vidíš, mne napríklad to poučovanie nevadí vec názoru...
1. no to sa strasne divim ze ho to sralo
2. no vies co, niekedy tie kamaratky su take typy ze sa nechcu hadat tak su radsej ticho, aj ja som taka na okolitych ludi lebo je proste zbytocne stracat nervy nad niekym kto ani nema zaujem zmenit sa
3. ja sa s tebou nejdem hadat, zacalo to tym ze si povedala ze vsetci inteligentni ludia poucuju o gramatike, co vobec nie je pravda - je to proste fakt a nemame sa tu o com hadat
2. jop, o toto presne ide, ako môžeš vedieť aká je? btw, väčšinou keď jej niečo vadilo mi o tom povedala, a nikdy som sa za to nehádala
3. nepovedala som že všetci inteligentní ľudia poučujú o gramatike, a možno keby si si aj prečítala občas čo ti odpovedám tak táto hádka vôbec nevznikne
@gossyend nikto nevie pravopis dokonale si myslím, a ano, sú aj ľudia ktorí sa takéto veci učiť nemusia, sú aj takí ktorí sa to nenaučia ani keby ako chceli (nehovorím že zrovna ty si tento prípad) ja mám možno šťastie že mám na takéto sračky dobrú pamäť, no a čo, tak ty zase vieš dobre niečo iné, každý sme iný...
2. lebo ked s tebou vydrzi, tak bud mi pride ze je rovnako neprijemna ako ty a tym padom si rozumiete, alebo je ten tichy typ ktory je rad ze sa s nim vobec niekto bavi
3.
"candy36 10 ročné dievčatko, kúzelný les, dnes 17:34
@qossyend lenže tí NAOZAJ inteligentní ťa fakt budú stále opravovať, nech už ide o gramatiku, alebo o čokoľvek, to mi ver "
mozno by si mala skorej ty po sebe citat, ako ja po tebe. praveze cim dalej tym vypustas vacsie zvasty co si navzajom odporuju a preto si myslim, ze ta "hadka" este neskoncila.
tým som chcela povedať, že ANO bude ju opravovať, ale nie preboha každý ypsilon!!! no by sme sa tu asi scvokli, a sú aj dôležitejšie veci čo treba opravovať než gramatika, keď už tie dôležitejšie veci nie sú, potom môžme prejsť k blbým ypsilonom a opravovať tie.
A táto hádka skončí keď ma prestane baviť, lebo ty si očividne potrebuješ niečo dokázať, a mne je to akurát tak vtipné. zatiaľ.
ja si nepotrebujem dokazovat nic, som zmierena s tym ze nie som najinteligentnejsi clovek na svete a som rada ze si to o sebe nemyslim, som so sebou spokojna a nemam potrebu ostatnych upozornovat na male chyby a zakladat si na niecom o co som sa ani nezasluzila. je pravda, ze ty inteligentna si (to vidim z tej debaty ze sa nevyjadrujes ako idiot). lenze stojim si za tym, ako som napisala vyssie, ze to nie je vsetko a skorej ty, ked tu inteligenciu vsade vytahujes, posobis ako nevyrovnana osoba co si opravovanim gramatiky inych potrebuje dokazat ze "ano, ja som mudra a super, ja to viem". okej, opravit gramatiku.. ale co si napisala dalej, ze inteligentni ludia ju budu na to stale upozornovat O_________o tak ako sorry, ale taku picovinu.....
EŠTE RAZ nemyslím si že som najinteligentnejšia, a písala som že iteligentní ľudia ju budú upozorňovať stále na niektoré veci, nie len na tú gramatiku, (aj keď napr. jedna pani učiteľka, ktorú si veľmi vážim, lebo je to úžasná a vzdelaná osoba sa ide posrať aj keď namiesto "veľmi" poviem "strašne", ale to je už niekde inde ) a ano, som nevyrovnaná, to si priznám, a vedela by som ti vymenovať xy svojich chýb, prípadne aj psychických porúch, nemusíš mi ich vytýkať, vidím ich
to by aj mna zaujimalo...
ale nech sem nepisu taky ktory to neprezivaju a nevedia o co ide...
a neporadim ti lebo som neviem....
Mne sa právežie vždy páčia podivíni
1. to už je jeho vec/problém
2. povedzme že sa učím nepodceňovať ľudí dopredu
3. aj tak som si práve všimol že už som asi predvčerom či kedy do tejto diskusie reakciu napísal, tá je jednoduchšia, takže ju môžem vyhlásiť za fallback variant
k teme odo mna: milujte sa a mnozte sa,
(ako vobec netusim co na taku generalizacnu otazku napisat, tak som aspon trepol odveci odpoved)
to čo hovorí @22 ti potvrdí každý psychológ/sociológ, mimochodom