Prečo by ste nechceli opäť československo? Sme strašne malá krajina, a bolo by dobré trošku zväčšiť hranice. Však od rozpadu CZSK sme sa už niečo poučili, tak sa znovu od čechov osrať nenecháme... Ja by som prijal aj kebyže sa spojíme aj s Polskom. 3 štát
Lebo by sa presunula cast kompetencii do Prahy a tym padom by sme boli nielen pod Bruselom ale este aj pod Prahou.
Ako tu niekto pisal, lepsie je praveze delit na autonomne celky, lebo ludia z Presova predsa lepsie vedia co je dobre pre Presov, nez ludia v Bratislave, Prahe alebo Bruseli. Ludia by mali rozhodovat o svojom okoli, snazit sa zmenit to co je okolo nich. Aky by malo zmysel aby sme sa spajali? Co by nam to prinieslo co nemame uz teraz? Ved hranice su otvorene, kto chce zit v CR moze kludne, rovnako aj komunikovat mozes s cechmi bez problemov.
Poprve sme u europska unia, cize CSR by bola uplna somariny by sme sa akurat tak mohli odelit od nej. A po druhe ked si to nevsimol sme cela unia prepojeny takze neviem ako viacej by sme mohli s cechmi spojit.
Ono zasa, ak ide o také autonómne oblasti, ako dnes väčšinou vyzerajú, tak sa dá aj argumentovať, že čím menšie, tým väčší asi bude súhrn aparátu na ich spravovanie a ... Tým väčšie rozdelenie sveta na nejaké autonómne oblasti.
Teda, niežeby som sa tým chcel stotožniť s nejakou konkrétnou úrovňou granularity autonómnych oblastí, to len také moje obligátne "na druhej strane"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ako vravis - sme mala krajina a ake velke rozdiely su medzi jednotlivymi castami....
a navyse, nestaci ti, ze sme uz vsetci v eu?
pokial by sa neoddelilo a zostalo by doteraz, mozno uz by to bolo vporiadku, ale takto ked sme kazdy zvlast, uz je nezmysel.
HA HA bastrigulimotyka
Ako tu niekto pisal, lepsie je praveze delit na autonomne celky, lebo ludia z Presova predsa lepsie vedia co je dobre pre Presov, nez ludia v Bratislave, Prahe alebo Bruseli. Ludia by mali rozhodovat o svojom okoli, snazit sa zmenit to co je okolo nich. Aky by malo zmysel aby sme sa spajali? Co by nam to prinieslo co nemame uz teraz? Ved hranice su otvorene, kto chce zit v CR moze kludne, rovnako aj komunikovat mozes s cechmi bez problemov.
Ten náš bude chodiť po svete a potiť hlášky a ten český bude kradnúť perá
Ono zasa, ak ide o také autonómne oblasti, ako dnes väčšinou vyzerajú, tak sa dá aj argumentovať, že čím menšie, tým väčší asi bude súhrn aparátu na ich spravovanie a ... Tým väčšie rozdelenie sveta na nejaké autonómne oblasti.
Teda, niežeby som sa tým chcel stotožniť s nejakou konkrétnou úrovňou granularity autonómnych oblastí, to len také moje obligátne "na druhej strane"