Nechcem tu niekoho kritizovať a robiť kázne, ale nezdá sa vám,že to niekedy s tými vulgarizmami je prehnané? Obzvlášť mi to príde trápne,keď dotyčný-dotyčná neovláda základ pravopisu slovenského jazyka. Malo by sa zakázať vulgárne sa vyjadrovať vo fórach.
ja som si zvykla asi od 13 nadavat tak v kazdej vete. ale viem sa prepnut do rezimu kedy poviem vetu bez nadavok ale kamosi ma uz podla toho poznaju ze ak to je piiiip piiiiip piiiiiiiiip tak sa urcite blizim ja
keď má niekto nervy a potrebuje to zo seba dostať...tak okej, beriem. ale keď baba povie 2 nadávky v každej vete, lebo je pre ňu zrejme príliš zložité hľadať iné slová, to je otrasné
niekedy je to to správne vyjadrenie.. určite sa dá aj inak.. ale ... takto je to popiči ( ) zbytočne nenadávam, iba keď vážne neviem nájsť lepšie slovo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale doma tu iba občas... :p
Ale ked nadavaju takto rodicom tak to uz nie je v poriadku.
Nie som proti ním, niekedy sa také slovo aj hodí, ale treba ich používať len občas.
každý nadáva občas,ale písať blbosti a ešte aj vulgárne je strašné
Lezie mi to na nervy, ale odkedy chodíme von, začal sa kontrolovať.
A keď sa preriekne začnem mu robiť zle, síce to vždy skončí zvalením na trávu a vzájomným šteklením..
Proste vie že to neznesie.
A berie to na vedomie.
Ide o to, že ak dieťa v detstve vyrastá v domácnosti kde sa slovo do pi**= dokelu a nadávky sú tam normálne, ťažko sa toho zbaví.
@14 Že to neznesieM
občas si aj ja ponadávam ale to ešte neznamená že 99% môjho slovníka tvoria vulgarizmy, až takú úbohú slovnú zásobu nemám
Každopádne, keď sa nedarí, tak aj ja si tak kvalitne zanadávam.
A zákazmi sa aj tak ešte nikdy nič nevyriešilo a s vysokou pravdepodobnosťou ani nikdy nevyrieši.