Prečo niektorí chalani pri bozkavani tak slintaju?
ako nie ze by to bol taky moj aktualny problem.Len sme dnes so spoluziackou rozoberali ako si nenapadne utriet tvar (usta) po bozkavani s niektorymi chalanmi.Je zvlastne ze niekedy sa citime ako keby sme neboli s nejakym clovek ale s obrovskym slintajucim
Presne tak, my chlapy to nejak vydrzime. Ak ti to moc vadi, tak povedz tomu tvojmu, ze nech neslinta, on to urcite pochopi a pokusi sa s tym nieco spravit. Ale vedz, ze taka uplne sucha pusa nieje nic prijemneho, citis sa v vtedy, akoby si mala v ustach piesok.
Jaj bože decká..jak keby ste to nemali jedno či chalan slintá, alebo neslintá.. tak si zopakujme prírodopis 7. ročník: slinné žľazy vylučujú sliny..sliny sa vylučujú už pri predstave niečoho.. nehovorte mi, že pri bozkávaní myslíte na niečo maximálne nepríjemné..je prirodzené, keď myslíte na niečo príjemné, čo máte radi, tak sa vám podvedome vylučujú sliny (môže to byť aj kura, čo vás čaká po príchode domov .. Sú to veci, ktoré prirodzene prebiehajú v ľudskom tele..má mať chalan sucho v hube, keď sa chcete bozkávať? Má mať jazyk jak šmirgeľ? Neeee, že? Tak čo je lepšie?
No jasneeeee,... zase len chalani... a to ze baby tak isto, to ta netrapi, ale mi chalani drzime hubu, lebo nam (vacsinou) je to jedno... ale neee vam babam musi vadit secko....
no najlepei bude ked sa budes bozkavat s oslickou ta ti slintat teda nebude, vsetko sa svoje za a proti. snaz sa proste k tomu podriadit. alebo nebozkavat sa no
Kks decka ja z vás skapem! Otázka "slintám? neslintám?" pri bozkávaní ani celkovo ma vážne ešte nenapadla a myslím že je dosť iných vecí na ktoré môžeme myslieť/si predstavovať pri bozkávaní(aj celkovo )...a DomushiQ má úplnú pravdu (viď hore) taže nechápem čo riešite cicky Ale keď tak nad tým rozmýšlam može byť celkom haluz mať plnú hubu slín a pak prípadne vyflusnúť celý obsah svojej papuľky na okoloidúceho
Jaaaaaj no a keď sme pri tom tak mna zas napadlo že može byť celkom haluz keď sa bozkávaš že ti dojde zle (napr aj z toho keď tomu dotyčnému smrdí ústny otvor po niakej tej klobáske ešte spred týdňa) a by si sa tak "vygrckal" tomu druhému do huby Či to sa nedá? Noačo
Sisusihq: da sa to mojej znamej sa to zadarilo - bola straaasne opita, grcala uz aj pred tym a ked ten chalan zacal tak to na nu zrazu prisla tak ogrcala aj jeho
hmm mne sa uz tiez stalo ze som sa bozkavala s chalanom a celu ma oslintal podla mna je to preto ze daktorym chalanom to nejde proste sa nevedia bozkavat ale i tak ti do pusy hned zacnu pchat jazyk a zacnu slintat . tak ako on nebozkaval sa pred tym skoro vobec a hned mi tam jazyk pchal a potom som myslela ze som sa bozkavala s dinosaurom podla mna na to treba ist pomali najprv tak nezne akoby ste sa bali potom normalne a potom s jazykom siloa cviku podla mna
je jasne ze na sucho by to moc prijemne nebolo...ale ja som mala na mysli take to extremne slintanie..kedy po bozkavani mam celu tvar mokru....mne nevadi ked to je tak v norme.
Aj mojej kamoske sa stalo ze sa bozkavala s jednym chalanom a normalne tak mooooc slintal, ze ta slina mu stekala z ust pri tom takzeee....dost nechutne, ked mi to opisovala.ale zasa kazdy chalan je iny a kazdy to vie inak(alebo nevie moj to vie,neslintaa
ako dakujem vám...mala som blbu naladu ale po prečítaní tejto diskusie som sa smiechu fakt neubranila...
ako neviem prečo vobec taketo neco riešite.každý bozkava inak a posvojom a každemu sa páči niečo ine.slintaju baby aj chalani.doležite je sa ku každemu typu bozkou prispôsobiť.to máš v podstate ako ked niekto bozkava rýchlo alebo pomaly.musíš sa prosto prisposobiť.v tom je umenie bozkávania.všetko sa da zakamuflovať.aj ,,mokré" bozky.napríklad ja ked som sa bozkavala s chalanom ktorý pomerne dosť slintal tak som občas to bozkávanie prerušila ale nemyslím tak že som sa odtrhla ale som napríklad prešla pusinkami na jeho krk a pri tom som si nenapadne utrela usta rukou a bola som pripravuna pokračovať musíš si vymyslieť nejake finty.alebo mu to skus jemne naznačit...ale ak ti nejak extra nevadí tak na to nemysli a sustreduj sa na ine veci a nie na sprostosti.pa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
jediny rozdiel je v tom, ze nam to nevadi
a ja takisto s celou zaslintanou hubou som bol vzdy ticho tak to je
diagnoza: jepnutá
..a čo?...a keby aj ušla nejaká tá slinka ........to potom musíš tú osobu priam milovať....omfg
Tak nech slintaju vsetci a tak ze im to bude stekat po brade,aj krku aj vsade,a kazdemu,anikdo sa nebude stazovat A je to!
a najvac su nadrzany ked su napity.vtedy ich nezastavi nikto
ako neviem prečo vobec taketo neco riešite.každý bozkava inak a posvojom a každemu sa páči niečo ine.slintaju baby aj chalani.doležite je sa ku každemu typu bozkou prispôsobiť.to máš v podstate ako ked niekto bozkava rýchlo alebo pomaly.musíš sa prosto prisposobiť.v tom je umenie bozkávania.všetko sa da zakamuflovať.aj ,,mokré" bozky.napríklad ja ked som sa bozkavala s chalanom ktorý pomerne dosť slintal tak som občas to bozkávanie prerušila ale nemyslím tak že som sa odtrhla ale som napríklad prešla pusinkami na jeho krk a pri tom som si nenapadne utrela usta rukou a bola som pripravuna pokračovať musíš si vymyslieť nejake finty.alebo mu to skus jemne naznačit...ale ak ti nejak extra nevadí tak na to nemysli a sustreduj sa na ine veci a nie na sprostosti.pa