nepokúšam sa moralizovať jednoducho ma len zaujímajú dôvody. sama som sa nad tým minule zamýšľala prečo sa mu vlastne sem tam jednoducho nevyhnem. tak ma zaujíma prečo ho pijete vy (partia, zábava, uvoľnenie, chuti vám.....), z akého dôvodu ste začali a t
aby som sa dokázala troška odviazať.. alebo.. teda pre mňa ako je to už taká rarita... príde piatok.. s ním aj alkohol.. príde sobota.. s ňou aj káva... nedeľu sa oddychuje.. ale tak skôr to odreagovanie..
naposledy som pila po dlhšej dobe troška na oslávenie maturít.. inak pijem len občas, v malom množstve, aby som sa trocha "uvolnila"? ale v opíjaní sa nevidím žiadny zmysel,, nestojí mi to za to, aby mi na druhý deň bolo na nič..
víno pre chuť a k dobrému jedlu, pivo od smädu, pri stretnutiach s kamošmi, z čoho sa občas vykľujú ťažkofilozofické debaty a tvrdé keď treba zapiť, uvoľniť sa a párkrát do roka sa aj rozbiť
nepijem, nemám dôvod a odkedy na mňa silno zapôsobilo malé množstvo alkoholu, nemôžem ho ani cítiť slabšieho ako napr, pivo dokážem vypiť malé množstvo, ale nechutí mi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
A dôvod: alkohol mi proste nechutí.
a viacmenej pijem len cez leto
vela dovodov na to mam
ale inak je to pre tú zábava, uvolnenie, chuť... atd. a ešte ktomu alkohol spája
Inak nepijem alkohol , strašne mi to smrdí a ani mi nechutí .
Tak asi málo
z destilatov mozem hrusku a slivku, borovicku ani nie...
vodka len smirnoff, finlandia, stolicnaja...
preferujwm whisky a whiskey ale decentne...
ako mladsi som s partiou pil vsetko co malo volume, casom som pookrel a vycibril vkus....
"Co tady deláš?" rekl malý princ opilcovi.
"Piju," odpovêdel smutne opilec.
"A proč piješ?" zeptal se malý princ.
"Abych zapomnêl," rekl opilec.
"Abys zapomnel na co?" vyzvídal malý princ a užh ho začínal litovat.
"Abych zapomnel, že se stydím," priznal se opilec a sklonil hlavu.
"A proč se stydíš?" vyptával se stále malý princ, protože mu by rád pomohl.
"Stydím se, že piju!" rekl opilec a nadobro se odmlčel.
A malý princ zmaten odešel.
Samozrejme ináč pijem väčšinou keď sa ideme zabaviť, potrebujem sa trošku uvoľniť, alebo tak..