chyba mi tu moznost, ale neviem presne aka proste si raz za 4 mesiace (cca) vypijem.da sa povedat pre zabavu,ale nie je to zas tak,ze bez alkoholu by som sa zabavat nevedela a to ty vies..
@15@wera55555 No to si mi teda "dala". Ach, neznesieš keď niekto označí niečo, čo práve ty nepovažuješ za vhodné. Je to tvoj problém. Si len 14 ročné zasrané decko. Chápem to.
Alkoholici, vzchopme sa. Statistiky dokazuju, ze pohanov zacina pribudat. Za chvilu bude zakon na ochranu nepijanov. Napriklad uz teraz ma nechcu obcas pustit do nocaku, a ked ma pustia, tak musim sediet vpredu .
@kaboooo nejsom 14 ročné decko to sa mi len nechce opraviť vek :p
a inak ty si myslíš že je niekto normálny ak si niekto ničí naschvál zdravie??? to sú potom len debili pretože asi fakticky nevedia čo od dobroty robiť .....neuvedomujú si to čo konajú... ja kebyže mám zdravie normálne tak neviem čo za to dám...všetko čo len môžem..neviete čo je to byť chorý :p
no tka v podstate aby mi chvíľku nebolo tak moc nanič a potom ať ma bolí hlava ráno než by ma malo bolieť srdce kvoli niečomu čo aj tka neovplyvním no neviem sa tomu nijako vyhnúť
ale je pravda že sa to odo mňa viac-menej očakáva ...
@20@wera55555 No, ja si nemyslím, že to normálne je. A nikdy som si to nemyslel. Reagoval som na @8 príspevok, ktorý si ty zavrhla v @10 príspevku. Smiešne to nieje, ale ironicky myslené to bolo. Vážne si myslíš, že čo len jedna osoba s tích, ktorí zvolili tú možnosť, to mysleli vážne?
Veď ty sama by si mala vedieť, že pravosť informácií poskytnutých takýmto spôsobom, nemusia byť vždy pravdivé (viď tvoj vek).
Povieš mi prečo si si dala taký vek? Mne sa to nezdalo smiešne a ani ironické. Mám ťa preto nazvať, hmm, debilkou (? na ženy som to ešte nepoužil).
No pretože si kukni že keď si reagoval dal si @7 a nie @8 preto som to riadne nepochopila.....sa kukni čo si napísal....
Nie nemyslím si že všetci to mysleli vážne ale predsa len niektorý magori to môžu aj vážne brať...a ja by som tú možnosť radšej nedala ani len s tej srandy pretože s takými vážnymi vecami nehodno srandovať :p
Ja viem..ale ako som už hovorila s takými vážnymi vecami nehodno srandovať lebo nikdy nevieme čo sa nám môže stať...
No dala som si ho lebo som sa pomýlila keď som zadávala svoj vek a nechcelo sa mi to už potom opravovať..a som si aj povedala na čo...aspoň sa kuknem koľké decká ma tu nazvú deckom zasraným iba kôli môjmu údajnému veku...
v @8 príspevku som upozorňoval, že to bolo myslené ironicky. A ty si v @10 príspevku neuznala nejakú iróniu pri hlasovaní.
Ja si s takých vecí srandu robím, aspoň občas, ALE NEROBÍM si srandu z ľudí, ktorí tými chorobami trpia. To je dosť veľký a podstatný rozdiel (aspoň pre mňa).
Ďalej, neviem, prečo by som mal niečo brať vážne, keď aj tak umrem. Teraz si nemysli, že všetko mám v P, proste zatiaľ som neprišiel na to, prečo by som to vážne brať mal (a okrem toho na tomto svete som len (AŽ) 21 zasraných rokov, takže som toho moc prežiť nemohol, aby som väčšinu vecí bral vážne).
@kaboooo To ti je jedno že je od teba aj niekto starší a ty mu povieš zasran? veď tak povedzme mladším od teba ho môžeš dávať v pohode...ale keď to povieš niekomu od teba staršiemu...no neviem, neviem...
No okej....už sa mi to aj tak nechce rozoberať...tak proste podľa mňa by sa nemalo s takýchto vecí robiť sranda...ale tak čo niektorý neuvedomelý ľudia si robia tak no čo už..ich problém...sa spamätajú asi až vtedy keď sa im naozaj niečo stane :p
Vidíš ja som prežila menej rokov ako ty ale predsa som asi toho viac zažila...tu vlastne nejde ani o vek ale o to aké sú skúsenosti :p
alkohol pije kazdy,ani ja nemam rad ked sa pije kazdy den ale niekedy treba.a kdo ti povedal ze alkohol nici zdravie?ked ho pijes mierne tak je zdrave.alkohol vyhana bacily.to si radsej mal spravit anketu o cigaretach.tie vzdy nicia zdravie.
Alkohol vo veľkom množstve ničí zdravie. Ak si si nevšimol, nikde neodsudzujem ľudí čo pijú, či už vo veľkom, alebo v malom množstve. A anketu si budem robiť predsa podľa toho, čo ma zaujíma. A mňa len zaujímali dôvody k pitiu.
ja som sice tiez odporcom zneuzivania alkoholu (teda jeho nemierneho pitia a pitia ludi, ktorym to zakon zakazuje), ale z tych moznosti uplne vidno jednostrannost tvorcu ankety a preto tato anketa je dost zla
chybaju tam normalne moznosti, skoro vsetky su hlupe, co su tam.
nicit zdravie? v malych mnozstvach je alkohol zdraviu prospesny.
a tie moznosti o tom, ze to pomaha zabudnut na problemy a ze ostatni cloveka nutia pit, ci piju tiez, ci jak to tam je, to su tiez somariny, takych ludi, co piju kvoli tomuto je malo. zato tam chyba asi najnormalnejsia moznost "lebo mi to chuti".
mozno ze sa len nerozumieme, ale ak je to tak (ze sa nerozumieme), zle si polozil otazku, lebo ak myslis opijanie sa, tak treba to jasne napisat. ja pijem preto, ze mi to chuti (pivo), tvrdy alkohol pijem zriedkavo a vino ako kedy no.
A ešte jednu vec si treba uvedomiť. Kebyže sem dám tú možnosť, ktorá tu chýba ("Pretože mi to chutí"), tak ju dá skoro každý, pretože len málokto pije ak mu to nechutí. Ak by tu bola tá možnosť, tak by tie ostatné stratili význam, lebo by boli takpovediac len "sekundárne"... To by potom mala väčší význam anketa "Piješ?" s možnosťami: "Nie", "Občas", "Pravidelne". Ale to je potom rozdielna podstata oproti tejto. Ale je pravda, že tu nejaké možnosti chýbajú.
Ked už raz za ten mesiac-dva pijem, tak len pre to, aby som sa dostala z depky a aspoň nachílku sa smiala na každej blbine proste väčšinou ked už sa to blíži k najhorším psychickým stavom..
no jednoznačne pre zabavu ...ti co nepiju, ani netusia o kolko zabavy a srandy prišli v živote fakt, to sa neda ani povedat, bez chlastu by bola taka nuda, ze by som zdochol
Už som raz v mojom komentári uviedol, prečo takáto anketa... A teraz k tvojim jednotlivým otázkam:
Nechápem, čo to má s týmto, ale nemusíš sa báť, mám dosť kamarátov... Ale to naozaj nemá nič s alkoholom.
Jedni sa chvastajú, druhí sa za to hanbia - je to rôzne. Nebojím sa vyskúšať ochutnať niečo, ale zatiaľ všetko, čo som ochutnal, mi nechutilo - či už absinth alebo pivo.
Zlé skúsenosti? Tých je nespočetne...
A drogové prevencie v škole? Tým sa vyhýbam, lebo tie, na ktorých som bol, sa nedali počúvať.
proste zijem ako zijem a alkohol mi do toho pasuje naaa co?naco v tom hladat dovody?takisto nehladam dovod preco sa trebarz kamaratim so skaredymi ludmi ci sprostymi proste sa kamaratim,mam ich rad... a co ked su aki su...chapes? disappointed:nevrabvim ze su moji kamosi taki to je proste metafora,trochu blba mozno...
Ja si uz vipijem,raz za cas hej proste,ked mam chut,boli aj horsie casy u mna co kazdy tyzden tri dni v liehu, no to je nepodstatne,ale vekom som dosiel nato ze je to debilina v podstate lebo rano sa zobudim a opica a v podstate je to furt dokola o tom istom a uz vtom nevidim ziadne niake kuzlo jak pred troma rokmi asi alebo dvoma no.proste vekom kazdy dodje nato ze je to vec ktora len cuca peniaze,a ziadne wau to neni,furt dokola to site a zabavat s avjem aj inak. thats all
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
V niečom máš pravdu. Totiž ničiť si zdravie alkoholom je zdĺhavejšie ako cigaretami a nepredpokladal som ani, že tak veľa ludí dá tu možnosť
Ved pit je dobre
a inak ty si myslíš že je niekto normálny ak si niekto ničí naschvál zdravie??? to sú potom len debili pretože asi fakticky nevedia čo od dobroty robiť .....neuvedomujú si to čo konajú... ja kebyže mám zdravie normálne tak neviem čo za to dám...všetko čo len môžem..neviete čo je to byť chorý :p
ale je pravda že sa to odo mňa viac-menej očakáva ...
Veď ty sama by si mala vedieť, že pravosť informácií poskytnutých takýmto spôsobom, nemusia byť vždy pravdivé (viď tvoj vek).
Povieš mi prečo si si dala taký vek? Mne sa to nezdalo smiešne a ani ironické. Mám ťa preto nazvať, hmm, debilkou (? na ženy som to ešte nepoužil).
Nie nemyslím si že všetci to mysleli vážne ale predsa len niektorý magori to môžu aj vážne brať...a ja by som tú možnosť radšej nedala ani len s tej srandy pretože s takými vážnymi vecami nehodno srandovať :p
Ja viem..ale ako som už hovorila s takými vážnymi vecami nehodno srandovať lebo nikdy nevieme čo sa nám môže stať...
No dala som si ho lebo som sa pomýlila keď som zadávala svoj vek a nechcelo sa mi to už potom opravovať..a som si aj povedala na čo...aspoň sa kuknem koľké decká ma tu nazvú deckom zasraným iba kôli môjmu údajnému veku...
Ja som reagoval na tvoj príspevok - @7
v @8 príspevku som upozorňoval, že to bolo myslené ironicky. A ty si v @10 príspevku neuznala nejakú iróniu pri hlasovaní.
Ja si s takých vecí srandu robím, aspoň občas, ALE NEROBÍM si srandu z ľudí, ktorí tými chorobami trpia. To je dosť veľký a podstatný rozdiel (aspoň pre mňa).
Ďalej, neviem, prečo by som mal niečo brať vážne, keď aj tak umrem. Teraz si nemysli, že všetko mám v P, proste zatiaľ som neprišiel na to, prečo by som to vážne brať mal (a okrem toho na tomto svete som len (AŽ) 21 zasraných rokov, takže som toho moc prežiť nemohol, aby som väčšinu vecí bral vážne).
No okej....už sa mi to aj tak nechce rozoberať...tak proste podľa mňa by sa nemalo s takýchto vecí robiť sranda...ale tak čo niektorý neuvedomelý ľudia si robia tak no čo už..ich problém...sa spamätajú asi až vtedy keď sa im naozaj niečo stane :p
Vidíš ja som prežila menej rokov ako ty ale predsa som asi toho viac zažila...tu vlastne nejde ani o vek ale o to aké sú skúsenosti :p
alkohol pije kazdy,ani ja nemam rad ked sa pije kazdy den ale niekedy treba.a kdo ti povedal ze alkohol nici zdravie?ked ho pijes mierne tak je zdrave.alkohol vyhana bacily.to si radsej mal spravit anketu o cigaretach.tie vzdy nicia zdravie.
A hej, súhlasím, je to aj o skúsenostiach.
Alkohol vo veľkom množstve ničí zdravie. Ak si si nevšimol, nikde neodsudzujem ľudí čo pijú, či už vo veľkom, alebo v malom množstve. A anketu si budem robiť predsa podľa toho, čo ma zaujíma. A mňa len zaujímali dôvody k pitiu.
chybaju tam normalne moznosti, skoro vsetky su hlupe, co su tam.
nicit zdravie? v malych mnozstvach je alkohol zdraviu prospesny.
a tie moznosti o tom, ze to pomaha zabudnut na problemy a ze ostatni cloveka nutia pit, ci piju tiez, ci jak to tam je, to su tiez somariny, takych ludi, co piju kvoli tomuto je malo. zato tam chyba asi najnormalnejsia moznost "lebo mi to chuti".
mozno ze sa len nerozumieme, ale ak je to tak (ze sa nerozumieme), zle si polozil otazku, lebo ak myslis opijanie sa, tak treba to jasne napisat. ja pijem preto, ze mi to chuti (pivo), tvrdy alkohol pijem zriedkavo a vino ako kedy no.
Máš pravdu, zle položená otázka.
Ale dovolím si nesúhlasiť s tým, že takých ľudí, čo pijú aby si uľahčili utrpenie je málo, lebo osobne ich poznám viac, ako abstinentov.
ja takych nepoznam ziadnych, aspon o nich neviem. teda..niekedy mam chut sa opit z toho dovodu, ale nerobim to nikdy
a ostatni co poznam a piju, piju v ramci zabavy
A ešte jednu vec si treba uvedomiť. Kebyže sem dám tú možnosť, ktorá tu chýba ("Pretože mi to chutí"), tak ju dá skoro každý, pretože len málokto pije ak mu to nechutí. Ak by tu bola tá možnosť, tak by tie ostatné stratili význam, lebo by boli takpovediac len "sekundárne"... To by potom mala väčší význam anketa "Piješ?" s možnosťami: "Nie", "Občas", "Pravidelne". Ale to je potom rozdielna podstata oproti tejto. Ale je pravda, že tu nejaké možnosti chýbajú.
hoci poznam par kamosov, ktori ked sa chcu opit, tak vobec nepozeraju na to, ci im to chuti proste chytro zapiju a ide im len o dosiahnutie opitosti
Vysvetlil som, prečo som ju tam nedal.
kokos, fakt si myslis, ze ti niekto da odpoved, s ktorou budes spokojna???
štyridsať druhov koňakov ovoniavať,
to bola, bože,
to bola sloboda,
toto bol univerzalizmus,
veliký pocit života.
Kto hľadá v alkohole iba mok
na uháňanie smädu,
ten nevie, čo je viesť s duchom krok,
ten nezná úžasnosti rozletov,
len ľudskú prízemnosť a ľudskú biedu.
pretože pre mňa to už nie je synonymom zábavy, parties a podobne. je to umenie
preco zakladas taketo ankety?
nikto ta nema rad?
vsetci sa v skole chvastaju ze boli opily ale ty sa to bojis vyskusat?
zle skusenosti s inou opilou osobou?
raz si sa opila a bolo ti zle?
ucitelka v skole ta postrasila tymi moznostami?
Už som raz v mojom komentári uviedol, prečo takáto anketa... A teraz k tvojim jednotlivým otázkam:
Nechápem, čo to má s týmto, ale nemusíš sa báť, mám dosť kamarátov... Ale to naozaj nemá nič s alkoholom.
Jedni sa chvastajú, druhí sa za to hanbia - je to rôzne. Nebojím sa vyskúšať ochutnať niečo, ale zatiaľ všetko, čo som ochutnal, mi nechutilo - či už absinth alebo pivo.
Zlé skúsenosti? Tých je nespočetne...
A drogové prevencie v škole? Tým sa vyhýbam, lebo tie, na ktorých som bol, sa nedali počúvať.
bla bla bla alkohol
proste zijem ako zijem a alkohol mi do toho pasuje naaa co?naco v tom hladat dovody?takisto nehladam dovod preco sa trebarz kamaratim so skaredymi ludmi ci sprostymi proste sa kamaratim,mam ich rad... a co ked su aki su...chapes? disappointed:nevrabvim ze su moji kamosi taki to je proste metafora,trochu blba mozno...