kvoli peniazom. Ja nechcem byt slavny iba chcem byt v niecom odbornik, byt uznavany v istom dobore. Slava je na nic pretoze prachy mozem mat aj bez nej a trapny som uz aj bez toho a fakt nepotrebujem aby si kazdy o mne cital klamstva a za kazdym rohom na mna cihal paparazzi.
Slava je pekna predstava, ale realita je ina. Vacsinou deti a mladistvy snivaju o tom, ze chcu byt slavny.
to je jednoduché... pretože z každej strany na nás hučia média, všetky tie komerčné televízie a časopisy v štýle nový čas.. vzbudzujú v nás "závistlivosť" a pocit že sme menej... jednoduchá rovnica Ale život celebritiek nieje vobec taký ružový ako ukazujú...
väčšina lebo závidí a nie je sama so sebou spokojná. chcú pozornosť, peniaze atď. a potom možno zopár ľudí, už s rozumom, ktorí chcú svetu aj niečo užitočné dať, priniesť alebo predniesť.
Ked to tu tak citam, tak suhlasim vlastne s vacsinou reakcii... Hlavne s tym nazorom suhlasim, ze ludi to hrozne laka, pretoze vsetky media prezentuju znamych ludi, ako keby boli nieco viac, ako my ostatni. A pritom to nie len ze nie je pravda, ale casto krat je to aj uplne naopak.
Urcite sa nad tym kazdy raz za zivot v skrytu duse zamysli, takze nebudem tvrdit, ze ja som vynimka, ale neviem ci by som to vobec zvladla. Som totiz neskutocny introvert a tremista... Myslim si, ze slava a popularita su skor pre ludi, ktori su aj tak trocha exhibicionisti, oblubuju spolocnost a tak.
Ja by som chcel byt slavny len s jedineho dovodu: Aby som bol nesmrtelny! Pretoze bezny clovek ked zomrie tak ho oplacu jeho blizky , pochovaju ho a o par rokov sa uz ani nebude vediet ze zil.. a toto mne nestaci.. Chcem byt slavny ako napriklad Pytagoras, ktory zil ani vlastne neviem kedy ale viem ze davno a ked toto meno poviem tak kazdy clovek vie ze to bol nejaky davno zijuci matematik .. chapete? ani nevieme ako vyzeral ale vieme ze zil a jeho posolstvo zije tiez, pytagorova veta je dodnes velmi cennym zrnkom mudrosti a vyuziva sa stale .. typek si proste dal namahu, makal , pracoval a teraz zije.. a uz vela storoci zije..
pre toto chcem byt slavny aj ja.. chcem spravit kus prace ktoru ludia ocenia a cim dlhsie si to budu pametat tym viac im budem vdacny.. a vobec tu nejde o peniaze .. peniaze mozem jebat to je len chvilkova rozkos dobra len pre slabovidiace povahy.. ja chcem zit aj ked uz milionari budu davno mrtvy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
aj ja by som chcela byt slavna, ale mozno az po smrti
Slava je pekna predstava, ale realita je ina. Vacsinou deti a mladistvy snivaju o tom, ze chcu byt slavny.
Urcite sa nad tym kazdy raz za zivot v skrytu duse zamysli, takze nebudem tvrdit, ze ja som vynimka, ale neviem ci by som to vobec zvladla. Som totiz neskutocny introvert a tremista... Myslim si, ze slava a popularita su skor pre ludi, ktori su aj tak trocha exhibicionisti, oblubuju spolocnost a tak.
a tí čo chcu byt slávny chcu byt len bohatý len nepovedia že chcu prachy ale že chcu byt slávny..
pre toto chcem byt slavny aj ja.. chcem spravit kus prace ktoru ludia ocenia a cim dlhsie si to budu pametat tym viac im budem vdacny.. a vobec tu nejde o peniaze .. peniaze mozem jebat to je len chvilkova rozkos dobra len pre slabovidiace povahy.. ja chcem zit aj ked uz milionari budu davno mrtvy..