prečo sa "nasťahovali" práve na birdz? prečo blogujete práve tu, prečo píšete statusy práve tu, prečo dávate fotky práve sem? prosím si reálne pochopiteľné vysvetlenie prečo. uvažujem totiž, či sa vrátiť. či je ešte kvôli čomu.
PRETOZE INE CHATY NEPONUKAJU tolko moznosti ako birdz, ci upravy vlastneho csska, ci blogu, statusy je to vsetko a nic tu nechyba. POKEC sucks jednym slovom
Lebo napríklad na FB nemám takú anonymitu, preto tam nepridávam ani statusy. A sem chodím hlavne kvôli fóru, inde takéto nenájdem, ostatné fóra sú bud pre rodičov alebo skôr pre starších ľudí.
@matii nie nemáš pravdu. Na birdzi som bývala aktívnejšia, aj na stretká som chodila, vedela som o čo tu ide. Ale mám pocit, že to tu celé padlo, prišla sem "nová generácia" a robí si tu z toho pokec. (viď len tie podaktoré stupidné fóra ktoré sa tu zakladajú.) Chcela som skôr zistiť, či tu je ešte niekto, pre koho je Birdz stále tým čím býval, alternatívnym miestom kde sa môžeš vysmiať, vyplakať, napísať problém a kde ti ho niekto pomôže rozumne riešiť. Chcela som vedieť, či keď sem napíšem svoje básne, či ich niekto pochopí, či ich niekto zkritizuje, a vôbec, či si ich niekto prečíta. Ale po podaktorých reakciách v tomto fóre som fakt dosť sklamaná mentalitou ľudu... ale taká je teraz už asi všade.
Najmä kvôli anonymite a preto, že je tu všetko pokope (fórum - to mám najradšej, blogy, stavy... teraz dokonca aj TV program A páči sa mi, že sa tu dá upravovať dizajn. A ľudia sú tu tiež veľmi milí (s ktorými som si písala)
pretoze na pokeci mi vypisuju sami kreteni a uchylaci a na fb nerada chodim lebo je tak komercny a je mi zle s tych trapnych statusov co si tam vsetci hadzu koho to zaujima ze som si nalakovala nechty ,idem sa vycikat ...a podobne traposiny co tam ludia hadzu a vzdy mi niekto posle ziadost o priatelstvo a nikdy mi nenapise ,do prdele naco mi ju posiela,len preto lebo pozna moj ksicht ,a tie trapne testy ,no ked som sa nudila som si daky z haluze spravila,ale je to len strata casu a okrem toho cez ten blby chat sa nahovno pise atd.
a tu na birdzi to nielen ze vyzera lepsie ,ale je tu viac moznosti,mozem si upravit webku podla seba, ,vytvorit diskusiu anketu napisat blog, pridat fotky a vobec mi tu nevadi ze si tie fotky pozru aj cudzi ludia,kdezto na pokeci a fb mi to strasne vadilo ,lebo sem nechodi tolke kvantum ludi a do ts-ky mozem toho napisat kolko chcem nieje to obmedzene a aj smajlikovia su tu zadarmo
@onedisunity vies ja to chapem takto na pokeci nemozes zalozit diskusiu alebo anketu tam je to ako chat a na facebooku si myslim ze je to tiez len o chate aj ked neviem ci tam sa da zalozit diskusia alebo anketa nakolko tam doposial niesom zaregistrovany....
a mozem len skonstatovat ze to dobre ludstvo z birdzu odchadza ved si povedz
a tiez dufam ze sa to tu zlepsi ale je to ako cakat na zjavenie kim sa zlepsi komunikacia a nebude sa tu nadavat a nebude sa to tu priblizovat pokecu mentalitou....
bavi ma citat si vase problemy a aj riesenia a clovek tu moze verejne pred vsetkych predlozit svoj osobny problem a vidiet nazory a rady ostatnych z roznych uhlov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a fb je uz cely zmagoreny
@majqqqo to vystihol
nikto ma tu nepozná
Fórum, kt. preferujem oproti chatu.
Tvorba jedného človeka pokope.
Rozumná činnosť adminov.
Málokoho tu poznám osobne.
Atmosféra, kt. usera nemotivuje stať sa totálnym kokotom.
To, akí ľudia tu chodia už bohužiaľ ovplyvniť nemôžeš..
Ale + ktoré je, že tu už nie je tak veľa tém ohľadom "Som tehotnáá" a podobne..
Ale zase -, je tu viac fake uživateľov ..
Ak chceš odísť inde - v pohode..
Ale nepoznám lepšiu stránku, kde je tak skvelá komunita,
stránku, ktorá ponúka tak veľa možností (blog, statusy, css, webky, fóra...),
stránku zo slobodným prejavom ..
Navyše, musíš byť úplne maximálny kok*t aby si vôbec dostal ban..
Napríklad na pokeci, ho dostaneš v pohode..
a tu na birdzi to nielen ze vyzera lepsie ,ale je tu viac moznosti,mozem si upravit webku podla seba, ,vytvorit diskusiu anketu napisat blog, pridat fotky a vobec mi tu nevadi ze si tie fotky pozru aj cudzi ludia,kdezto na pokeci a fb mi to strasne vadilo ,lebo sem nechodi tolke kvantum ludi a do ts-ky mozem toho napisat kolko chcem nieje to obmedzene a aj smajlikovia su tu zadarmo
a mozem len skonstatovat ze to dobre ludstvo z birdzu odchadza ved si povedz
bola tu-@ludmila @savannah @zirafka atd a kde su? zo stareho zostavenia tu ostal @mayo ja @sarah_whiteflower a este zopar ale naratal by som ich asi na jednej ruke mozno....
a tiez dufam ze sa to tu zlepsi ale je to ako cakat na zjavenie kim sa zlepsi komunikacia a nebude sa tu nadavat a nebude sa to tu priblizovat pokecu mentalitou....
a mne sa jedná skôr o ľudí čo sú tu ako o funkcie ktoré birdz ponúka.
ved vravim ze nevedno kam odchadzaju z birdzu ludia co tu chodievali mozno na facebook...
no ja som si myslel ze aktualne birdz je ako (jedna velka rodina-partia ci co....)
no inak som zalozil jeden klub a niako stagnuje (ale podobnost s pokecom a facebookom je cisto nahodna.... )
a okrem toho je tu riadna sranda