.ja nehovorim ze je to hlupost..ale ani ze je uzasny..len mi lezie na nervy ako kazdy len o nom hovori..sa idu po*** a ziju v oblakoch .. ..aj tie upirske fora hlupe ..
dobre,bol to dost otrepany pribeh a kecy,kecy ale obsadenie bolo dobre teda na toho edwarda som odpadavala ale to neva keby nebolo take obsadenia ake bolo si to ani nepozriem
To je názov témy!
Mne sa nepáči už z toho titulu, že je natočený podľa knihy.
Navyše podľa knihy s maximálne dementne reagujúcimi postavami, nerealistickými dialógmi, nedostatkom uvádzacích viet, nezáživne podaným dejom, prirýchlym a zle vykresleným spádom.
Ďalej je romantický, a ja romantické filmy (s výnimkou Rozumu a citu) nemôžem vystáť.
Soundtrack mi vyslovene prekážal, okrem Let Me Sign, ktorá hrala necelé dve minúty.
Na koniec obsadenie...hlavne upíri nevyzerali tak, ako boli popísaní v knihe (nemyslím teraz neprirodzeen krásni atď.); predstaviteľka Belly celý film pozerala ako srnka do reflektorov, s pootvorenými ústami, a hrala celkovo dosť zdochnuto.
Kedy sa prestali točiť filmy, v ktorých ste mohli stopnúť v ktorekojľvek sekunde a všetci jednoducho hrali na plný plyn?
PRAVIDLÁ A PODMIENKY PÍSANIA KOMENTOV:
1. je zákazané urážať iných ľudí a nadávať im!
2. je zakázané písať do komentov reklamy alebo odkazy na iné webové servery!
3. je zakázané propagovať politické zoskupenia, náboženstvo, cirkev, sekty, komunizmus, fašizmus, terorizmus a podobne...
4. snažte sa nepísať nadávky (počet nadáviek na jedného uživateľa je limitovaný, tak ich radšej nepíš, alebo len výnimočne!)
TIP: Ak chceš reagovať na človeka uveď pred jeho nick zavináč a jeho nick sa zmení na linku na jeho webku napr. @tomas , ak chceš reagovať na konkrétny komentár uveď zavináč a číslo komentu napr. @3 a zmení sa automaticky na linku na príslušný koment. Dobré, že?
Film bol skvelý..plno akcie,skvelé herecké obsadenie atď...mozno ked raz natocite podobne schopny film tak mozte kritizovat ine filmy... ja som precital knihu aj film..a musim povedta ze dost z knihy bolo vo filme ponechane..bol tam aj humor..mozno mohli trosku viac priblizit vztah Belly a Edwarda ale inak skvele...
akoo neda sa povedat ze sa mi nepaci...praveze dufam ze si to pozriem alebo si precitam knihu...aj ked uprednostnujem tu knihu...ale proste ide o to ze sa tomu urobila taka obrovska reklama ze to ludi uz az tak nezaujima skor im to leze na nervy
preco sa mi nepacil... jedna z prvych veci bola to, ze v dnesnej dobe sa tocia filmy len o upirskych teenageroch.... aby to nebolo malo, tak tito upiri sa na slnku leskli(!!!) namiestoto toho aby zhoreli na popol v smrtelnych krcoch... byvaju v sklenenom domci v horach, namiesto rakvy na oddych maju doma zbierku maturitnych ciapok... a hovoria si "vegetariani" lebo piju len krv zvierat... WHAT THE FUCK??? ... osobne som za navrat grofa Draculu
Lebo je to další kasový "trhák" s napúdrovaným kenom pre nadržané 13-tky.
Je mi jedno aké kvality ten film má, už len tým propagovaním a davovou psychózou sa mi zhnusil.
Podobne ako Harry Potter, Piráti z Karibiku, High School Musical a iné sračky bez hlbšej pointy.
@yumminko , človek, ktorý vymyslel takzvaný argument 'urob to lepšie a potom kritizuj', by mal byť análne sprznený žeravým kutáčom.
Umenie sa nerobí pre umelcov.
Nemám právo posudzovať hudbu, keď nepoznám noty?Nemám právo povedať, že Avignonské slečny je ohyzdný obraz, lebo neviem maľovať?Nemám právo povedať, že Meyerovej štýl písania sa mi nepáči, lebo ja sama neviem písať?Nemám právo poveať, že ten a ten film ma neoslovil, lebo neviem natočiť lepší?
Citujem triednu: ,,Akože kde sme?"
Ja nepôjdem natáčať film preto, aby som mohla povedať, že Twilight je v mojich očiach odpad.
@narazuvzdornaa svata pravda...no ale ja hram divadlo 12 rokov mozem teda kritizovat aspon herecke vykony...zle zle zle najma ta bella bola jak tela haha to sa este aj rymuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
takych filmov jak hento je plno, ale su aspon realisticke, zmysluplne a s pointou
a hej. aj nudny
Mne sa nepáči už z toho titulu, že je natočený podľa knihy.
Navyše podľa knihy s maximálne dementne reagujúcimi postavami, nerealistickými dialógmi, nedostatkom uvádzacích viet, nezáživne podaným dejom, prirýchlym a zle vykresleným spádom.
Ďalej je romantický, a ja romantické filmy (s výnimkou Rozumu a citu) nemôžem vystáť.
Soundtrack mi vyslovene prekážal, okrem Let Me Sign, ktorá hrala necelé dve minúty.
Na koniec obsadenie...hlavne upíri nevyzerali tak, ako boli popísaní v knihe (nemyslím teraz neprirodzeen krásni atď.); predstaviteľka Belly celý film pozerala ako srnka do reflektorov, s pootvorenými ústami, a hrala celkovo dosť zdochnuto.
Kedy sa prestali točiť filmy, v ktorých ste mohli stopnúť v ktorekojľvek sekunde a všetci jednoducho hrali na plný plyn?
1. je zákazané urážať iných ľudí a nadávať im!
2. je zakázané písať do komentov reklamy alebo odkazy na iné webové servery!
3. je zakázané propagovať politické zoskupenia, náboženstvo, cirkev, sekty, komunizmus, fašizmus, terorizmus a podobne...
4. snažte sa nepísať nadávky (počet nadáviek na jedného uživateľa je limitovaný, tak ich radšej nepíš, alebo len výnimočne!)
TIP: Ak chceš reagovať na človeka uveď pred jeho nick zavináč a jeho nick sa zmení na linku na jeho webku napr. @tomas , ak chceš reagovať na konkrétny komentár uveď zavináč a číslo komentu napr. @3 a zmení sa automaticky na linku na príslušný koment. Dobré, že?
Kiksna007, sem napíš svoj koment:
kniha bola leeepsiaa!! film bol priemerny.
pred hodinou som prisla z kina. Hadajte na com som bola
peterkooo ma pravdu, najlepsie je, ked hraju baseball, milujem to
Je mi jedno aké kvality ten film má, už len tým propagovaním a davovou psychózou sa mi zhnusil.
Podobne ako Harry Potter, Piráti z Karibiku, High School Musical a iné sračky bez hlbšej pointy.
Umenie sa nerobí pre umelcov.
Nemám právo posudzovať hudbu, keď nepoznám noty?Nemám právo povedať, že Avignonské slečny je ohyzdný obraz, lebo neviem maľovať?Nemám právo povedať, že Meyerovej štýl písania sa mi nepáči, lebo ja sama neviem písať?Nemám právo poveať, že ten a ten film ma neoslovil, lebo neviem natočiť lepší?
Citujem triednu: ,,Akože kde sme?"
Ja nepôjdem natáčať film preto, aby som mohla povedať, že Twilight je v mojich očiach odpad.