mno ano ,ono to tak vacsinou byva,ze kto ma privelke reci nieco tym kompenzuje popripade zakryva alebo varianta 2 ano existuju aj xlapi riadiaci sa heslom ,co sa hybe presukam ,ale to uz je ina kapitola...
rozprávať sa o sexe je v niektorých prípadoch ťažké...stále musia na to byť dvaja a poprípade jeden z nich ten iniciatívnejší a viesť toho druhého kým sa osmelí....je to téma ktorá sa nedá rozoberať ako úlet, chce to pochopenie a toleranciu...(asi som napísal k veci
ked nemas s kym o sexe, tak napis TSku mne ale nie. proste niekto nerad rozprava o svojom sukromi, si si urcite vsimla, a sex je vec sukromna a chulostiva Je rozdiel rozpravat o tom ze to existuje a o tom ake to bolo naposledy a vacsina ludi nema rada keci, ale ciny o sexe sa nekeca, sex sa robi
Suhlasim, ono zalezi o com presne chces hovorit, ja tiez si niektore veci nechavam pre seba respektive sa o tom rozpravam len s par ludmi pretoze ostatnych do toho nic a nechce sa mi s nimi rozoberat to. Takze dovod je viac.
mám jednu super kamarátku s ktorou sa o sexe bavíme takmer stále keď sme spolu a bežne sa mi do podrobna zveruje s jej sexuálnymi zážitkami s chlapmi...radíme si atď to záleží aj na osobe s ktorou by som sa o sexe bavila, skôr s dobrou kamarátkou s ktorou sme na tom podobne v tejto oblasti je mi to najlepšie
chalani sa často boja o tom hovoriť s babou no... neviem so mnou sa chalani nebáli, práveže sa ma pýtali také veci že no koniec... ale tak to vlastne preto, že som ich kamarátka, ktorú nechcú pretiahnuť
ale tak ak sa hanbia, asi majú na sebe niečo, za čo sa hanbia, napr. sú panicmi a pod.... takí sa boja...
a čo sa dievčat týka, tie sú buď KDH-čky, alebo sa nehanbia... to sú aspoň moje skúsenosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale tak ak sa hanbia, asi majú na sebe niečo, za čo sa hanbia, napr. sú panicmi a pod.... takí sa boja...
a čo sa dievčat týka, tie sú buď KDH-čky, alebo sa nehanbia... to sú aspoň moje skúsenosti