hm mama 16 rokov a viem ze je morlane ze sa rodica staraju o svoje deti chcu im dobre ale starat sa do vzathov no enviem??,,cchela yb som poradit alebo ako to ej u vas ked vam mama pise za vas sms frajerom ??myslim si ze to je zasahovanie do sukromia nie
hajzelodkosti-hm tot nepotrebuje aby si mi poradil sama viem ze ej to normalne alesnad pisat a volat si kde soma co ja viem to uz nie je normlane ci hej???
tak to je silna kava... moji fotrovci by si cosi take nedovolili, to si budes musiet vysvetlit s mamou alebo potom si davat bacha a mat svoj mobil stale so sebou.
hm..ja mam tiez 16 a take cosi mame nikdy nedovolim nedovolila som a je a ani nedovolujem nikdy...na jednej strane musime chapat ze sa boja o to s kym sa stretavas a chcu ta chranitr..ale na druhej strane by si sa s nimi mala porozpravat..ze uz nie si to male dievcatko ktore tu pobehovala pred 12 rokmi
CHAVEZ- hm to robim lenze ona ma aj jeho cilo a vypysuje zamna vies a ked jeje poviem povie ench sa nestara stale ma kontroluje a dokonca aj moju starsiu sestru!
martinka121-hm viem to som si snu povedalla aj s oci do oci ale nezabere stara ma taha aj do veci skym mama alebo enmam byt ze sa mama nemam snim rozist uz envladzem disappointed:(
small_angeĺ-snazila som sa jeje to vysvetlit a nic nezabera nepocuva ma stale si hovori to svoje,,,o nom vies vsetko ale stale kam s apohnem kde som skym kdo vsetko...este aj na pokec a dopysuje zamna!
Tak toto by som jej nikdy nedovolila, to ze sa o teba bojí je síce pekné, ale co je moc, to je moc. Skus sa s nou o tom porozpravat a ak nepomoze, tak si zarob na svoj vlastny fon a sim kartu a moze si tak nanajvys piskat. Teda aspon ja by som to tak spravila.
Tak potom ti fakt ostava uz len jedine a to mat mobil vzdy so sebou a s priatelovi povedat ze nech berie do uvahy iba sms z tbojho mobilu... popriapde si dohodnut nejaky znak napr bozkavacieho smajla na konci alebo LT prosto nieco o com budete vediet len vy dvaja a bude to nieco nenapadne. Tak nevzniknu nedorozumenia a je to.
adulicek01-hm to by som spravila rada ale nedokazem to som taka husna povaha ze nedkazem sa sniemyk nerozpravat a to ej ta chyba mozno ty nato odvahu ams ale ja nie!!to je to
nika42-hm uz som to tobila no nezabera uz neviem ako dalej!!!!mamina si to nenecha vysvetlit vzdy si mle to svoje a ked na nu zkunem ze jeje to cchme vysvetlit mi da facku
Musis najst nejaku vec za ktoru sa hanbi, urcite ma nejaky preslap o ktorom si mysli ze o nom nevies ale ty o nom vies alebo nieco co by si na nu mohla vytiahnut pri hadke a cim by si ju zaskocila a umlcala kym by si jej vysvetlila o co ide...ak nic ine neplati, tak treba vydierat, nie v pravom slova zmysle ale chapes...do unosnej miery...aby musela pristupit na tvoje parvidla...nic take na nu nemas?
odkial ma tvoja mam tel. cislo na tvojho frajera? co sa im nepaci. Podaj tresne oznamenia za vniknutie do tvojho surkomia ale nie.
vsak su to rodicia. este si mlada, pockaj, ked ty budes matka a budes mat taky isty problem. i ked aj mna by to nasralo. Ale su to rodicia
Podla mna si musela daco vyviest o com mi nevieme. Za normalnych okolnosti by to asi nerboli si myslim.
Skor by som sa jej pekne v klude opytal, preco sa stara do tvojho vstahu, a odpoved nie je lebo alebo daco take. POkial povie lebo alebo nieoc take, tak jej asi nesedi a predstavovala by si ineho v tovojom zivote
co vlastne vypisuje tvojmu frajerovi? pyta sa ho, kde ste boli, co ste robili alebo nieco ine? Nepochopim ju...ale voltage ma pravdu, musis jej nieco take povedat, co ju zaskoci...na moju zabera taka fraza ze "z vasej strany bolo tych podvodov uz dost!" a potom urazene odidem do izby
pls pomozte mi bo vsetci z rodiny si myslia a chcu aby som chodila s jednym mojim spoluziak a myslia si ze som donho a chcem presvedcit ze nie som donho a nech mi daju s tym uz konecne pokoj ale zaroven som donho lenze pomaly kazda baba je donho v triede a bojim sa ze ked mu to poviem uz sa nebude so mnou bavit
uz som vybuchla kazdemu z rodiny vynadala spoluzak sa so mnou nebavi a dovod:ani neviem aky...proste mi zacal nadavat prestal sa z nicoho nic so mnou bavit asi za to ze som necela hrat s nim ani som nehrala cs(counter strika) zistila som ze chodi so spoluziackou jeho sesternica ked ma videla kukala na mna jak na 7. div sveta pohadala som sa s nim ked som v piatok sla okolo vozna vlaku som citila ze on je tam ale nevedela som ze pojde vlakom lebo ja nim chodim ale on chodi autom do skoly...uz ani neviem co k nemu citim a co on ku mne tak to uz vobec neviem...no ok...uz som sa vypisala tak uz som spokojnesia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@1 neprehanaj
omg
Proste daj najavo,ze si nezelas,ale normalnym sposobom,aby ti zasahovala do sukromia.
Podla mna sa len chce dozvedeit nieco onom,tak jej o nom povedz a vysvetli kay je,ze sa nemusi bat a hotovo.
vsak su to rodicia. este si mlada, pockaj, ked ty budes matka a budes mat taky isty problem. i ked aj mna by to nasralo. Ale su to rodicia
Podla mna si musela daco vyviest o com mi nevieme. Za normalnych okolnosti by to asi nerboli si myslim.
Skor by som sa jej pekne v klude opytal, preco sa stara do tvojho vstahu, a odpoved nie je lebo alebo daco take. POkial povie lebo alebo nieoc take, tak jej asi nesedi a predstavovala by si ineho v tovojom zivote