Prečo sa spravajú niektorí homosexuáli ako kokoti?
Ahojte. Zas tu mám niečo s homosexualitou. Prečo sa podľa vás správajú niektorí homosexuáli ako kokoti, teda myslím tých gejov, čo sa obliekajú ako nejaké ženy a správajú sa ako blondínky? (Teraz nehovoríme o tých normálnych homosexuáloch ale buzerantoch)
@warble narážaš na mňa? Btw ja ich neurážam ale fakt tu rozpravam o tých kokotoch čo majú vymleté mozgy. Fakt napíš si na youtube Ján Zelenka a uvidíš o akých hovorím. Hovoril som, že nemyslím tých normálnych. NORMÁLNYCH kapišto?
Lebo sa riadia myšlienkou: "Keď chceš polapiť kokot, musíš sa stať kokotom!"
Stačí ti takéto vysvetlenie, vychádzajúce z najlepšej tradície orientálnej filozofie? :S
vacsina homosexualov su kokoti to s tebou suhlasim , ale nie kvoli tomu ze sa obliekaju ako zeny.. jednoducho takto chcu vyzerat, takto su stastnejsi preco to vobec rozoberat
@4 pretoze aj heterosexuli sa spravaju ako kokoti (ked ta gadzo pichne nozom lebo je najebany a plny testoteronu po diskoteke, preco heterak znasil holku v parku a jej kamosa dobil na smrt? Pretoze hocikto sa moze spravat ako kokot! Mame moznost volby...)
myslím si, že každý má právo obliekať sa a správať sa ako chce (dokým tým niekomu neubližuje alebo neobmedzuje slobodu druhých)... takže ak si dá chalan či už hetero alebo gej ružové tričko a opätky tak ti to môže byť jedno, pokiaľ ti tým šteklom nenakope riť ....
btw Zelenka naschvál preháňa... nemôžeš predsa porovnávať obyčajne reálne žijúcich gejov a naschvál preafektovaného chalana, čo sa len snaží provokovať ľudí
@dumbledore prečo? Veď som len položil otázku na ktorú som chcel vedieť váš názor.
@Tom551 síce to znie divne ale áno. Niečo ich k tomuto správaniu musí viesť.
@Scimitar101 áno z části je to pravda, ale robiť to celý život? Na to chcieť treba veľké nervy. Ja mám takú teóriu, že väčšina homosexuálov má pridaných viac ženských buniek a preto sa správajú ako ženy. Tož môj názor.
@Miaja no to áno. Problém však je v tom, že takýchto ľudí ako Zelenka je viac. Je ich plný net.
lebo si ich vsimas. Ja sa dobrovolne nemucim nejakym pozeranim toho co ma nebavi, vraj vsak clovek sa citi potom lepsie sam so sebou a svojimi problemami
Jan Zelenka a kopu iných "youtuberov" zo seba robia to čo robia schválne, čím viac sa zhovadia, tým viac počet vzhliadnutí a tým viac peňazí Pozri na takú Biancu Johnson a to je hetero
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Stačí ti takéto vysvetlenie, vychádzajúce z najlepšej tradície orientálnej filozofie? :S
@Tom551 síce to znie divne ale áno. Niečo ich k tomuto správaniu musí viesť.
@Scimitar101 áno z části je to pravda, ale robiť to celý život? Na to chcieť treba veľké nervy. Ja mám takú teóriu, že väčšina homosexuálov má pridaných viac ženských buniek a preto sa správajú ako ženy. Tož môj názor.
@Miaja no to áno. Problém však je v tom, že takýchto ľudí ako Zelenka je viac. Je ich plný net.
@Pank áč15