Ahojte ! Som deviatacka a moj problem alebo otazka je------- este pred prazdninami som bola v skole s chalanmi za jedno teda uplne v pohode , vsetci boli kamaratsky a nemali ziadne predsudky.Moj xalan s ktorym momentale chodim mi pisal ze ma miluje a take
Chcu podla mna vyskusat, hoci ich to moze stat vela...a chcu byt aj zaujimavi, ...mozno vravim sprostost , ale tak mi to pripada ked pride na gympel prvaci, visdim totalne ako sa v priebehu 2 mesiacov zmenili a bude to mozno aj ucinkamitych latok, ucinkami"mestanov" ja neviem...iba viem ze ich to zatial dost bavi...
fuuuha situacie ako je tato (ked sa z okolia stanu retardi) si vyzaduje velmi strategicke jednanie a uvazovanie neunahli sa s rozhodnutiami kazda dilema ma svoj koren hladaj ho moze to byt niekto zlomyselny kto chce rozbit vas vztah pripadne nejaka tvoja neprajnica ci jeho neprajnik ocividne sa stalo nieco o com nevies drzim ti palce
To poznám. Polovica deciek sa zmenila, ked prisli na strednú. dosť radikálne. je na Tebe, či Ti to vyhovuje a pôjdeš s nimi (dolu vodou) alebo ostaneš v ich očiach "slušná šprtka" ale aspoň s jasnou mysľou. /ja som ostala radšej to druhé/
vykasli sa nanho.fetak zostane fetakom,a stale bude viac ,moj kamos ochutnal drogu a teraz sedi v base na 25 rokov lebo robil dilera.tvojmu chalanovi uz pomoze len odvikacka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov