lebo zo začiatku nikomu nevadí, aký ten druhý je, ako sa správa a po pol roku to začne vadiť a väčšinou baby (kamošky) sa snažia zmeniť frajerov a tam to začína .. ale keď už s niekym som tak som s ním preto aký je a nie preto akého by som ho chcel mať, keď aj s muchami, ale tie k tomu patria
ja som sa po pol roku s mojim chalanom nehadala... teda my sa nikdy nehadame... len obcas na icq sme k sebe zly a ironicky ...ehm a to neznamena ze ked sa zacnu hadat uz sa nemaju radi.. no a to ci sa zacnu hadat je u kazdeho paru individualne...
a inak suhlasim s @1 a takisto aj s @3 ...mozno preto sa s mojou laskou nehadame,lebo ja nechcem zmenit jeho a ani on mna teda som si nevsimla ze by sa o to co len pokusal milujem ho takeho aky je
@2 a preco sa hada tvoja sestra s frajerom? maju nejaky dovod? alebo len tak z pici sa hadaju?
ja som toho nazoru ze teprve po polroku sa spoznaju ...
ale kedze nas @8 vztah sa najskor zacal kamatarstvom pak priatelstvom a pak sme to dokopali k laske.. uz sme sa ako tak poznali cize je to stale lepsie.. uz to len nezakriknut
@8 lebo to nie je pol rok ale len tri a tri mesiace @13 ak sa vy nehadate ja som moslim ak je vztah z pravej lasky je krasny a ak jeden miluje toho druheho inak to nejde
preco sa hadaju? no lebo zo zaciatku je to take, ťuťuli muťuli..a potom, ked uz su spolu , tak sa viac posnaju, odhalia pred sebou svoje "chyby" a tomu druhemu sa to nie vzdy paci..aj ked hadky su fajn, lebo tym sa riesia problemy...
ale potom, neskor je to o tej tolerancii a kompromisoch a nie kazdy je schopny zvladnut to, tak radsej cuvne a dovi dopo...
pretoze najprv su oslepeny a zalubeny a po pol roku vyjdu najavo nedostatky a potom je to uz horsie ale ak je tolerancia tak sa to da a samozrejme v ramci medzi
@22 tahaju ďalej, lebo stále čakajú, že sa jeden kvôli tomu druhému zmení a veci sa lusknutím prstov vrátia do normálu, alebo sa zlepšia .. láska je vraj slepá, možno to aj pravda bude a preto sa spolu ťahajú, aj keď to nefunguje
keby neboli hadky nemali by sme dovod na udobrovanie
a chcem vidiet vztah dvoch ludi ktori sa nehadaju...to moze fungovat jedine tak ze ten druhy sa furt prisposobuje az mu z toho rupne v bedne...neexistuju 2 ludia ktori si vo vsetkom vyhovuju...to len niektori hladaju ideal ale ten bohuzial neexistuje
a prečo to tak je? môj názor už odznel veľakrát vyššie, ale myslím, že ideálny pár bez hádok neexistuje pretože ani partneri nie sú dokonalí. vždy sú tam nejaké chybičky ako u jedného, tak aj u druhého.
@27@lucinkahc úplne vo všetkom s tebou súhlasím.. + ide aj o to ako ďaleko dovolia tí dvaja zájsť hádke. ak sa dokážu v pravý čas dohodnúť je to normálne, že sa ľudia i podádajú..
Moja sestra je vlastne moja dvojicka sme sa narodili v rovnaky den a ona je uplne inej povahy ako ja, Dokaze sa pohadat za uplnu kravinu. A jej chalan nema rad namyslene babi. A moja segra podla mna nieje namyslena, ale podla neho hej a stale sa snazi jej vsetku radost pokazit. Segra si prefarbi vlasy a vsetci jej to pochvalia a on jej povie vzdy uplny opak. Pri tom ked si on nieco spravi z vlasami je to v pohode ale ak moja sestra je zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@2 a preco sa hada tvoja sestra s frajerom? maju nejaky dovod? alebo len tak z pici sa hadaju?
Tiez je t oneochota pripustit chyby,tolerovat sa a zmenit.
ale kedze nas @8 vztah sa najskor zacal kamatarstvom pak priatelstvom a pak sme to dokopali k laske.. uz sme sa ako tak poznali cize je to stale lepsie.. uz to len nezakriknut
2.lebo medveď na 4 je maco
3.lebo náš hafan teraz krásne buvá
4.lebo idem spať...
máš toľko možností...
ale potom, neskor je to o tej tolerancii a kompromisoch a nie kazdy je schopny zvladnut to, tak radsej cuvne a dovi dopo...
no a to je tá najväčšia chyba čo môže človek urobiť
Mna by len zaujimalo preco to zvacsa tie pary tahaju dalej aj ked vedia ze k sebe nepasuju.
A este by ma zaujimalo ako sa daju hadkou riesit problemy. Pretoze som este nezazil aby sa hadkou nieco vyriesilo.
Podľa mňa je to skôr zotrvačnosť, túžba mať aspoň niekoho, neschopnosť konať a tak
a chcem vidiet vztah dvoch ludi ktori sa nehadaju...to moze fungovat jedine tak ze ten druhy sa furt prisposobuje az mu z toho rupne v bedne...neexistuju 2 ludia ktori si vo vsetkom vyhovuju...to len niektori hladaju ideal ale ten bohuzial neexistuje
a prečo to tak je? môj názor už odznel veľakrát vyššie, ale myslím, že ideálny pár bez hádok neexistuje pretože ani partneri nie sú dokonalí. vždy sú tam nejaké chybičky ako u jedného, tak aj u druhého.