fu...posledný rok som veľa rôznych vecí nečítala, asi iba sériu Duna, mám rada všemožné (ale len kvalitné) scifi, v manšej miere fantasy, a klasiku - z tej hlavne Shakespeara, a potom tie také kraviny od sestier Bronteových, Oscara Wildea (hlavne jeho rozprávky, v originále sú krásne ) alebo aj slovenských básnikov, občas, ale to fakt len málo
ja si to tiež myslím je to príliš prehodnotené, aj film aj kniha ale keď sa to ľuďom páči tak nech si to čítajú, pozerajú a neviem čo, mňa to nikdy nezaujalo
Nikto sa nejde s nicoho posrat. Dovod preco sa tolkym ludom ludom zapacili tieto knihy je hlavne : magia. Nieco co ta vytrhne s davu a prec od stereotypneho zivota plneho otrokarskej prace. Kde si vdaka magii splnit sny, pripadne velmi zjednodusit cestu k ich naplneniu. Tiez je to pribeh priatelstva a postavy sa spravaju podobne ,az totozne ako kazdy obycajny clovek, ked si odmyslime magiu, preto sa velmi vela ludi s ich pribehom stotoznilo
a ešte @17 spomínam si že si hovorila, že máš rada fantasy ale zrejme nie, inak normálne to tu musím vytiahnuť (pretože povedať, že Pán prsteňov je sračka musí mať veľkú odvahu) nerozumiem ako môže niekto totálne negatívne zhodnotiť knihy ktoré nezapadajú do jeho žánru... to môžem aj ja povedať rovno že Shakespear píše sprostosti, pretože som ho nečital a knižná drama ma neberie (ach)
@karlotiskot omfg, slovo Evita predomnou ani nehovor to vždy keď vidím mame v rukách tak mám chuť to hodiť von oknom, alebo spáliť to ani nerátam medzi knihy, to by napísal aj môj 10ročný brat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a Cambridge by chcel študovať na tebe
fu...posledný rok som veľa rôznych vecí nečítala, asi iba sériu Duna, mám rada všemožné (ale len kvalitné) scifi, v manšej miere fantasy, a klasiku - z tej hlavne Shakespeara, a potom tie také kraviny od sestier Bronteových, Oscara Wildea (hlavne jeho rozprávky, v originále sú krásne ) alebo aj slovenských básnikov, občas, ale to fakt len málo
Och takže nie si bez vkusu Len máš zjavne iný vkus Tak torchu som sa bál, že napíśeš niečo od Evity a podobných
dobre, tvoj názor, nejdem ti ho brať.
mne sa páči, lebo je to pre mňa obsession a je to zaujímavé.. knihy, filmy, hry... Potterhead!
a ešte @17 spomínam si že si hovorila, že máš rada fantasy ale zrejme nie, inak normálne to tu musím vytiahnuť (pretože povedať, že Pán prsteňov je sračka musí mať veľkú odvahu) nerozumiem ako môže niekto totálne negatívne zhodnotiť knihy ktoré nezapadajú do jeho žánru... to môžem aj ja povedať rovno že Shakespear píše sprostosti, pretože som ho nečital a knižná drama ma neberie (ach)