Cim to je, ze sa vzdy rozhodnem pre to horsie riesenie? Ja to nechapem, kebyze to bolo tak 50na50, ale u mna je to 90na10 v prospech zlych rozhodnuti...a to od banalit ako napr. ked sme boli v Blave a chceli sme sa dostat do Auparku, tak som povedal, ze p
Hm.. Pri niektorých veciach si treba rozmyslieť že čo spraviť ale pri niektorých zasa nie. Myslím si že pri výbere sladkosti je úplne jedno čo si vyberieš keďže drvivá väčšina ako tak chutí dobre.
A pri tej nerozhodnosti - skús dať na svoju intuíciu a na to prvé čo ťa napadne pretože väčšinou to je správne.
@4 - no zrovna ta sladkost co som si vtedy vybral mi nechutila...nie ze by bola zla, ale nejak som na nu nemal chut...to je tym, ze sa vzdy rozhodnem zle...a co robit, ked mam rozdvojenu intuiciu a kaze mi aj to aj to? Lebo takto to u mna funguje...a niekedy sa fakt zaseknem a proste si nevyberiem...napriklad 3 mesiace dozadu som sa rozhodol, ze si zahram rpg Baldurs Gate a doteraz som nezacal, lebo sa neviem rozhodnut za aku postavu hrat...a to som mohol mat uz prejdene zo vsetkymi povolaniami za ten cas...
@7 - no tak to je už s tebou naozaj zle Chcelo by to nemej sa rozhodovať a viac konať. Možno máš i málo sebavedomia (ale o sebavedomí ti radiť nebudem keďže u mňa toho sebavedomia veľa nie je). K ej hre. Ja mám Baldurs Gate doma už dosť dlho a ešte som ho ani nenainštaloval - a ani sa nechystám pretože nechce sa mi učiť ako sa to hrá.
@horox mozno ani nie, ked uz predstavili in-game video tak na trhoch sa to objavi mozno uz do tohtorocnych vianoc (co pri nerozdhodnosti pawla a lucatesa je o chvilu
sorry že reagujem na diablo a nie na tému (zarytý fanúšik) ale do vianoc to nevýjde ani keby traktory padali minimálne mu to potrvá jeden rok aj to sa fanúšikovia musia modliť ja odhadujem že tak do budúcich vianoc čiže 1,5 roka ale samozrejme niekedy to u blizzardu býva aj tak že diablo výjde trebárs za 2,5 roka pretože oni radšej zrušia projekt ako keby museli vydať niečo nedorobené... a k nerozhodnosti? daj si d2 za hocijakú postavu je to už dokonale vyvážené takže sa nemáš čoho báť že by si bol na konci slabý .. odporúčam barbara bo tam je jedno pomaly aké máš skilly ... tak vážne k téme asi by si fakt mal prestať myslieť a proste si rýchlo vybrať, potom nebudeš ľutovať ten zbytočný čas keď tvrdíš že si vždy vyberáš nesprávne PEACE with YOU
o tom pojednava jedna poviedka s Dekameronu (giovani bocacco) aj jeden film, sa mi vidi ze sa vola Smoliar (v nom to vyriesila laska, myslim, ze laska moze vyriesit vsetko) v tom Dekamerone to skoncilo tak, ze proste to tak je
Ja povacsinou assasin Mna nikdy nebavili take boje ze huu a ideme na nich... magovia to bolo zas len o tom ze stojim a palim a ked to ku mne pride tak som v pecku jak minulorocny sneh A assasin i ked nebol ktovie ako silny povacsinou bol vcelku rychly takze take nieco ako priemer medzi "barbarom" a "magom" (brane skor globalne ako cisto len na jednu hru )
no v niektorych pripadoch som sa nasla ja si neviem nikdy hned vybrat cukriky alebo daco sladke..vzdy mi to trva vecnost..takze nemyslim ze si divny ..i ked co sa tyka tej hry-uz si konecne niekoho vyber!!
@25 Ja v RPGckach skoro vzdy hram Paladina. Je to pre mna lahsie hrat prirodzene dobru postavu, zaporaci ma nikdy nebavili. Pri vybere postavy musis ty vediet, co mas radsej. Ci chces kuzliacu, alebo nekuzliacu postavu. Melee alebo Ranged. Pre mna je dolezite, aby postava mala aspon nejake specialne schopnosti. Bard je dobry vyber sice si ho nepamatam z BG ale v Nwn, vedel kuzlit a bol super do partie vdaka tym pesnickam
mozno mas malo sebadovery.Aj mne sa toto bezne stava ked si prestanem verit.JA si musim uhnut ,aby sa mi vsetko zacalo darit.Takze podla mna ti chyba sebadovera.
ja si myslim, ze proste nerozmyslaj pozri co stratis ked sa rozhodnes zle tak sa priucis ked dobre tak ta to potesi a zdvihne mozno sebavedomie tak dlho nerozmyslaj a hlavne konaj....ked budes balit dievca tiez budes rozmyslat? NIE! Zatial dievca odide a mozes si nadavat ak si debil...rozmyslaj, ale rychlo zvaz klady a zapory a hlavne konaj! good luck
aj ja som priserne nerozhodna ale ja som to vyriesila tak, ze som si roztrojila osobnost, kazda ma nejake vlastnosti a kazda si zvoli nejaku moznost.. a potom sa pohadaju normalne na verejnosti a ktora vyhra, tak to rohodnutie berem skus to aj ty
@36 - ja mam len rozdvojenu osobnost a uz s tym mam problemy, nie este aby som mal az tri osobnosti A moje dve osobnosti su strasne vyrovnane a nevyhra ani jedna, takze sa neviem rozhodnut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A pri tej nerozhodnosti - skús dať na svoju intuíciu a na to prvé čo ťa napadne pretože väčšinou to je správne.
a nejsi divny, si clovek
1,5 roka minimalne este si pockame....
PS: sorry musel som si rypnut aspon trosku
@13 - v diablo je na moj vkus moc akcne...radsej mam rpg typu Baldurs Gate...
popripade gladiator / nejaky tank
lebo tu je to vážne OT !
to by musela byt už fakt výnimka :p