Dosť objektívna otázka :/ Pretože si zamieňajú lásku so sexom, chcú byť žiadané a žiadny iný spôsob im nepripadá byť dosť adekvátny, v naivnej predstave udržať si chalana,ktorý ich chce pre jedinú vec (nehovorím, že všetci) strácajú svoju sebaúctu a stáva sa z nich to čo si písala
btw, vacsinou tie "pekne" su take tie namachlene pojebakovane chude stetky s riedkymi vlasami, ktore pritahuju niektorych hlupych muzov prave preto, ze z nich vyzaruje "som lahka korist"
podla mna je to tym, ze medzi krasnymi dievcatami/zenami je taka ticha sutaz o to, ktora je medzi muzmi ziadanejsia, ktora mala viac bohatych, uspesnych a popularnych milencov atd. v niektorych kruhoch ludia nevnimaju zeny s velkym poctom milencov ako kurvy.
niekedy by som si aj ja priala mat za sebou viac vztahov a muzov, aby som konecne citila, ze o mna maju muzi zaujem.
za to ze su s muzmi ktory sa im pacia neznamena ze su ****** , robia to aj muzi casto a im nikto nic takeho nehovori..... je to normalna vec, A k*** su take zeny ktore idu aj s muzmi ktory sa jej nepacia a este k tomu aj za peniaze. treba to rozoznavat......
@kosmiklove nie, nikdy sa mi este nestalo, ze by ma nejaky muz chcel a snazil by sa ma ziskat. vacsinou som ja musela za niekym doliezat. keby som to nerobila, tak by som este dodnes bola nepobozkana panna.
@atropabelladona tomuto by som nikdy neuveril...ale uz davnejsie sa mi potvrdilo ze na vychode kopec peknych nezadanych zenskych a tu na zapade ani hovno :/ takze moze byt
@atropabelladona mozno u vas na vychode lebo vas tam je moc...tu snad ani nepoznam zensku ktora by mi bola aspon troska sympaticka a nebola by zadana :/
Prečo sa stávajú zo škaredých chlapcov zúfalci, z pekných taký, čo idú za najsprostejšími a z dokonalých teploši, zo škaredých dievčat tučné ufrflané panny a z múdrych feministky?
A prečo sa zo židov stávajú ilumináti a z černochov raperovia?
Prosím ťa zamysli sa, keď už ideš takúto prijebanú otázku hodiť do pléna
1.lebo sebavedomie zien je priamo umerne jej ziadanosti - vsimni si, ze nesebavedome zeny daju takmer kazdemu, aby si ho zvysili....
2.dalej je to tym, ze pekne zeny zistia, ze vdaka telu mozu mat iste "vyhody"....preto to vyuzivaju...takze vedia, ze ked sa budu spravat koketne medzi majetnymi muzmi, tak nieco ziskaju len za prislub sexu.
3. suvis s 2. a 1....chut po moci, ak uz vedia, ze su pekne a ziadane...preto sa im neumerne zvysuju naroky, a tie najkrajsie maju bezne okolo seba aj 10 chlapov - jeden je najlepsi v tom, druhy je najlepsi v hentom, atd...a samozrejme jeden (lebo viaceri) z nich je jej pichac, ktorych strieda, aby zistila, kde je limit sexualnej rozkose
3.sex, sex, sex ...proste chut nan...ale toto neplati pre vsetky
4.spolocenska prestiz pred ostatnymi zenami (hlavne kurvami)..proste ako v @18
5. pre tie okolo 20 je hybnou silou aj zvedavost ---chcu vyskusat toho co najviac s co najviac muzmi, a vedia, ze najlahsi sposob ako ich zaujat je sex
6. ono aj skarede dievcata sa dost casto spravaju ako kurvy - hlavne, aby si zdvihli sebavedomie, ale aj s tych istych dovodov ako som tu rozpisal
@kosmiklove nepovedala by som, ze tu na vychode je viac zien ako muzov. kazda ma sancu niekoho mat, pokial by muzi konecne zisli zo svojho oblaku fantazie.
Lebo potrebujú sex a sú dosť sebavedomé na to, aby si ho zabezpečili a nehanbili sa za to. Alebo im to treba až tak, že nad tým už ani nerozmýšľajú a nemajú toľko komplexov, že by príliš rozoberali hlúposti a ľutovali sa... Keď to začne byť problém s niekým, ešte stále si môžu nasypať popol na hlavu, že sú kurvy, ale stále tu bude ten rešpekt od tých chalanov, ktorí im za to budú vďační a ony budú mať stále to sebavedomie, že sú žiadané a nemajú aspoň núdzu o uspokojenie jednej zo základných telesných potrieb. Ja na tom nevidím nič zlé. No teda keď majú aspoň aké také pravidlá a teda že najprv sa rozídu s jedným a až potom ďalšieho. Niektorí to berú príliš citlivo a označujú za kurvy baby, ktoré nimi ani nie sú, len preto, že závidia, alebo sa boja, že na ne nemajú...podľa mňa je človek bez sexu podobne mimo ako bez spánku a telo to proste potrebuje na fungovanie, takže sa toho dá dosť odpustiť... Asi toľko
@sapphirizing to co si napisala je tak nemoralne, tak skazene, tak cynicke, ze je to az pravda ...problem je len v tom, ze v pripade zien si dokaze zabezpecit sex skoro kazda, tak v pripade muzov si ho zabezpeci len zopar najlepsich....ale zato zenska bez sexu je neprijemnejsia ako chlap bez sexu
@atropabelladona Urobíme modelovú situáciu ( mám rád modelové situácie) Predstav si , že uvidíš niekoho kto sa ti páči , tak prvé čo urobíš nie je , že povieš : Ahoj ja som Blabla , Nevyšiel by si si somnou niekedy ?
Najprv zistuješ či tá osoba by mala aj záujem o teba , teda vysielaš signály (nazveme to tak) flirtuješ , poprípade sa snažíš byť zaujimavý vtipný , atď.... A očakávaš či aj on/ona vyšle podobný signál, teda či by mala záujem ak áno tak to ti dodá odvahu ju konečne pozvať von alebo si vypýtať kontakt. Aspoň u mna to tak funguje
@atropabelladona ty ma nikdy neprestaneš udivovať...resp. tvoj nazor na seba a svoju príťažlivosť... ako keď o mňa je ten záujem taký aký je tka o teba by sa mali byť... osobne si myslím že tebe ten zaujem ani neukazujú lebo si myslia že si namyslená (sprievodny jav keď človek považuje niekoho za inú ligu) a vlastne a aj ako tú inú ligu a nejak to nevieš pochopi... lebo ako oproti tebe som len taká hříčka prírody a hentaký pocit nemám vôbec
@atropabelladona ajáj ak je pravda to čo píšeš, tak by som len povedala, že už z tvojich fotiek vyžaruje chlad a z toho čo píšeš ma len bolí hlava, možno by si sa mala začať zamýšľať nad tým, či to nie je v tebe a tvojej odmeranej charizme a nemotornosti, si viem predstaviť, že si stále taká vážna
lebo nemaju peniaze, chcu/potrebuju peniaze ..... na druhej strane su dedkovia/ alebo iny muzi ktory maju peniaze, nepotrebuju ich ale uz na to aby sa im postavil si musia zaplatit u nejakej mladej .... je to krute ale dnes vladne business a nikto na nikoho ohlad neberie ....
@67 ja nvm či žijem v takom zapadákove alebo čo, ale ja som naozaj ešte žiadnu mladú k***u nestretol.....všetko to boli mladé, milé, pekné a slušné dievčatá
@assasins no.. tak mne ked sa niekto paci, tak na toho cloveka pozeram, doslova cumim, takze pozornost z mojej strany sa prehliadnut neda. obcas musi byt niektorym az zle z toho, ako vytrvalo dokazem na ludi pozerat. a ked sa ma osoba spyta, preco tak cumim, tak dokazem povedat napr. ze sa mi paci.
@lawey neviem preco to tak je. mna nikto nikdy nikde nepozval, nikto mi ani len nekupil drink.. ani ziadni tajni ctitelia. nic. akoby som bola pre muzov vzduch. neviem, ci to moze byt tym ako to vravis ty. poznam mnohe zeny, ktore sa vyslovene spravaju arogantne, namyslene a povysenecky a o pozornost, pozvania, muzov, kvetiny, sex,.. nemaju nudzu.
@som123 urcite nie som najcharizmatickejsi a najvrucnejsi clovek na svete, ale muzi si nehonia na charizme.
@trdelniiiq dokedy mas v plane podkopavat moje vlastne skusenosti? mozno trpim bludmi, ale aspon za svoje zazitky viem dat ruku do ohna, ze sa naozaj stali.
@assasins jaj hej, to je taky moj zlozvyk, ale napr. mojho terajsieho priatela pritiahlo prave to. on bol casnik a ja som stale sedela za barom a pozerala na neho. robila som to hodiny, dni, tyzdne.. a nakoniec mu doplo, ze ho chcem a dali sme sa dokopy. dodnes spomina na to, ako som vtedy na neho hypnoticky pozerala
@atropabelladona tak to sa pletieš, negatívna charizma dokáže aj chlapa dosť odpudiť, nech je aj veľmi nadržaný a nech máš trebárs črty tváre ako bábika barbie
@som123 moja charizma ale nie je nejaka super negativna. mozno som chladna, ale to este neznamena, ze ludi odpudzujem na kilometre a boji sa ma cely svet. netreba to prehanat.
Zrejme je to tak i vďaka takému podobnému názoru ako je v @3 kedy sa zabúda, že k skutočnej slobode patrí zodpovednosť za svoje konanie...
A je to o hodnotách v živote, prijatí samého seba, uvedomenia si vlastnej dôstojnosti a následnej ochrany tejto dôstojnosti, napr. dôstojnosť ľudského tela. Už v rodine o tom treba otvorene hovoriť, nie len na školách, lebo to potom ľudia začnú brať ako niečo neprirodzené a nútené.
@bestia999 "Lebo si frustrovaný zakomplexovaný chalan ktorého nikto nechce", šiel som napísať, ale potom vidím že máš uvedené že dievčatko, tak už si nie som istý. Tak si prinajlepšom prehnane zovšeobecňujúca osoba ktorá sa neobťažuje pozrieť hlbšie pod povrch
Deti moje osprostene ja Vám to vysvetlím,
Keď sa pozriete do cca doby kamenej tak tam boli ženy ktoré mali problém prežiť, mali problém si zaobstarať potravu zabezpečiť rodinu pred predátormi aby im deti nič nezožralo ale nemali problem sa rozmnožovať. A zas naopak muži mali problém sa rozmnožovať ale nemali problém zabiť nejaké zviera a nažrať sa masa alebo si zabezpečiť svoje teritórium pred predátorom. A tak je to aj v dnešnej dobe len o pár tisíc rokov neskôr. Muži majú problém sa rozmnožovať a ženy majú problém prežiť preto si ženy vyberajú dobre stavaných kktov povečine zo zazobanej rodiny aby boli aj ony zabezpečené a aj ich potomstvo nemalo s týmto problém a muži žiarlia na takýchto lebo povečine idú od nuly od začiatku a nikto im cestu nevyšliapal ako ocinkovia ty čo rozkradli republiku a pod (chapete ako to myslim nechce sa mi to rozpisovat). A zas naopak muži si vyberajú dobré stavané ženy pekné lebo v ich podvedomí od matky prírody je zakódované že taká žena mu dá kvalitné potomstvo. Všetko je to v podvedomí ale keďže doba išla dopredu tak aj isté veci išli dopredu také ktoré napr. spomenul echoechoecho.(človek je tvor nenažraný- keď niečo chce tak si za tým ide a keď to dosiahne chce este viac a ked dosiahne to este viac tak chce este viac proste donekonecna... jednoducho skusa limit kde je strop tej rozkose)
Je tu aj taka vec že cirkev strašila ak budeš neverný/ná tak pôjdeš do pekla bu-bu-bu ...dnes ľudia už v Boha neveria a preto sa takých vecí neboja...
Pytate sa kedy toto vsetko zacalo vo velkom ? no predsa po druhej svetovej vojne !! ked bolo zrazu na svete malo muzov a zeny museli chodit do roboty lebo trebalo vytvarat hodnoty a produkty a nemal kto a tym sa to vsetko dosralo (zeny robia muzske prace a muzi zase zenske cele obratene cele zle) a tak zacal feminyzmus- zeny nepotrebuju muzov a podobne... toho je omnoho viac a je to na dlhe rozpravanie...
V skratke slaby jedinci zahynu a ich potomstvo nebude pokracovat a silny jedinci odovzdaju svoje geny dalsej generácií takto to je v prirode nastavene len s tym ze pokrocila doba...
Ospravedlnujem sa za chyby nechcelo sa mi to opravovat, za pochopenie vopred dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
98 komentov
A definuj slovo ,,kurva", lebo pre mňa je to žena, ktorá dáva za peniaze
myslis ze ich az tak dobre poznas?
btw, vacsinou tie "pekne" su take tie namachlene pojebakovane chude stetky s riedkymi vlasami, ktore pritahuju niektorych hlupych muzov prave preto, ze z nich vyzaruje "som lahka korist"
niekedy by som si aj ja priala mat za sebou viac vztahov a muzov, aby som konecne citila, ze o mna maju muzi zaujem.
@atropabelladona o teba nema nikto zaujem?
A prečo sa zo židov stávajú ilumináti a z černochov raperovia?
Prosím ťa zamysli sa, keď už ideš takúto prijebanú otázku hodiť do pléna
2.dalej je to tym, ze pekne zeny zistia, ze vdaka telu mozu mat iste "vyhody"....preto to vyuzivaju...takze vedia, ze ked sa budu spravat koketne medzi majetnymi muzmi, tak nieco ziskaju len za prislub sexu.
3. suvis s 2. a 1....chut po moci, ak uz vedia, ze su pekne a ziadane...preto sa im neumerne zvysuju naroky, a tie najkrajsie maju bezne okolo seba aj 10 chlapov - jeden je najlepsi v tom, druhy je najlepsi v hentom, atd...a samozrejme jeden (lebo viaceri) z nich je jej pichac, ktorych strieda, aby zistila, kde je limit sexualnej rozkose
3.sex, sex, sex ...proste chut nan...ale toto neplati pre vsetky
4.spolocenska prestiz pred ostatnymi zenami (hlavne kurvami)..proste ako v @18
5. pre tie okolo 20 je hybnou silou aj zvedavost ---chcu vyskusat toho co najviac s co najviac muzmi, a vedia, ze najlahsi sposob ako ich zaujat je sex
6. ono aj skarede dievcata sa dost casto spravaju ako kurvy - hlavne, aby si zdvihli sebavedomie, ale aj s tych istych dovodov ako som tu rozpisal
Najprv zistuješ či tá osoba by mala aj záujem o teba , teda vysielaš signály (nazveme to tak) flirtuješ , poprípade sa snažíš byť zaujimavý vtipný , atď.... A očakávaš či aj on/ona vyšle podobný signál, teda či by mala záujem ak áno tak to ti dodá odvahu ju konečne pozvať von alebo si vypýtať kontakt. Aspoň u mna to tak funguje
dalsia vec konecne pochopia ze sa nikomu nemusia spovedat a zodpovedaju za svoje ciny iba sebe a tym padom zacnu svoj zivot zit ako chcu
a potom aby ich zivot a spokojnost s tym co robia nasierali takych ako ty
@lawey neviem preco to tak je. mna nikto nikdy nikde nepozval, nikto mi ani len nekupil drink.. ani ziadni tajni ctitelia. nic. akoby som bola pre muzov vzduch. neviem, ci to moze byt tym ako to vravis ty. poznam mnohe zeny, ktore sa vyslovene spravaju arogantne, namyslene a povysenecky a o pozornost, pozvania, muzov, kvetiny, sex,.. nemaju nudzu.
@som123 urcite nie som najcharizmatickejsi a najvrucnejsi clovek na svete, ale muzi si nehonia na charizme.
A vôôôôôôôôôôôôôôôôôôôbec nie som namyslená, som superskromná.
A je to o hodnotách v živote, prijatí samého seba, uvedomenia si vlastnej dôstojnosti a následnej ochrany tejto dôstojnosti, napr. dôstojnosť ľudského tela. Už v rodine o tom treba otvorene hovoriť, nie len na školách, lebo to potom ľudia začnú brať ako niečo neprirodzené a nútené.
lebo je chybné pýtať sa prečo druhí a nepozrieť sa na seba
Keď sa pozriete do cca doby kamenej tak tam boli ženy ktoré mali problém prežiť, mali problém si zaobstarať potravu zabezpečiť rodinu pred predátormi aby im deti nič nezožralo ale nemali problem sa rozmnožovať. A zas naopak muži mali problém sa rozmnožovať ale nemali problém zabiť nejaké zviera a nažrať sa masa alebo si zabezpečiť svoje teritórium pred predátorom. A tak je to aj v dnešnej dobe len o pár tisíc rokov neskôr. Muži majú problém sa rozmnožovať a ženy majú problém prežiť preto si ženy vyberajú dobre stavaných kktov povečine zo zazobanej rodiny aby boli aj ony zabezpečené a aj ich potomstvo nemalo s týmto problém a muži žiarlia na takýchto lebo povečine idú od nuly od začiatku a nikto im cestu nevyšliapal ako ocinkovia ty čo rozkradli republiku a pod (chapete ako to myslim nechce sa mi to rozpisovat). A zas naopak muži si vyberajú dobré stavané ženy pekné lebo v ich podvedomí od matky prírody je zakódované že taká žena mu dá kvalitné potomstvo. Všetko je to v podvedomí ale keďže doba išla dopredu tak aj isté veci išli dopredu také ktoré napr. spomenul echoechoecho.(človek je tvor nenažraný- keď niečo chce tak si za tým ide a keď to dosiahne chce este viac a ked dosiahne to este viac tak chce este viac proste donekonecna... jednoducho skusa limit kde je strop tej rozkose)
Je tu aj taka vec že cirkev strašila ak budeš neverný/ná tak pôjdeš do pekla bu-bu-bu ...dnes ľudia už v Boha neveria a preto sa takých vecí neboja...
Pytate sa kedy toto vsetko zacalo vo velkom ? no predsa po druhej svetovej vojne !! ked bolo zrazu na svete malo muzov a zeny museli chodit do roboty lebo trebalo vytvarat hodnoty a produkty a nemal kto a tym sa to vsetko dosralo (zeny robia muzske prace a muzi zase zenske cele obratene cele zle) a tak zacal feminyzmus- zeny nepotrebuju muzov a podobne... toho je omnoho viac a je to na dlhe rozpravanie...
V skratke slaby jedinci zahynu a ich potomstvo nebude pokracovat a silny jedinci odovzdaju svoje geny dalsej generácií takto to je v prirode nastavene len s tym ze pokrocila doba...
Ospravedlnujem sa za chyby nechcelo sa mi to opravovat, za pochopenie vopred dakujem