a čo mám robiť? celý týždeň som si vyhadzovala z kopýtka, mám dosť akurát, a som hotová, čo mám ísť zazvoniť brokolici na dvere,že let´s go to pizza? chcelo by to dobrý rozhovor s dakým, kto mi tu chýýýba
lebo vonku snezi matka ma o tolkatej nikde nepusti a nemala by som s kym ist teraz von a ani neviem kde by sme v tejto zime isli..tak radsej budem tu a na skype a doma v teplucku
hmmm.... vonku.... hmmm.... ale co, ja som FEI-kar, ja mozem sediet aj doma ale vonku mozem ist len na 2 hodinky maximalne, lebo tolko mi vydrzi bateria a musim mat pokrytie WiFi, inac nejdem nikam
ale vazne, uz som bol a nemam benzinu nazvys aby som siel znova
@xperiax no teba som na mysli prédstav si nemala , no hádaj koho , ham ham , nevadí, vystačíš mi aj (prezerám si nechty ta čo robíme dnes? zaspíkujeme rýchlo dačo v našej reči? no čo, ty capo de titi capi? napíš si to do profilu, prosím ťa alebo možno dostaneš status taký, vidíš, po italsky, originál, jaké jedinečné, no vymyslela som ti práve, jaké nádherné, bravissimo; a ja si napíšem, že mojím osudom sú svätí petrovia
lebo nemozem..uz skoro tyzden trcim doma a nie je mi z toho najlepsie a pri predstave, ze to je len zaciatok mi je este horsie.. ako rada by som sla von
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ked bude pekne leto, teplo, sotva ma tu niekto najde
ale vazne, uz som bol a nemam benzinu nazvys aby som siel znova
Pozri na hodiny a pochopis
Inak ja som kupodivu vonku bola, ale nepotrebujem tam stráviť celý večer aj celú noc...