tuto diskusiu som uz chcel davno zalozit tiez ma to zaujima mno ja si myslim ze niektory sa za svoj vek hanbia, alebo sa boji ze mu bude niekto nadavat do decka... Alebo chcu byt natolko anonymny ze tu nedaju datum narodenia...
jéééj bože takáto diskusia tu bola prednedávnom.....no lebo chcú byť zaujímavý....nič iné...a na čo ti to je vôbec? veď kukneš na ten vek a hotovo..majú to tam preto lebo chcú...
Akoze, toto aj mna FAKT ZAUJIMA. Vsimol som si ze na Pokec.sk 99% ludi nema zverejneny ziadny vek, a na BIRDZ ma strasne vela ludi vek od 0 do 5 rokov (i ked registracny udaj je odlisny, zverejnuju tento fiktivny vek) a tiez to nechapem
Ja netpúžim byť zaujímavá len mám pocit že sa tu každý o mne všetko dozvie! čosi ako pocit anonymity A navyše neposudtzujú moje príspevky podla veku ked ma chce už niekto zbuzerovať Treba súdiť z toho čo má doyčný v profile alebo čo ppíše v diskusiach...a nie podla číseliek....Lebo často sa stáva že 15 ročné dievča má viac v hlave ako nejaký 25 ročný trulo!
To je asi všetko A navyše by sa mi páčilo vrátiť sa do tých bezstarrostných peťročných dní
@lawey to napísala presne. Keď chce niekto so mnou viesť debatu, nech ju vedie kvôli mojim názorom, nie kvôli fotke a veku (čož je bežný prípad na pokeci)
@lawey ak ta budeme sudit za to, co pises, nemusis tiez z toho vyjst ktovieako vitazne, nakolko pises v instrumentali predlozku "z" namiesto "s"
pocit anonymity...anonymita je jednou z nevyhod internetu, kazdy je macher, ked pise do fora (vratane mna), keby sa mal konfrontovat s cudzimi ludmi tvarou v tvar, tak by nemal taku odvahu ako tu na nete a ked ma este taky profil, ze nik nemoze zistit, o koho sa jedna, tak uz moze byt uplny frajer.
a nemyslim si, ze by bolo take bezne, aby 15 rocny mal v hlave viac ako 25 rocny...nic proti mladym, ale to je normalne, ze ludia sa menia vekom a ten mladsi vek ma aj vyhody, ale aj nevyhody, rovnako ako ten starsi...
je zbytocné a hlupe tvarit sa, ze vek nie je dolezity, je dolezity.
to som len tak uvazoval..neslo mi o to presvedcit tych, co maju v profile 4 roky a pod., aby to zmenili, ani som nechcel vytvarat dojem, ze su horsi ako ti, ktori si daju skutocny vek alebo nieco take
@fylo to ci sa dokazem porozpravat od veku nezavisi, ale predsa len lepsie viac tem na rozhovor a aj celkovy priebeh dialogu byva obvykle lepsi s niekym, s kym som si vekovo blizsie, to je uplne prirodzena vec. a co sa gramatiky tyka..pokial niekto robi fakt dost chyb a zakladnych chyb, tak tiez to vnimam ako faktor, ktory zhorsuje komunikaciu.
@pubertslatinocelny takže nie som dokonalá a uznávam, moja gramatika je vážne zlá. A ak máš pocit že ovládaš slovenskú zložitú gramatiku naozaj bravúrne môžeš ma súdiť koľko chceš....Mne nejde o víťazstvo
Ja nehovorím že 15 ročný človek je múdrejší, nie to ešte skúšenejší, ale ľudia nemajú všetci rovnaké IQ.... Sôr ide o to že podla pár jednotlivcov hádžu mnohé vekové skupiny do jedného vreca.... Áno vek je dôležitý ale keď si chceš len z niekym tak pokecať?
A inak čo by zmenilo keby si mi 0-5 ročný dáme pravý vek? čo? mali by ste už dušu naporiadku?
A navyše je lepšie mať nezmyselných 5 rokov ako si priberať lebo pochybujem že všetci čo si stanovili svoj vek toľko aj majú
Ale sú ľudia, ktorí sa najskôr pozrú na vek a keď sa im nepáči, ani s tebou nezačnú komunikovať, prípadne ťa hneď zaškatuľkujú, odsúdia a pod. Pokial na veku vidno, že je vymyslený - tak si názor spravím z toho, ako a aké názory prezentuje.
To, či by som s ním rozumel dosť na to, aby sme viedli nejaké dialógy - je už potom iná vec a tam vek zohrávať úlohu môže. Ale mne ide skôr o ten prvý dojem - a vek nie je to, čím chcem zaujať .
@lawey ale ved neber to tak zle, ja som len trosku chcel podpichnut, nejde mi o to sudit ta alebo nieco take a viem, ze ty si nehovorila, ze 15 rocni su mudrejsi a skusenejsi, ktosi iny to napisal a ja som potom uz pisal do toho komentu reakcie na viac veci, pricom som nedaval tam odkazy, ze na co reagujem
takze moj prispevok nebol cely reakciou na tvoj
a je pravda, ze ak si niekto dava vyssi vek, ako v skutocnosti ma, tak to je asi lepsie si dat ten nizsi
no, ja tam mam moj pravy vek a v zasade je mi jedno kto tam ma aky...mam tu okruh priatelov ktorych poznam a ked si niekoho pridavam tak preto lebo si s nim rozumiem, alebo ho rada citam alebo tak, takze s vekom to ma pramalo spolocneho
kromne toho ale tiez velmi nerozumiem tomu preco to ludia robia...je pravda ako tu uz niekto napisal, ze ludia podla toho skatulkuju (niekedy) a nenapisu uz len koli veku, ale pak chcete sa vobec bavit s takymi ludmi?...ked niekto nie je schopny vymysliet na odjeb obstojny argument, nieco zmysluplnejsie ako narazku na vek, tak s nim nemam o com no, to hovori samo o sebe viac ako akykolvek vek.....tak preco nebyt otvoreny? vek mi nepripada ako nejak vyrazne anonymitu narusajuca informacia, ale tak kazdeho zalezitost
mne to nevadí, zo začiatku to asi bolo originálne, ale teraz mi to príde.. ani trápne ani nič, nevšímam si to, ale niekedy mi to vadí,ale je pravda aj to čo píše @idea ...
nehanbim sa za svoj vek ani nazory a ti co maju vek 0-5 rokov tak prevraciam oci je to sice chvilu zaujimave ale fakt len chvilu... ja v tom nevidim ziaden zmysel... pozeram na to co clovek pise a vek ma pre mna len cisto informativny charakter
Ja som 24-ročný mladý muž. Páči sa mi to tak. Na pokeci som kedysi bola 7-ročné dievčatko, ale tam to bolo iné. A mala som k tomu aj svoju starú fotku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
To je asi všetko A navyše by sa mi páčilo vrátiť sa do tých bezstarrostných peťročných dní
ináč mám 13 .. ale 5 sa mi viac páči
ludia nechcu, aby ini vedeli o ich veku, aj ked nechapem preco.. hanba?
pocit anonymity...anonymita je jednou z nevyhod internetu, kazdy je macher, ked pise do fora (vratane mna), keby sa mal konfrontovat s cudzimi ludmi tvarou v tvar, tak by nemal taku odvahu ako tu na nete a ked ma este taky profil, ze nik nemoze zistit, o koho sa jedna, tak uz moze byt uplny frajer.
a nemyslim si, ze by bolo take bezne, aby 15 rocny mal v hlave viac ako 25 rocny...nic proti mladym, ale to je normalne, ze ludia sa menia vekom a ten mladsi vek ma aj vyhody, ale aj nevyhody, rovnako ako ten starsi...
je zbytocné a hlupe tvarit sa, ze vek nie je dolezity, je dolezity.
to som len tak uvazoval..neslo mi o to presvedcit tych, co maju v profile 4 roky a pod., aby to zmenili, ani som nechcel vytvarat dojem, ze su horsi ako ti, ktori si daju skutocny vek alebo nieco take
Ja nehovorím že 15 ročný človek je múdrejší, nie to ešte skúšenejší, ale ľudia nemajú všetci rovnaké IQ.... Sôr ide o to že podla pár jednotlivcov hádžu mnohé vekové skupiny do jedného vreca.... Áno vek je dôležitý ale keď si chceš len z niekym tak pokecať?
A inak čo by zmenilo keby si mi 0-5 ročný dáme pravý vek? čo? mali by ste už dušu naporiadku?
A navyše je lepšie mať nezmyselných 5 rokov ako si priberať lebo pochybujem že všetci čo si stanovili svoj vek toľko aj majú
Ale sú ľudia, ktorí sa najskôr pozrú na vek a keď sa im nepáči, ani s tebou nezačnú komunikovať, prípadne ťa hneď zaškatuľkujú, odsúdia a pod. Pokial na veku vidno, že je vymyslený - tak si názor spravím z toho, ako a aké názory prezentuje.
To, či by som s ním rozumel dosť na to, aby sme viedli nejaké dialógy - je už potom iná vec a tam vek zohrávať úlohu môže. Ale mne ide skôr o ten prvý dojem - a vek nie je to, čím chcem zaujať .
takze moj prispevok nebol cely reakciou na tvoj
a je pravda, ze ak si niekto dava vyssi vek, ako v skutocnosti ma, tak to je asi lepsie si dat ten nizsi
kromne toho ale tiez velmi nerozumiem tomu preco to ludia robia...je pravda ako tu uz niekto napisal, ze ludia podla toho skatulkuju (niekedy) a nenapisu uz len koli veku, ale pak chcete sa vobec bavit s takymi ludmi?...ked niekto nie je schopny vymysliet na odjeb obstojny argument, nieco zmysluplnejsie ako narazku na vek, tak s nim nemam o com no, to hovori samo o sebe viac ako akykolvek vek.....tak preco nebyt otvoreny? vek mi nepripada ako nejak vyrazne anonymitu narusajuca informacia, ale tak kazdeho zalezitost