obcasne chvile radosti ked uz alebo ked som na kolotoci vo velkej vyske, ked pocujem super track, ktory ma nenormalne dimenzie,ked sa mozem kochat prirodou v peknej oblasti
Momentále som asi 2 týždne s nervami v koncoch. Všetko čo sa môže sa poserie, aj keď sú to veľakrát maličkosti, je ich toľko, že strácam nervy Ale už som sa zo stavu hnevu dostal do stavu absolútnej rezignácie, takže sa momentálne plavím životom a žerem čo mi prinesie... FML
bo ľudia sú super, slnečné dni sú krásne, človek vie človeku vykúzliť úsmev na tvári čo je podľa mňa čarovné, a ked sa človek snaží, vie veci meniť, a potom ešte @neviemsivybra ťnick wohohoooooooooooooooooooo
mmmm chcela som povedať, že nie som, ale.
asi som, lebo sa teším, že zmaturujem a oslobodím sa a skúsim niečo nové a zmením stereotypy (hej viem že to môžem vždy ale teraz by sa to robilo náročnejšie).
ale mám chvíle kedy mám pocit, že to nemá zmysel absolútne, ale budúcnosť je asi to, čo ma tu drží :ehm:
boze si pamatam toto zadanie na vytvarke este zo ZS, strasne som ho nenavidela, a pravidelne sme ho mavali kazdy rok spolu s Vesmirom ocami deti a este nieco v zmysle Zober loptu nie drogy (aj ked tusim to nebolo presne toto) ..ach aka som rada ze uz nemusim malovat taketo picoviny
lebo sa občas nájdu svetlé momenty.Väčšnou keď som šťastná, lebo sú ku mne ľudia milý ale hlavne ak si pripádam useful keď pomáham druhým, prípadne robím niečo všeobecne dobré
väčšinou nie som na svete rada,ale občas sa nájdu aj pekné chvíle,občas zabúdam a nevšímam si koľko pekného a superského je okolo mňa.
inak @15 posledná veta..tiež pre budúcnosť a svoje ,,ciele,sny" ,tak nejak mám nádej,že mi bude pekne a že dosiahnem to,čo chcem a to ma posúva dopredu
Preto lebo som sa dostal po rokoch driny a smutku do stavu ked si mozem robit vsetko co chcem pokial neporusujem zakon...ak si zmyslim ze zajtra obletim 3x svet tak to nebude problem...
Podľa mňa je super všetko Jasné, že ma kadečo vytáča, teda, hlavne ľudia, ale mne život príde strašne skvelý. Že existujeme a že existuje všetko okolo nás, veď to je úplne ! Fascinuje ma príroda, rôznorodosť, emócie, dorozumievanie a asi úplne všetko
@10 to... a teraz si o to vyše uvedomujem, že síce až moc manicky mám vsugerované ho mať len vo svojich rukách, aby som sa tým moc neopíjala, že i to mať ho vo svojich rukách je neskutočná sloboda a fakt človek môže byť kým chce. ((jesť čo chce napr. také najvyhrotenejšienajaktuálnejšie) @38
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
moje momentalne formy socializacie ma dost tesia, potom rozhodne este mam zaujem o vedu/kozmos/programovanie a teda vedomosti o tom ma naplnaju etc.
to je veľmi rad-
ostný pocit
nemusenie!
ale čo to je?
a čo je svet?
asi som, lebo sa teším, že zmaturujem a oslobodím sa a skúsim niečo nové a zmením stereotypy (hej viem že to môžem vždy ale teraz by sa to robilo náročnejšie).
ale mám chvíle kedy mám pocit, že to nemá zmysel absolútne, ale budúcnosť je asi to, čo ma tu drží :ehm:
ak nei som uz
ľudia, zvieratká, rastlinky, knihy, príroda. ♥
možno to nemá nič s témou, ale hneď mi pri otázke napadla táto piesonka
inak @15 posledná veta..tiež pre budúcnosť a svoje ,,ciele,sny" ,tak nejak mám nádej,že mi bude pekne a že dosiahnem to,čo chcem a to ma posúva dopredu
som rad kvoli sebe, ludi uz moc nemusim, lebo sa spravaju k sebe horsie ako hyeny, a este kvoli tomu, ze mozem sa venovat tomu, co mi prinasa radost
Prečo smutný? Lebo ľudia.
Prečo rád? Lebo som sa mohol narodiť v krajine s horšími ľuďmi.
Podľa mňa je super všetko Jasné, že ma kadečo vytáča, teda, hlavne ľudia, ale mne život príde strašne skvelý. Že existujeme a že existuje všetko okolo nás, veď to je úplne ! Fascinuje ma príroda, rôznorodosť, emócie, dorozumievanie a asi úplne všetko
samozrejme a aj top ľudia na ktorých nedám dopustiť
@dee99 au!
mám rada žitie
@10 to... a teraz si o to vyše uvedomujem, že síce až moc manicky mám vsugerované ho mať len vo svojich rukách, aby som sa tým moc neopíjala, že i to mať ho vo svojich rukách je neskutočná sloboda a fakt človek môže byť kým chce. ((jesť čo chce napr. také najvyhrotenejšienajaktuálnejšie)
@38
okouzlenost spomínaná všadeprítomná.-)