ale ved je to tu jedno, ja sa regnem na taku stranku, ktoru si vopred pozriem a zapaci sa mi a nie na taku, ktoru otvrim a napise mi ze sa neda otvorit pretoze nie som prihlasena
skoda, ze v mojom okoli sa najdu ludia, ktori tu nie su zaregistrovani a informacie z mojej webky si prikraslia a zakrene pouzivaju v svoj prospech... co uz...
no a keby to bolo tak, ze si napriklad pri blogoch a fotkach moze uzivatel zaskrtnut policko, ktore bud povoli alebo nepovoli pristup neregistrovaneho uzivatela?
a ked sa tam prida (koment 14) take zaskrtavatka, tak clovek sa moze zaregistrovat ked to chce vidiet.... je to podla vas dostatocne, ak ano tak ok. alebo to chcete len na kamaratov?
podľa mňa je to v podstate aj tak jedno lebo ak niekto chce pozerať webky len kôli tomu aby niekomu robil zle tak si spraví odveci nick a lozil by po webkách aj tak,,, takže okienka na zaškrtávanie by boli zbytočné,,, a šaq ale keď musíte dávať adminom robotu navyše a myslíte si že sa tu nejako extra nudia,,, mne je to v podstate jedno,,, ked niekto xe nájde si vás tak či tak,,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Nie 4 netrápi ja sa len normálne pýtam...
Na dôvod.
A ďakujem za odpovede
mne je to inak uplne jedno....
uz fakt neviete co si mate vymysliet?