u fanúšikovania som videla dosť veľa ľudí, ktorí tvrdili, že len boli zvedaví, kam ich ten link odkáže a už to nešlo dať preč, takže to je odpoveď na polku otázky
Tiež nad tým uvažujem, rada by som vidieť svoje príspevky.
Skôr by ma zaujímalo: 1) kam sa podelo ,,majú ma radi" 2)ako som sa ocitla v priateľoch spoluobčanom, s ktorými som v živote neprehodila jedinú TS 3)kdeže sú sľubované obojstranné priateľstvá
@Pernik ani ja nakolko to je opat nedotiahnute do konca a opat si davam otazku naco mi je moj zalozeny klub, ked ho moze spravovat hocikto...chybaju mi tam blogy k teme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a dat sam seba do priatelov je uz trochu smutne
ked niekto komentuje denne milion veci tak potom je fajn mat sa v priateloch a zistit si kam co vsetko napsial..
a spravil by som to i ja, ale moj birdz mi dostatocne plnia ostatni.. mat tam este seba, uff
a každý by mal byť sám sebe aj priateľom, lebo sa dobre pozná možno chcú naznačiť takúto teóriu
Skôr by ma zaujímalo: 1) kam sa podelo ,,majú ma radi" 2)ako som sa ocitla v priateľoch spoluobčanom, s ktorými som v živote neprehodila jedinú TS 3)kdeže sú sľubované obojstranné priateľstvá
@12 a @15 mi prídu jebnutí keď na toto niečo také napíšu...
vďaka, zíde sa do budúcnosti...