Mam vuborne znamky. Milion mimoskolskych aktivita stale do mna zabrdaju, ze som v skole malo.Ako to je snad moja vec ci tam som alebo nie ked ovladam ich ucivo..
Ja tomu nerozumiem..Robim skolsky projekt Blast be
A koho je to ve, ze robis skolsky projekt? tak ho nerob nie? A nemas pravdu, ze je to tvoja vec, ci chodis do skoly. Ak nebudes chodit do skoly tak mozu zobrat rodinne pridavky. myslim, ze vyhodit zo skoly asi nie. lebo skola tym straca studentova a peniaze.
Ale vela profesorov hdoniti aj to, ze ci je student casto v skole a tak dalej. Nie je dolezite len ovladat ale byt aj neustale pritomna na hodine ja som tiez inak robil jednu pracu ktora mi je dobra na matury. A nikto na mna nebral ohlad. Vsak som si vybral ja, ci to bduem alebo nebudem robit.
Ale vies nejde o to, ze by som tam nechodila kasko vies ja som mavala aj dost zdravotnych problemova aj v tedy im to bolo na salame ..boli neprijemny ako vzdy..v nasej triede je kopa deciek, ktore nic nerobia, ktore do skoly enchodia lebo sa im len nechec..a dlabu na nich..a neviem co je dolezite na tom sediet 9 hodin v skole..ked na 3 hodinach mas profaka..Ako to je podla man od veci..
ked tamm cely den nic nerobim a mam tam byt len do poctu?
Ved ako to je magorina
a vies ja nerobim len ten projekt..robim okrem toho vystavya dalsie veci, a viem ok je to moja vec..ale vedia o tom aj oni a velmi radi si idu pozret vysledky mojej prace ..ale to ze na to aby som ju spravila musim mat casa nesediet 8 hodin nariti a nic nerobit..to nechape nikto..
keby som mala 3 ..nepoviem..ale ja mam jednotky..tak ako o com..dolezite je co mam v hlave..
noo seci si myslia,ze ta ich vec je najdolezitejsia
Dejepisar si mysli,ze nemam co cele dni nic ine robit len ucit sa.. ked nedojdem na trenig tak trener nervuje,ze ako som si to mohla dovolit,ze musim cosi obetovat .. ked neupracem doma bo som s kamosmi, mama nadava,ze nic nerobim a zaujmam sa len o seba .
Ked nedem s kamoskou von, je nastvata,ze som sa na nu vykaslala a podobne
No a ucitelia by sa nemali do nektorych veci starat..
Lebo kazdy hubuje, ale chcela by som ho vidiet na ansom miste
kazdy je mudry
ako aj ja mozem teraz tak pripadat
ale radsej budem robit daco pre svoju buducnost a budem kreslit a budem robit BB..ako keby som mala sedeit na riti len aby som splnala ich dochadzkovemu profilu
Ja tiez dost vela chybam a triedna sa do mna stara, ze kde som bola (ale to do vsetkych) a poucuje ma, ze mi to bude chybat pri maturach. A pritom je to moja vec. Proste sa nemaju do koho starat, tak sa staraju do studentov s tym, ze im chcu pomoct Jednoducho ich ignoruj, jednym uchom von a druhym dnu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale vela profesorov hdoniti aj to, ze ci je student casto v skole a tak dalej. Nie je dolezite len ovladat ale byt aj neustale pritomna na hodine ja som tiez inak robil jednu pracu ktora mi je dobra na matury. A nikto na mna nebral ohlad. Vsak som si vybral ja, ci to bduem alebo nebudem robit.
ked tamm cely den nic nerobim a mam tam byt len do poctu?
Ved ako to je magorina
a vies ja nerobim len ten projekt..robim okrem toho vystavya dalsie veci, a viem ok je to moja vec..ale vedia o tom aj oni a velmi radi si idu pozret vysledky mojej prace ..ale to ze na to aby som ju spravila musim mat casa nesediet 8 hodin nariti a nic nerobit..to nechape nikto..
keby som mala 3 ..nepoviem..ale ja mam jednotky..tak ako o com..dolezite je co mam v hlave..
Dejepisar si mysli,ze nemam co cele dni nic ine robit len ucit sa.. ked nedojdem na trenig tak trener nervuje,ze ako som si to mohla dovolit,ze musim cosi obetovat .. ked neupracem doma bo som s kamosmi, mama nadava,ze nic nerobim a zaujmam sa len o seba .
Ked nedem s kamoskou von, je nastvata,ze som sa na nu vykaslala a podobne
No a ucitelia by sa nemali do nektorych veci starat..
Som rada, ze ma chapes
Lebo kazdy hubuje, ale chcela by som ho vidiet na ansom miste
kazdy je mudry
ako aj ja mozem teraz tak pripadat
ale radsej budem robit daco pre svoju buducnost a budem kreslit a budem robit BB..ako keby som mala sedeit na riti len aby som splnala ich dochadzkovemu profilu