chalan c.1 - bol alkoholik, neverny, nezaujimal sa o mna..tak ten vztah upadal a potom ked sa zjavil niekoto novy, tak som sa nebranila.
chalan c.2 - nechal ma bez vysvetlenia.
chalan c.3 - casom sa ku mne zacal spravat zle, vsetko na mne kritizoval, nic mu nebolo dost dobre, dost pekne.. a k tomu zacal svoje ody o detoch a svadbe. cize som utiekla, kym sa este dalo.
s posledným, pretože vzťah Česko - Kanada je proste nereálny. na druhú stranu, ak by sme sa dokázali do roka stretnúť - ako napríklad, že ja sa dovalím do Kanady na pol roka , tak viem, že by sme spolu fungovali
na stranu tretiu sa touto myšlienkou nesmie ani jeden z nás nechať obmedzovať. bohužiaľ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
v mojom pripade to bola @1 DEBILITA, ale moja
chalan c.2 - nechal ma bez vysvetlenia.
chalan c.3 - casom sa ku mne zacal spravat zle, vsetko na mne kritizoval, nic mu nebolo dost dobre, dost pekne.. a k tomu zacal svoje ody o detoch a svadbe. cize som utiekla, kym sa este dalo.
viac ich nebolo.
ja uz som dlho sam
na stranu tretiu sa touto myšlienkou nesmie ani jeden z nás nechať obmedzovať. bohužiaľ.
V súčasnosti to už beriem s humorom, no nebolo to tak dávno keď som kvôli tomu po nociach plakávala
no nakoniec som pochopila, že to proste bol idiot a za slzy mi nestojí ...
ale teraz som velmo stastne zadana ^_^
» www.google.sk/imgres?q=z%C3%A...