Ja mam 20 rokov a rap a hip hop pocuvam od 9 rokov. Co je uz cca 11 rokov. A niesom hlupy a ani vulgarny. treba sudit jednotlivcov nie vsetkych do jedneho vreca...
ja som pocuval hip hop asi 3 mesiace...potom ma to uz nebavilo pocuvat tie velke recicky...este americky by sa ako tak dal pocuvat ale slovensky je vazne kktina.. a teraz uz roky pocuvam dance, house, techno... co mi vie zdvihnut vzdy naladu...takze tak
A ja nechapem co ludi bavi na zakladani takychto kokotnych ankiet... A co ze pocuvaju hiphop? Ublizuje ti to? Nezavolali ta k nim na party alebo co? Nechapem co to mate za jebnutu potrebu s tymto... Nepocuvam ziaden styl respektive viacej a ked niekto pocuva len hiphop a co? Nech si pocuva.
Viac ako hiphoperi/emaci/metlaci/punkaci/atd mi vadia obmedzenci
vascinou su "vymleti" ale nie vsetci!
poznam ludi, ktori pocuvaju hip hop a su normalni..
pokial ma to niekto nenuti pocuvat je mi to jedno..
tu hudbu nemozem vystat, ale je to kazdeho osobna vec ... tolerancia
am a litľe bič jéé...
prečo sú takí hlúpi a vulgárni? nuž nemôžu byť všetci taký prudko inteligentný a slušný ako zakladateľ ankety.
A chýba mi tu aj anketa prečo všetci čo počúvajú dance trance a pod. sú vymletí diskofili čo fetujú u babky na záchode. Potom tu už bude všetko...
A PREČO JE @warcraft3 TAKÝ KOKOT KTORÝ SI NEVIE NÁJSŤ BABU A ZAKLADÁ 40903 DISKUSIÍ O TOM KOĽKO ROČNÚ SI MÁ NÁJSŤ, AKO SI JU MÁ NÁJSŤ, ALEBO AKÁ BY HO CHCELA?
A PREČO JE @warcraft3 ZAKOMPLEXOVANÉ ŠKAREDÉ, STUPIDNOU POČÍTAČOVOU HROU POSADNUTÉ DECKO?
A PREČO @warcraft3 ZLOŽIL VIAC AKO SEDEMDESIAT TÉM, VŠETKY STOJA ZA PIČU A NEDOSTAL EŠTE BAN??
hip hop ako taký nerobi nič zle...tí vulgárni a hlúpi sú tí ktorý sa snažia napodobniť slovenský "hip-hop"...ktorý je podl mna dost na ... preto mám rada metal!!
jaj boze... ako mozes ludi posudzovat podla toho, co pocuvaju? ja tez pocuvam hip-hop a nemam pocit ze by som bola vulgarna alebo hlupa a mam v triede spoluziakov, ktory nic ine ako hip-hop nepoznaju a maju obcas lepsie znamky ako ja... takze nesuhlasim so ziadnou z moznosti... tot vse
Hip - hop to neni štýl....
Hip - hop neni to ani žiadna životná cesta ako tomu tie sposté vymleté decká hovoria
Hip - hop je iba výmysel amerických detí, aby mali konečnie niečo vlastné.
Tento " štýl " je úplne od veci ...
bohuzial je to kruté ale pravdivé
.. ved v kazdom songu sa spieva aký je ten spevák ( hopper ) boss a king dalsie kktinky co vobec ne su prafdaa....
nemyslim si, ze hip hop ovplyvnuje timto sposobom ludi (i ked ja ho v laske tiez nemam ale...), poznam totiz takych, co pocuvaju, proste na tom ficia a pritom su uplne v pohodicke, tiez sa celkovo do hudby dost vyznaju, nie su vulgarny (povacsinou pocuvaju lahsi hip hop r'n'b) a jednoducho tychto ludi si uplne vazim...
opak je ale ta mladez (v neposlednom rade aj dospeli) s ucesom leukemika, retazou okolo krku na ktorej maju boxera, cierneho BMWčka so zadymenimi sklami, ktori vyhladavaju takuto hudbu, aby boli velki gadžovia a aby to dokazali celemu svetu... to su jednoducho take povahy, no zas je neobjektivne sa na toto pozerat cisto len na hiphopovu kulturu... totiz takto narusene trosky najdete vsade, ked si otvorite oci
hm, no ved na svete su proste aj blbi ludia...ale ti ludia nie su blbi kvoli tomu, co pocuvaju, ale jednoducho...sa tak vyvinuli. a suhlasim, ze slovensky hh je akosi len o nadavkach, ale ked si vypocujete napriklad daco od SIDA alebo Flera (to su nemecki), tak to je ine...netvrdim, ze sa tam hovori cisto spisovne stuck_out_tongue:) ale rozhodne to je o niecom inom...
a aj keby nie podla mna nikto neohlupne z hudby...
@crueltrue uplne uzavrel tuto temu a kedze mam 16 a rap pocuvam a nepokladam sa za nejakeho hlupaka alebo debila alebo co tak sa racej nebudem vyjadrovat lebo nechcem sa zbytocne vytocit
podla mna hip hop niekoho trochu skazi ale zalezi od povahy, poznam ludi co pocuvaju hip hop obliekaju sa tak ale styl zivota maju iny a ani nenadavaju, nepiju a nic...
@36 hip hop neni zadny vymysel americkych deti ale sak v pohode, ked neves o com hovoris tak radsej nic nehovor.... a asi si nepocula aj tie ktore sa aj zaoberaju niecim vaznejsim....neni vsetko iba o tom aky je kto boss a king
podla mna preto lebo si myslia ze o tom to je ale to je sprostost...ked si vsimnete ze jake vztahy vladnu medzi punkacmi a hopermi v amerike napriklad tak oni sa tam uplne respektuju a vobec ne su taki drbnuti...to len ti nasi slovenski a nastastie aj to nie vsetci
rozpravaš ako keby ľudia ktory počuvaju napr. metal neboli ešte sprostejši...ale k veci..ich spravanie nezaleži od hudby alebo štylu ale od ich charakteru tak prečo pchate každeho hopera ,,pod 18" do jedneho vreca?...je to podla mňa hlupe a detinske
Podla mna osobne som moc nemal nikdz v hip hop v laske ale ....moyem povedat tolko ze neotupuje ich ta hudba to ked tak ten slovensky a cesky rap pretoze je to proste hrozne onicom same nadavky na ukor hudby ..... ale mladez by sa mala uvedomit tym ze hip hop vznikal z nabozenskych piesni gospelu ... v americkych kostoloch a nakoniec nase posrane media doslapali hudobny styl na uroven.hulvatstva a frajerstva ... to je asi vse
Myslím si, že to ako každý rozpráva záleží aj od prostredia, kde trávi väčšinu dňa. Aj tak si myslím, že väčšina sa naučila hrešiť a nadávať v škole. Ale je predsa logické, že to aj Vám príde na jazyk, keď to počujete každý deň znovu a znovu! Ináč počúvala som kedysi jednu skupinu (no ešte počúvam no a potom som si na wikipédii prečítala, že to je vraj Hip-hopová skupina a ja na to že: WTF? Ja počúvam Hip-hop?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Ale inak sa nestotožňujem so žiadnou z možností
Viac ako hiphoperi/emaci/metlaci/punkaci/atd mi vadia obmedzenci
@22a taky tu aj boli?
poznam ludi, ktori pocuvaju hip hop a su normalni..
pokial ma to niekto nenuti pocuvat je mi to jedno..
tu hudbu nemozem vystat, ale je to kazdeho osobna vec ... tolerancia
prečo sú takí hlúpi a vulgárni? nuž nemôžu byť všetci taký prudko inteligentný a slušný ako zakladateľ ankety.
A chýba mi tu aj anketa prečo všetci čo počúvajú dance trance a pod. sú vymletí diskofili čo fetujú u babky na záchode. Potom tu už bude všetko...
A PREČO JE @warcraft3 ZAKOMPLEXOVANÉ ŠKAREDÉ, STUPIDNOU POČÍTAČOVOU HROU POSADNUTÉ DECKO?
A PREČO @warcraft3 ZLOŽIL VIAC AKO SEDEMDESIAT TÉM, VŠETKY STOJA ZA PIČU A NEDOSTAL EŠTE BAN??
Hip - hop neni to ani žiadna životná cesta ako tomu tie sposté vymleté decká hovoria
Hip - hop je iba výmysel amerických detí, aby mali konečnie niečo vlastné.
Tento " štýl " je úplne od veci ...
bohuzial je to kruté ale pravdivé
.. ved v kazdom songu sa spieva aký je ten spevák ( hopper ) boss a king dalsie kktinky co vobec ne su prafdaa....
opak je ale ta mladez (v neposlednom rade aj dospeli) s ucesom leukemika, retazou okolo krku na ktorej maju boxera, cierneho BMWčka so zadymenimi sklami, ktori vyhladavaju takuto hudbu, aby boli velki gadžovia a aby to dokazali celemu svetu... to su jednoducho take povahy, no zas je neobjektivne sa na toto pozerat cisto len na hiphopovu kulturu... totiz takto narusene trosky najdete vsade, ked si otvorite oci
a aj keby nie podla mna nikto neohlupne z hudby...
btw tá druhá možnosť je krutá
SK hiphop je najvačší grc :-!